Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
-
Suvedamųjų pirkimo lyg ir nebuvo dar, tad abejoju, kad jie bus pakeisti greitu metu.
Komentuoti:
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Išorėje gal ir suprogramuota, o viduje greičiausiai ne.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Išorėje gal ir suprogramuota, o viduje greičiausiai ne.
1816 Vidus ir išorė Vaidilutės st.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
Panašu, kad tai tik viename taip.
Komentuoti:
-
Parašė Vinecko Rodyti pranešimąPanašu, kad pamiršo sudėti variantą su Valakampiais. Vairuotoja 4 minutės stotelėje ieškojo varianto su Valakampiais, skambino kažkur, bet taip ir neatrado.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Vinecko Rodyti pranešimąPanašu, kad pamiršo sudėti variantą su Valakampiais. Vairuotoja 4 minutės stotelėje ieškojo varianto su Valakampiais, skambino kažkur, bet taip ir neatrado.
Komentuoti:
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
o kas kaune negerai? kaune dar gerai , o galejo labai trumpeti
Kaunas giriasi tuo, kad transporto priemonės naujos, tačiau jos kursuoja pernelyg retai. Aš geriau važiuosiu sename autobuse/troleibuse, kuris atvažiuoja kas 10-15 min, negu lauksiu naujo, kuris važiuoja kas 30 min.Paskutinis taisė Vinecko; 2025.06.20, 18:57.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Vinecko Rodyti pranešimąGal kas žino kodėl Vilniuje dingo beveik visi garsiniai pranešimai apart stotelių.
Na pvz ankščiau atsimenu buvo “Gerbiami keleiviai! Įlipę į viešąjį transportą pasirūpinkite savo saugumu. Jei yra laisvų vietų atsisėskite. Geros jums kelionės mūsų transportu!” arba pranešimas paruošti bilietus kontrolei.
Dabar to nėra, o kai kur net stotelių pranešimai labai pritildyti.
Komentuoti:
-
Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
Kaip suprantu kažkas iškovojo normalų T16 kursavimą ir po 21 val?
Šiais metais visai džiugios naujienos, ne taip kaip Kaune.
Komentuoti:
-
Parašė eigh Rodyti pranešimą
Na ne, dalis reisų sutrumpinta iki Antakalnio žiedo. Tarkime, darbo dienomis tarp 17 ir 18 val. iki Valakampių apskritai nevažiuos (tik iš Antakalnio žiedo, kas nesiskaito). Ir dieną kažkodėl dalis troleibusų tik iki Antakalnio. Savaitgaliais taip pat yra ilgų tarpų. Tai įneša keleiviams neaiškumo vietoje to, kad sulauki 4 maršruto ir žinai kur jis nuveš. Jau minėjau Kauno pavyzdį, kur visi reisai nuo 8 iki 20 val. važiuoja į Kauno marias ir ten arba yra atstova, arba grįžta į Petrašiūnų žiedą pietų.
Komentuoti:
-
Tai tramvajų gali žymėti pvz. M raide ('metrotram'). Bet iki jo mums dar kaip iki mėnulio.
Komentuoti:
-
Kodėl toje pačioje kaimyninėje Rygoje nėra problemos šiuo klausimu?
Pas juos žymėjimas 1. trol, 1. tram
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kodėl toje pačioje kaimyninėje Rygoje nėra problemos šiuo klausimu?
Pas juos žymėjimas 1. trol, 1. tramPaskutinis taisė ejs-ejs; 2025.06.19, 21:41.
Komentuoti:
-
Parašė sleader Rodyti pranešimą
O jeigu aš planuoju važiuoti iš stotelės esančios Antakalnio viduryje, tai man reikia rinktis Antakalnis - Gerosios Vilties st. ar Valakampiai - Gerosios Vilties st.? Nes man atrodo mane nuveš ir vienas, ir kitas. Tai kodėl aš turėčiau čia "blūdyti" tarp skirtingų tvarkaraščių.
Pagal geriausią praktiką ir priimtiniausią naudotojų patirtį, turėtų būti tik du tipai A -> B ir B -> A, ir ne kažkokiame iškleidžiamame meniu, o visada matomi, aiškiai pažymėti ir paprastai parenkami (pvz. vienas užvadintas A, o kitas B). Ir tie maršrutai turėtų apimti tolimiausius taškus (A ir B), o kažkokie sutrumpinti reisai išskiriami kita spalva ar pan.
Komentuoti:
-
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą
Jau geriau taip, nei kaip dabar.
Taip, įtariu klastą: ' T raidė jau užimta, todėl tramvajaus Vilniuje nebus'.
Pas juos žymėjimas 1. trol, 1. tram
Komentuoti:
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąIr jus taip pat, kaip avys pasidavėt dėl debiliškos VVT numeracijos... T4, T14 :/
Taip, įtariu klastą: ' T raidė jau užimta, todėl tramvajaus Vilniuje nebus'.
Komentuoti:
Komentuoti: