Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Dviračių takai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Žiūrėkit! Man atrodo muziejus nusimato : DDD. Gal laikas atidaryti skyrelį pavadinimu ,,Kraustomės iš proto'' ar kažkaip panašiai?
Foto iš Savanorių, šviežiai po remonto:
Mindaugo g. tuo tarpu tikrai visiškas nesusipratimas. Reikia susimesti ant geltonų dažų ir perdaryti ją teisingai, su dviračių taku ir mažesnio pločio eismo juostomis.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė liudasbar Rodyti pranešimą
Foto iš Savanorių, šviežiai po remonto:
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė NeViskasTaipPaprasta Rodyti pranešimą
Protokole iš open.vilnius.lt užmačiau, kad įsipareigojo "taikyti maksimalias priemones želdinių apsaugai". Bus įdomu pamatyti, ar iš tikrųjų saugos, nes kol kas retame projekte rangovai nenukerta banaliai šaknų be jokių apsaugų
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Įmanoma Šeimyniškių g. dviračių tako projektą pamatyti? Atrodo turėtų būti labai paprastai ir greitai įrengta atkarpa, bet VMS moka nustebinti.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąŠeimyniškių dvirtakis netrukus turėtų pradėti judėti, šiandien pastebėjau ant šaligatvio sumarkiruotas statybininkų žymas.
Paskutinis taisė NeViskasTaipPaprasta; 2025.06.12, 08:29.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Karaliaučiaus g. Pasirodo, pati gatvė padaryta panašiu principu kaip nepasiteisinęs Kernavės g. variantas. Gal čia labiau pasiteisins (nors turbūt ne). Dviračių takai atrodo gerai ir dar abiejose gatvės pusėse. Bet kas erzina Pilaitėje, kad dviračių takų pritiesta visokiomis atkarpėlėmis palei naujesnius projektus ar šiaip palei kurią gatvę, bet labai prastai viskas (ne)sujungiama į normalų tinklą. Visgi, Karaliaučiaus g. dabar turbūt geriausia vieta Pilaitėje pagal dviračių takų infrastruktūrą
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Šeimyniškių dvirtakis netrukus turėtų pradėti judėti, šiandien pastebėjau ant šaligatvio sumarkiruotas statybininkų žymas.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąVažinėju dviračiu daug ir dažnai, bet ta gatvė, mano nuomone, be PR’o daugiau nieko gero neatnešė. Geras atskiras dvirtakis ir dvi eismo juostos su greičio apribojimo priemonėmis man atrodo būtų buvęs geriausias sprendimas.Tragedijos nėra, padėtis gal net iš lėto gerėja, bet sektorinis radaras, sutinku, reikalingas.
- 11 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Armae Rodyti pranešimą
Aš irgi važinėju dviračiu daug ir dažnai, važiuoju dažnokai ir savanoriais, bet siaurinti savanorius iki dviejų eismo tai jau kažkoks jau ypatingas nesigaudymas realybėje, Sorry! Be to kiek pravažiuoja dviratininkų - max 10 per parą. Kiek važiuoju - esu vienišas dviratininkas nuo Savanorių žiedo iki titnago gatvės.
O dėl Vileišio - ten būtinai reikia sektorinio matuoklio irba tranzito ribojimo. Idealiu atveju - betoniniai blokai po abiem tiltais.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąVažinėju dviračiu daug ir dažnai, bet ta gatvė, mano nuomone, be PR’o daugiau nieko gero neatnešė. Geras atskiras dvirtakis ir dvi eismo juostos su greičio apribojimo priemonėmis man atrodo būtų buvęs geriausias sprendimas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Važinėju dviračiu daug ir dažnai, bet ta gatvė, mano nuomone, be PR’o daugiau nieko gero neatnešė. Geras atskiras dvirtakis ir dvi eismo juostos su greičio apribojimo priemonėmis man atrodo būtų buvęs geriausias sprendimas.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Nes tie dviratininkai už*isa, neleidžia 60 km/h pravažiuot?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Savanorių prospekto šiaurinio kranto tako būklė. Koks trečdalis jau asfaltuotas, koks trečdalis sutankinto pagrindo, bet yra ir dalis kur tiesiog beformiai smėliai ar kažkokios duobės. Panašu, kad tiesiog vietoj prasto šaligatvio bus juodo asfalto bendras takas, ties stotelėmis ir sankirtomis pavirstantis į šaligatvio plyteles.Titnago g., kur šitas takas turėtų jungtis su grindiniu "Senojo kelio atkarpa" nieko naujo, prasti šaligatviai su stačiais bortais, tenka važiuot gatve.
- 11 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimąIr netgi pats lenkiu jei yra vietos
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Nenoriu jūsų liūdinti, bet aš, kaip ten pastoviai važinėjantis (tiek dviračiu, tiek mašina) nuolat matau lenkiančius, tiek piko metu, tiek ne. Ir netgi pats lenkiu jei yra vietos
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Pasitaikė proga pakeliauti Vileišio dviračių gatve piko metu. Maloniai nustebino kaip kritinė išsibarsčiusių po 1, po 2, po 4 dviratininkų masė privertė važiuoti 9 iš 10 automobilių nelenkiant. Ir nieko. Ir važiavo ~20km/h. Ir nuvažiavo kur jiems reikėjo. Didžiausias kontrastas nuo gatvės įrengimo pradžios, kad didesnė dalis net nebandė rasti progų aplenkti ir ramiai važiavo per atstumą su "srautu". Gal čia tik sutapimas.
Asociatyvi nuotrauka
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Projektas yra, tik jis ne toks, kurį reikėtų pristatyti visuomenei. Viešinimas daromas rekostravimui arba naujai statybai.
Gal vertėtų tiesiog paprašyti projekto sprendinių, nemanau, kad tai yra kažkokia paslaptis.
Komentuoti:
Komentuoti: