Parašė KEdas
Rodyti pranešimą
- Sveikinu galutinai (ir vėl) iškraipius mano poziciją, jau nekalbant apie visus ad hominem. Jei tau tokia forma diskutavimo (kabutėse?) yra normalu, tai gal aš geriau einu savais keliais ir nedeginsiu savo sveikatos ir laiko. Kaip ir sakiau - palieku tave kovoti su savo pasistatymosi šiaudinėmis baidyklėmis. Nebematau prasmės bandyti toliau su tavimi diskutuoti.
Update:
Pala, pala, - man tik dabar daėjo - o kodėl tau užkliuvo kad kiemas buvo sutvarkytas? Kodėl užkliuvo kad pašalinta kieme buvusi P vieta, kurios pašalinimo priežastis detaliai aprašiau Kaimynijų temoje? Supratau: tau nerūpi sprendimai, tau svarbu prisipisti ir padraskyti akis. Ir tu situaciją iškraipysi taip, kad būtų naudinga tau. Žinokis vienas. Su tavimi nebeturiu jokio noro gadintis nervus ir deginti laiką.
,,Negi nepastebi, kad net šiame „gerame“ pavyzdyje prie 42 namo užasfaltuoja visą kiemą, tačiau vietų atsiranda vos 31% butų (ne gyventojų!).''
- Na, dar pabandysiu čia atsakyti, bet toliau nemanau kad bansyiu diskutuoti, nes pasakiau kodėl.
TAIP, čia teisingai pastebi. Ir NE, aš nesakiau kad viskas tame projekte gerai (kam vėl iškraipai mano poziciją?). Aš bandau tau parodyti makro, o tu į mikro taip įnikęs, kad nematau kad matytum ką nors apart detalių. Kas dar negerai, kad nematau (gal kur pateikei bet nepastebėjau) kokius SPRENDIMUS siūlai? Nes susidaro įspūdis, kad tavo tikslas yra labiau bėgioti po sovietinius kiemus ir bauduoti vairuotojus (dar pasakyk kad teisinu jų elgesį kuomet stato ant žolės ir panašiai), o ne ieškoti sprendimų.

Komentuoti: