Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tvarkau miestą. Parkavimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Nitro
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Vilniaus Baltupių vairuotojų laukia baudų lietus – per valandą skundikas policiją užvertė pranešimų lavina

Įdomu, ar žurnalistai tokią info susirinko iš atvirų šaltinių, ar kažkas iš policijos jiems pranešė? "Po visais jais pasirašė vienas ir tas pats vyras" - šitai turbūt rodo, kad antras variantas?
    Arba tas vyras ir yra straipsnio autorius.

Beje, kažkoks briedas parašytas:
    "Pareigūnai teigia, kad nuvykę į vietą ir radę nurodytus pažeidimus, jie bus priversti skirti baudas automobilių savininkams."

Komentuoti:

• digital
    replied
    Vilniaus Baltupių vairuotojų laukia baudų lietus – per valandą skundikas policiją užvertė pranešimų lavina

Vilniaus policija pirmadienį per valandą sulaukė ne mažiau pusšimčio vieno žmogaus pranešimų apie Baltupių rajone esą netvarkingai priparkuotus automobilius. Policija teigia privalanti reaguoti į pranešimus, tad pareigūnams nuvykus į vietą ir skundams pasitvirtinus, vairuotojų lauktų baudos.

Pranešimai apie Baltupiuose Kelių eismo taisykles neva pažeidžiančius automobilius pirmadienį per e-Policiją sistemą Vilniaus pareigūnams pradėjo plūsti apie 10 val. 35 min. Visų pirma pareigūnams vienas po kito buvo pranešama apie Didlaukio g. netvarkingai priparkuotus automobilius, vėliau pranešimai pradėjo plūsti iš Ateities g.

Per valandą policija sulaukė apie pusšimčio skundų. Po visais jais pasirašė vienas ir tas pats vyras, ėjęs palei gatvę ir nuosekliai fiksavęs jo manymu Kelių eismo taisykles pažeidžiančius automobilius.

Kiekviename skunde vyras nurodė konkretų Kelių eismo taisyklių punktą, kurį esą pažeidė mašinas miegajame miesto rajone palikę žmonės – tai ir per arti pėsčiųjų perėjų, ir stovėjimas ant žolės ir pan.

Skundų lavinos sulaukę pareigūnai teigia privalantys į kiekvieną jų reaguoti. Pareigūnai teigia, kad nuvykę į vietą ir radę nurodytus pažeidimus, jie bus priversti skirti baudas automobilių savininkams.
    Parkavimas Vilniaus miegamuosiuose rajonuose yra itin opi ir vis didėjanti problema. Automobilių stovėjimo vietų greta daugiabučių trūksta, tad vairuotojai kartais automobilius yra iš tiesų priversti palikti pažeidžiant Kelių eismo taisykles.
    Įdomu, ar žurnalistai tokią info susirinko iš atvirų šaltinių, ar kažkas iš policijos jiems pranešė? "Po visais jais pasirašė vienas ir tas pats vyras" - šitai turbūt rodo, kad antras variantas?

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

Kai kuriems užtenka vienos baudos, kai kuriems, cituojant užsipuolusį kodėl fotografuoju "aš jau 500 eurų sumokėjau dėl tavo fotkių" bet pasakius kad tiesiog nestatytu po sustoti draudžiama ženklu pasiuntė paskui rusų laivą.
    nu tai tegu, žmogus labdaringas, ko tu jam trukdai.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą

Iš asmeninės patirties - reikia nenuleisti rankų maždaug metus, kad prasisuktų ratas ir visi parkuotojai gauna po bent vieną baudą. Tada užtenka tik palaikomųjų darbų - susiųsti visus tuos, kurie kątik atsikraustė arba nusipirko naują mašiną.
    Kai kuriems užtenka vienos baudos, kai kuriems, cituojant užsipuolusį kodėl fotografuoju "aš jau 500 eurų sumokėjau dėl tavo fotkių" bet pasakius kad tiesiog nestatytu po sustoti draudžiama ženklu pasiuntė paskui rusų laivą.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied

Click image for larger version  Name:	1911273-10887-1287x836.jpg Views:	0 Size:	263,4 kB ID:	2164304
    https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...aramos-paketas

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Parašė abruo Rodyti pranešimą
    Net jei tas pats nestato, vietoj jo tuoj pastato kitas. Galiausiai nusviro rankos.
    Iš asmeninės patirties - reikia nenuleisti rankų maždaug metus, kad prasisuktų ratas ir visi parkuotojai gauna po bent vieną baudą. Tada užtenka tik palaikomųjų darbų - susiųsti visus tuos, kurie kątik atsikraustė arba nusipirko naują mašiną.

Komentuoti:

• Suolas
    replied
    Nors 74 str. | Lietuvos Respublikos administracinių bylų teisenos įstatymas yra įdomus punktas.
    Click image for larger version

Name:	Screenshot_20241011-193819.png
Views:	344
Size:	146,0 kB
ID:	2158205

​​Nebent pranešimo pateikimas Tvarkau Miestą reiškia sutikimą siųsti viską e paštu.

