puiku, Marijampoleje medziu pilna ir parku, salia parkavimo aiksteles blemba visas miskas bet jums asfalto laukai, Drama Karaliene busit
Panašu, kad jokie medžiai ten nebuvo kertami ir gamtos nelabai sumažėjo, tik pats duobėtas parkingas sutvarkytas ir vietos sužymėtos, nebent praplėtė, kur prieš tai dumblynas buvo, o ne kažkokia ypatinga "gamta".
Siaip uz debiliuka tai rugseji busiu Marijampleje galesi man i veida sita pakartot. As siulau nueit pas gydytoja akiu, uz trinkeliu miskas bet nu tau gal jau niekas nepades
Tai aišku, kad automarozas siūlo į veidą pasakyt. "Einam į lauką išsiaiškinsim" fauna nestabdo
Siaip uz debiliuka tai rugseji busiu Marijampleje galesi man i veida sita pakartot. As siulau nueit pas gydytoja akiu, uz trinkeliu miskas bet nu tau gal jau niekas nepades
del tokiu kaip tu Lietuva eina zemyn, darykis trinkeliu jura prie savo namu ir dziaukis.
Na yra labai didelis skirtumas ar pro langus matyt medžius, ar asfaltą ir trinkeles. O iki aikštelės galima ir paeit 100 metrų. Bet marijampoliečiam matomai geriau savo kibirus po langais laikyt asfalto jūrose.
puiku, Marijampoleje medziu pilna ir parku, salia parkavimo aiksteles blemba visas miskas bet jums asfalto laukai, Drama Karaliene busit
O kažkas gali parodyti nuotraukas, kur tos aikštelės pilnos ir yra realus poreikis tiems asfalto laukams? Peržiūrėjau pamečiui Google StreetView vaizdus aptariamuose kiemuose, taip pat kaip ir matoma iš šių reklaminių miesto nuotraukų, tai nėra jokio užfiksuoto kadro, kur būtų užimta daugiau nei 50-60 proc. stovėjimo vietų.
Visą tą ketvirtadienio chaosą įveikinėjau su motoroleriu, važiavau į Skirgiškes. Spūstis prasidėjo nuo Verkių rūmų, tęsėsi iki pat Žaliųjų ežerų posūkio, nes realiai nėra kur pasukti, bet daugelis bandė laimė. Pati gatvė iki ežero tradiciškai buvo užparkuota viena puse, nors tai draudžia kelio ženklai. Nuo posūkio iki žiedo kelkrasčiuose ir pievose buvo primetyta automobilių, bet baudų nesimatė. Sustojau į IKI parduotuvę, parkingo apie 18:30 buvo užimta 50%.
Komentuoti: