Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tvarkau miestą. Parkavimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Nitro
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Tai baudas didint.
    dėja ne savivaldybė baudų dydžius nustato, o seimui per minkšti kiaušiniai

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    30% čia nebent vietose, kur aktyviai raportuoja vietiniai. Didžiojoje Vilniaus dalyje šansas gerokai artimesnis 5%.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Parašė sleader Rodyti pranešimą

Jei bauduotojas kasdien dirbtų, tai padėtų. Žinant, kad pasistatęs garantuotai gausi baudą, priverstų pagalvoti ir taip nedaryti. Bet dabar, kai šansų gauti baudą kokie 30 proc. - daug kam kyla noras išbandyti laimę.
    Gal arčiau 3% nebent jūs kasdien pranešinėjate.

Komentuoti:

• sleader
    replied
    Parašė MantasMa Rodyti pranešimą
    Siųst bauduotoją visai dienai dirbt? Nu baudos juokingos, neišvaikysi nėrkurparkuotojų su 15eur baudom. Bet vos vos padėtų gal.
    Siųst evakuatorių ir išvežinėt automobilius visą dieną - Aksvaldui smarvės neužteks to imtis.
    Jei bauduotojas kasdien dirbtų, tai padėtų. Žinant, kad pasistatęs garantuotai gausi baudą, priverstų pagalvoti ir taip nedaryti. Bet dabar, kai šansų gauti baudą kokie 30 proc. - daug kam kyla noras išbandyti laimę.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Tai baudas didint.
    Baudas nustato seimas, tai miestas negali savavališkai didinti.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Tai baudas didint.
    didinti baudas ir svarbiausia - mažinti nebaudžiamumą.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Tai baudas didint.

Komentuoti:

• MantasMa
    replied
    Parašė gangstarr Rodyti pranešimą
    Eilinė diena P. Vileišio gatvėje. Negi nėra numatyta sutvarkyti šitą atkarpą?
    O kaip ją tvarkyt?
    Kelio ženklai, kad ir kokie bus - ignoruos per renginius, kaip dabar ignoruoja.
    Šlagbaumus statyt? Tada į kitą pusę priparkuos.
    Siųst bauduotoją visai dienai dirbt? Nu baudos juokingos, neišvaikysi nėrkurparkuotojų su 15eur baudom. Bet vos vos padėtų gal.
    Siųst evakuatorių ir išvežinėt automobilius visą dieną - Aksvaldui smarvės neužteks to imtis.

Komentuoti:

• gangstarr
    replied
    Eilinė diena P. Vileišio gatvėje. Negi nėra numatyta sutvarkyti šitą atkarpą?

Komentuoti:

• kotofeich1
    replied
    Parašė Nitro Rodyti pranešimą

OK, mano klaida - nepažįstamos man vietos, tai tiesiog pagal tvorą sprendžiau. Galbūt taip pat ir nusprendė ir epolicijoj - esu kelis kartus užtaikęs, kad kokiai Žanetai ar Boženai nebūna iš nuotraukos aišku, kad ten kur stovi mašina yra šaligatvis, o ne važiuojamoji dalis.

Kita vertus - auto su užsienietiškais numeriais - dėl parkavimo pažeidimų duomenimis tarp valstybių nėra keičiamsi, tada tikimybė kad skirs baudą minimali
    Man rodos čia ne dėl užsienietiškų, o dėl karinių. Policija, kaip ir neturi teises bausti, stabdyti ir t.t. mašinų su kariniais numeriais. Tai matyt ir nenori sau hemorojaus su tos info perdavimu, nes gal čia reikia perduoti Lietuvos karinei policijai, o atitinkamai tie gal ir gali ką įtakoti. Arba bandyti rasti vokiškos brigados kontaktus, persiųsti, o tie manau lengvai identifikuos ir t.t. Vokiečiai mėgsta Ordnungą, tai manau kalti bus nubausti
    O šiaip neseniai mačiau, kaip pora jau lietuviškų karinių gelandwagenų ramiai sau varė autobuso juosta, bet net nežinau, gal jiems ir galima...

Komentuoti:

• Bmweda
    replied

Mano aptvertam kieme KET negalioja. Jau šitą aiškinomės keliais puslapiais atgal.
    Paaiškink ir man, nemačiau tos diskusijos

Komentuoti:

• Nitro
    replied
    Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą

1. KET galioja ir tavo kieme;
    2. Iš nuotraukos matosi jog automobilis stovi uždaros teritorijos išorėje.
    Mano aptvertam kieme KET negalioja. Jau šitą aiškinomės keliais puslapiais atgal.

Komentuoti:

• Nitro
    replied

Na man nebuvo panašu, nes kaip jau kiti pakomentavo ir įdėjo nuorodą, tai prie Gynybos štabo, Kapsų g. Juo labiau pažiūrėjus į Regia.lt matoma, kad būtent ta vieta, kurioje stovi automobilis yra nesuformuotame sklype - valstybinėje žemėje.
    OK, mano klaida - nepažįstamos man vietos, tai tiesiog pagal tvorą sprendžiau. Galbūt taip pat ir nusprendė ir epolicijoj - esu kelis kartus užtaikęs, kad kokiai Žanetai ar Boženai nebūna iš nuotraukos aišku, kad ten kur stovi mašina yra šaligatvis, o ne važiuojamoji dalis.

Kita vertus - auto su užsienietiškais numeriais - dėl parkavimo pažeidimų duomenimis tarp valstybių nėra keičiamsi, tada tikimybė kad skirs baudą minimali

Komentuoti:

• sleader
    replied

Nežinau kur fotografuota, bet panašu į uždarą teritoriją, neskirtą viešam eismui. O savam kieme dar niekas neuždraudė parkuot kur sau nori.
    Na man nebuvo panašu, nes kaip jau kiti pakomentavo ir įdėjo nuorodą, tai prie Gynybos štabo, Kapsų g. Juo labiau pažiūrėjus į Regia.lt matoma, kad būtent ta vieta, kurioje stovi automobilis yra nesuformuotame sklype - valstybinėje žemėje.

Komentuoti:

• Vilkovalanda
    replied

Nežinau kur fotografuota, bet panašu į uždarą teritoriją, neskirtą viešam eismui. O savam kieme dar niekas neuždraudė parkuot kur sau nori.
    Norintys gali pasivaikščioti virtualiai - https://maps.app.goo.gl/2kPEe1KePZAB1WUW7

Tvarkau Miesta apsas man kažkodėl nuo vakar neveikia, bet toje vietoje esu nupyškinęs kelis automobilius su LT numeriais. Kaip matot ir google mapsuose vienas įsipatoginęs stovi.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied

1. KET galioja ir tavo kieme;
    2. Iš nuotraukos matosi jog automobilis stovi uždaros teritorijos išorėje.

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied

Čia berods bus prie Gynybos štabo, Naujininkuose, man rodos Kapsų 44.

Komentuoti:

• Nitro
    replied
    Čia Vokietijos kariuomenės numeriai, bet tai koks skirtumas kokie numeriai, nes ne karinė padėtis dabar ir visiems galioja tos pačios taisyklės. Labai keista, kad nenustatyta "teisės pažeidimo požymių", nes akivaizdžiai stovi ant žaliosios vejos. Elementarus nenoras atlikti darbo, nes turbūt išsiųsti tokį pranešimą apie pažeidimą sunkiau, nei lietuviams įkelti į elektroninę baudų sistemą.

Komentuoti:

• sleader
    replied
    Čia Vokietijos kariuomenės numeriai, bet tai koks skirtumas kokie numeriai, nes ne karinė padėtis dabar ir visiems galioja tos pačios taisyklės. Labai keista, kad nenustatyta "teisės pažeidimo požymių", nes akivaizdžiai stovi ant žaliosios vejos. Elementarus nenoras atlikti darbo, nes turbūt išsiųsti tokį pranešimą apie pažeidimą sunkiau, nei lietuviams įkelti į elektroninę baudų sistemą.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    jei parašymas „nenustatyta nusikalstamos veikos“, tai gal vertėtų pakartoti pranešimą policijai stipresniu tonu...

Komentuoti:

Working...
X