Komentuoti:

• Suolas
    replied
    Parašė Premier Rodyti pranešimą

liudininkai negali atsisakyti dalyvauti teismo posėdyje.
    tai jei atėjo šaukimą, jame ir turi būti parašytos detalės (kur kas dėl ko), bei kontaktai.
    Yra bylos numeris, tačiau nepavyko rasti, kur patikrinti kas čia ir apie ką. Yra eTeismai, bet ten neleidžia prisijungti.

Komentuoti:

• Suolas
    replied
    Parašė KEdas Rodyti pranešimą

Atėjo į el. paštą ar į fizinį, kur šaukimą įteikė pasirašytinai? Jei tik į el. paštą, tai laikyk, kad šaukimo negavai.
    Kolkas tik į el paštą, todėl ir atrodo baisiai keistai.. Kažkokios sekretorės ar padėjėjos tekstas ir skanuotas dokumentas.

Komentuoti:

• spekas
    replied
    Jei ką, man sakė teisėja, kad teisme galima dalyvauti nuotoliniu. (Buvau neseniai teisme dėl metalinio garažo : ) )

Komentuoti:

• Premier
    replied
    Parašė Suolas Rodyti pranešimą
    Gavau šaukimą į teismą kaip liudininkas. Vienintelis variantas tai dėl pranešimo TvarkauMiestą. Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus? Bandžiau ieškoti per eTeismas.lt, bet ten man net neleidžia prisijungti, langelis ties mano vardu neaktyvus. Tik teismo tvarkaraštyje radau info, proceso dalyvis Viešoji Tvarka. Gal kas esat susidurę? Regis kitoje temoje kažkas aptarinėjo galimybę parašyti prašymą nagrinėti bylą nedalyvaujant, kadangi daugiau informacijos suteikti tikrai negalėsiu.
    liudininkai negali atsisakyti dalyvauti teismo posėdyje.
    tai jei atėjo šaukimą, jame ir turi būti parašytos detalės (kur kas dėl ko), bei kontaktai.

Komentuoti:

• KEdas
    replied

Bet ten net nėra mano asmens kodo ar kažkokio kito id, tik vardas ir meilas. Kas bus, jei ateis du su tokiu vardu ir pavarde? Reikės parodyti meilo prisijungimą? O jei meilo mėnesį nebūčiau tikrinęs?

O ką reiškia "pasirašei gavęs"?
    Atėjo į el. paštą ar į fizinį, kur šaukimą įteikė pasirašytinai? Jei tik į el. paštą, tai laikyk, kad šaukimo negavai.

Komentuoti:

• Suolas
    replied
    Parašė Nitro Rodyti pranešimą

Šaukimai siunčiami pasirašytinai - tai jei "atėjo į paštą" reiškia, kad pasirašei gavęs - viskas ok.
    Bet ten net nėra mano asmens kodo ar kažkokio kito id, tik vardas ir meilas. Kas bus, jei ateis du su tokiu vardu ir pavarde? Reikės parodyti meilo prisijungimą? O jei meilo mėnesį nebūčiau tikrinęs?

O ką reiškia "pasirašei gavęs"?

Komentuoti:

• Nitro
    replied
    Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus?
    Šaukimai siunčiami pasirašytinai - tai jei "atėjo į paštą" reiškia, kad pasirašei gavęs - viskas ok.

Komentuoti:

• Suolas
    replied
    Gavau šaukimą į teismą kaip liudininkas. Vienintelis variantas tai dėl pranešimo TvarkauMiestą. Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus? Bandžiau ieškoti per eTeismas.lt, bet ten man net neleidžia prisijungti, langelis ties mano vardu neaktyvus. Tik teismo tvarkaraštyje radau info, proceso dalyvis Viešoji Tvarka. Gal kas esat susidurę? Regis kitoje temoje kažkas aptarinėjo galimybę parašyti prašymą nagrinėti bylą nedalyvaujant, kadangi daugiau informacijos suteikti tikrai negalėsiu.

Komentuoti:

• transpondster
    replied
    Parašė gerietis Rodyti pranešimą
    Stotelės skirtingos, galimai atskiri projektai. Gal net atskiri įkrovimo operatoriai.
    Bingo, plugshare rodo kad kairėj Spark'o AC, dešinėj El-Drive DC stotelės

Komentuoti:

• gerietis
    replied
    Stotelės skirtingos, galimai atskiri projektai. Gal net atskiri įkrovimo operatoriai.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Jei ženklas toliau nei 3 metria vidutinis vilniaus vairuotojas jo nemato.

Komentuoti:

• mayro
    replied
    DomusPro praplesta e parkavimo vietu, ta proga pastatytas ir naujas stulpas, dabar du zenklai rodo ta pati. Panasu kad nauja zenkla suderint paprasciau, nei prie esamo pakeist tik lentele su atatinkamais metrais. Absurdas.
    Attached Files
    Paskutinis taisė mayro; 2024.09.29, 19:41.

Komentuoti:

• digital
    replied
    O man kaip tik Perkūnkiemyje atsakė per kelias dienas ir kad nubaudė teršėjus. Bet čia jau gana seniai.

Komentuoti:

Working...
X