Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Parkavimas. Infrastruktūra
Collapse
X
-
šitas Gargždu rajono "prierajonis" vis tiek pasmerktasParašė Ignalina Rodyti pranešimąValioo, bus kur parkoci!
Po to reikėtų nutiesti papildomas juostas mažinti kamščiams. Tada šiek tiek palaukti, kol automobilių atsiras dar daugiau. Tada viską kartoti nuo pradžių. Amžinai.
Komentuoti:
-
Valioo, bus kur parkoci!
Po to reikėtų nutiesti papildomas juostas mažinti kamščiams. Tada šiek tiek palaukti, kol automobilių atsiras dar daugiau. Tada viską kartoti nuo pradžių. Amžinai.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
ELTA 2025.02.17
Uostamiesčio gyventojams – 272 naujos automobilių stovėjimo vietos daugiabučių kiemuose
Šiemet iki vasaros Klaipėdoje planuojama užbaigti pernai pradėtus projektus Kauno g. daugiabučių kiemuose, kur bus įrengta 272 naujos parkavimo vietos, praneša savivaldybė. (...)
Kauno gatvės rajone jau atlikta didelė dalis darbų. Šiemet iki vasaros planuojama užbaigti pernai pradėtus projektus Kauno g. 29, 31, 33, 35, 39, 39A ir 41 daugiabučių kiemuose, kur bus įrengta 272 naujos parkavimo vietos. Projekto vertė siekia 1,277 mln. eurų, 80 proc. darbų jau buvo atlikta 2024 metais. Paskaičiuota, kad užbaigus Kauno mikrorajono projektus, šioje miesto dalyje bus sukurtos 967 naujos parkavimo vietos
Savivaldybė taip pat baigia vykdyti pirkimo procedūras dėl parkavimo vietų šiaurinėje miesto dalyje. (...) Pasibaigus technologinei pertraukai ir pagerėjus oro sąlygoms, numatyta pradėti naujus darbus Kretingos g. 27– Liepojos g. 2 atkarpoje, kur bus įrengta 159 parkavimo vietos.Šio projekto vertė – 937 tūkst. eurų.
Taip pat V. Berbomo g. 2 ir Kretingos g. 11–21 bus sukurta 90 naujų automobilių statymo vietų. Šio projekto kaina siekia 722 tūkst. eurų.
Vasaros metu numatyti papildomi darbai ir pietinėje miesto dalyje – Minijos g. 126, 128, 130C, Minijos g. 130, 130A, 130B bei Laukininkų g. 33–37, kur bus sukurta dar 185 parkavimo vietos. Mieste taip pat plečiamas parkavimo vietų įrengimas, naudojant ekologiškas medžiagas – ažūrines betonines trinkeles. Šiemet savivaldybė planuoja tokių vietų įrengti daugiau kaip 500. (...)
Baigiami rengti ir techniniai projektai automobilių stovėjimo aikštelėms Jūrininkų pr., Vingio g., Mogiliovo g., Lūžų g., Bandužių g., taip pat prie Mogiliovo g. ir Lūžų g. sankryžos, įvažiuojamųjų kelių projektai, kuriais dar papildomai bus sukurta 600 parkavimo vietų.
https://www.lrytas.lt/auto/radaras/2...avima-36619473
https://www.elta.lt/lt/pranesimai-sp...roblema-252491
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Ačiū už pasisakymą. Jei nesilankysi šioje temoje nieko neprarasime.Parašė spekas Rodyti pranešimąPasakau iš anksto, tad prašau man po to nepripaišyti, kad vengiu atsakyti ar panašiai - nesu tikras ar grįšiu į šią temą, nes tikrai man visi šie atrašinėjimai, pakartotiniai pamazgų pylimai ant galvos tikrai nereikalingi, per n postų eiti skaityti filtruojant kur koks užvažiavimas ir kur ką atsakyti nebeketinu, nes per daug laiko man jau ir taip kainavo.
Ne, tu ateini į forumą numest kažkokį debilišką antivakserišką X'o postą covid temoje ir neri į krūmus.Parašė spekas Rodyti pranešimąAš ateinu į forumą tikėdamasis padiskutuoti, pažiūrėti kokios naujienos įvairiose temose, ką būtų galima padaryti ir taip toliau, o ne deginti laiką trolinimui, palikti forumą su kartėlių burnoje, ir taip toliau.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Pasakau iš anksto, tad prašau man po to nepripaišyti, kad vengiu atsakyti ar panašiai - nesu tikras ar grįšiu į šią temą, nes tikrai man visi šie atrašinėjimai, pakartotini pamazgų pylimai ant galvos tikrai nereikalingi, per n postų eiti skaityti filtruojant kur koks užvažiavimas ir kur ką atsakyti nebeketinu, nes per daug laiko man jau ir taip kainavo. Aš ateinu į forumą tikėdamasis padiskutuoti, pažiūrėti kokios naujienos įvairiose temose, ką būtų galima padaryti ir taip toliau, o ne deginti laiką trolinimui, palikti forumą su kartėliu burnoje, ir taip toliau.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Galėtumėte pateikti pavyzdį mano elgesio kuris atitinka ''tarp kitko'' aprašymą?Parašė digital Rodyti pranešimąGavai, nes tas tavo "tarp kitko" yra visai ne į temą (ir beje tinka labai ir tamstai).
PS.
Taip, kartais kai esu rimtai supykęs ant savivaldybės, buvau forume pavartojęs žodžius, kurių gyvai bendraujant, viešumoje, esu beveik tikras, kad nebūčiau pavartojęs. Nesu tuo patenkintas ir dėl to atsiprašiau.
Bet šitam forume nesu nieko puolęs ir tuo labiau pradėjęs puolimą, bei nesu kažkieno pozicijos pakartotinai pavertęs į šiaudines baidykles, ir tuo labiau nesu nieko puolęs už padarytą gerą darbą negana to dar ir manipuliuojant situacijos nupasakojimu. Negana to, puolėjui ištiesiau ranką ir pasiūliau taikytis.Paskutinis taisė spekas; 2025.02.15, 20:34.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gavai, nes tas tavo "tarp kitko" yra visai ne į temą (ir beje tinka labai ir tamstai).
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Gavau nuobaudą nuo Digital už šį atsakymą. Malonu. Matomai forume skatinamas trolinimas ir atsakymai nepageidaujami.
Prierašas ne į temą? O tai į ką tuomet? Sutinku, kad dalis apie psichologiją ne visai į temą, bet pirma dalis?
O apie psichologiją buvo metas pagaliau parašyti, nes toks elgesys tęsiasi jau ne vienus metus.
Komentuoti:
-
KEdasParašė KEdas Rodyti pranešimąGal spekas žino kame problema prie Antakalnio g. 104 namo be jokių projektų įrengiant parkavimo vietas, kad automobiliai netelpa? Per siaurą parkingą padarė ar kame reikalas?
Specialiai užėjau pažiūrėti ką parašėte vildamasis, kad su jumis galima civilizuota diskusija, o ir taikos ranką buvau ištiesęs nors ne tik pulti mane pradėjote jūs, bet ir mano atliktą gerą darbą (sutvarkytą kiemą per Kaimynijos programą, kurio metu beje už bendrijos pinigus sutvarkėme ir valstybinėje žemėje esančius laiptus) manipuliatyviai panaudojote mane pulti. Parodėte savo interesus. Deja. Įsitikinau, kad iš mokyklos koridorių peštukų lygio taip ir neišaugote. O dabar einu savais keliais.
Tarp kitko:
Paskutinis taisė spekas; 2025.02.15, 20:01.
Komentuoti:
-
Akivaizdu, kad reikėjo pjaut medį ir įrengti papildomus 50cm netelpantiems geziukams.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Motociklų apmokestinimas sąmonė norint jų atsikratyti dėl triukšmo.Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Motociklų apmokestinimas - nesąmonė.
3 Eur/val prie oro uosto - dar viena nesąmonė.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Motociklų apmokestinimas - nesąmonė.Parašė Kaid Rodyti pranešimąParkavimo sistemos pokyčiams Nidoje – pritarta
https://neringa.lt/gyventojui/naujie...e-pritarta:957
3 Eur/val prie oro uosto - dar viena nesąmonė.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parkavimo sistemos pokyčiams Nidoje – pritarta
https://neringa.lt/gyventojui/naujie...e-pritarta:957Šiandien, sausio 30 d., Neringos savivaldybės tarybos narių balsų dauguma priimtas sprendimas, kuris numato parkavimo sistemos pokyčius Nidoje. Gyventojai ir kurorto svečiai šiuos pokyčius pajus vasaros sezono metu.
Tarybos sprendimu Nidoje plečiamos mokamo parkavimo zonos, jas skirstant į raudonąją ir žaliąją zonas.
Žaliajai zonai priskiriama ilgalaikio stovėjimo motorinių transporto priemonių aikštelė, esanti adresu Taikos g. 39 – čia bus taikomi mažiausi rinkliavos dydžiai.
Į raudonąją zoną pateks visa Nida, išskyrus stovėjimo vietas, esančias krašto kelyje Smiltynė-Nida.
Vietinė rinkliava už automobilių statymą minėtose zonose bus renkama tik tris vasaros mėnesius, t. y. nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d. imtinai: raudonojoje zonoje – nuo 8 iki 22 val., o žaliojoje zonoje – visą parą.
Raudonojoje zonoje nustatyti tokie rinkliavos dydžiai: 3 Eur už vieną valandą L, M1 klasės motorinėms transporto priemonėms, 5 Eur už vieną valandą M2, M3, N1 klasės motorinėms transporto priemonėms ir 3 Eur už vieną valandą O1, O2 klasės priekaboms ir puspriekabėms. Parnidžio kopos apžvalgos aikštelėje, kuri taip pat patenka į raudonąją zoną, – 10 Eur už vieną valandą.
Žaliojoje zonoje nustatyti tokie rinkliavos dydžiai: visoms L klasės motorinėms transporto priemonėms bei M1 ir M1SA klasės motorinėms transporto priemonėms – 6 Eur už vieną parą, 90 Eur už 30 kalendorinių dienų bei 250 už laikotarpį nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d. Taip pat M2, M3, N1 klasės motorinėms transporto priemonėms –10,00 Eur už vieną parą; O1, O2 klasės priekaboms ir puspriekabėms – 2,00 Eur už vieną parą, 50,00 Eur už 30 kalendorinių dienų bei 150 Eur už laikotarpį nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
na čia iš principo, tas pats kas piktintis girtais už vairo kol policija jų net nestabdo. Problema savivaldybė, nes runkelių visur pilna, tas pats ir Skandinavijoje būtų jei niekas nieko neprižiūrėtu.Parašė Ignalina Rodyti pranešimąLaisvas parkingas ir aplinką niokojantys vietiniai Žirmūnų nėrakurparkotukai.
Akvarelė, drobė, 2025.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Pažiūrėčiau kaip pats parkuotum, jeigu reikėtų turint dvi rankas parsinešti tris vaikus, šaldytuvą ir didžiulį krepšį pilną arbūzų ant galvos. Ar tikrai eitum iš tos kitos gatvės pusės.Parašė Ignalina Rodyti pranešimąLaisvas parkingas ir aplinką niokojantys vietiniai Žirmūnų nėrakurparkotukai.
Akvarelė, drobė, 2025.
- 11 patinka
Komentuoti:
-

Laisvas parkingas ir aplinką niokojantys vietiniai Žirmūnų nėrakurparkotukai.
Akvarelė, drobė, 2025.
- 22 patinka
Komentuoti:
-
Tai ir ant žolės stato paprastai ne ankstyvieji paukščiaiParašė RamasN Rodyti pranešimąĮdomumo dėlei - kokiu paros metu fotkinta ? Smalsu kokia situacija tarkim apie 18-19 val, kai tipiškai "grįžta iš darbo", bet tuo pačiu ir parduotuvės dirba pačiu intensyvumu. Kai jau iš parkingų išsivažinėję, tada jo, bet išskyrus vėlai statančius, pats parkavimas vyksta siauram laiko diapazone
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: