Parašė Vilkovalanda
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
- 1 patinka
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąStovėti po šiuo ženklu galima jei esi neįgalusis ir pan., tai tokiems siųsti epolicijai reikia fotografuoti ir priekinį langą parodant, kad nėra neįgaliojo kortelės. Galbūt būtų galima pritaikyti ir kokį kitokį punktą dėl kelio pločio? Bet dėl ženklo tai tikrai be šansų.
Komentuoti:
-
Stovėti po šiuo ženklu galima jei esi neįgalusis ir pan., tai tokiems siųsti epolicijai reikia fotografuoti ir priekinį langą parodant, kad nėra neįgaliojo kortelės. Galbūt būtų galima pritaikyti ir kokį kitokį punktą dėl kelio pločio? Bet dėl ženklo tai tikrai be šansų.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Sveiki, nepraėjo šios nuotraukos epolicijos kontrolės. Rašinėlių nerašau, atrodo ir taip retai siunčiu pranešimus, o ir dar rečiau juos tikrinu, bet atrodo akivaizdus ket pažeidimas.
Įvykio aplinkybės
Nurodykite įvykio aplinkybes, įvykio eigą ir kokiu būdu Jums tapo žinoma apie įvykį, taip pat kitas svarbias detales apie įvykį, kurios nebuvo nurodytos pranešimo pildymo metu
05.13 11:06 antakalnio 57 pastebėti du automobiliai stovintys po druadžiamu ženklu. Trukdo eismui. MJA 720 ir NCM 704.
Aišku galėčiau pasiskambinti darbo metu, bet esu iš tų kurie labiau klaviatūras mėgsta maigyti.
Gal kažkas turi savo šablonėlius išsisaugojęs ir norėtų pasidalinti? Ket dėl ženklo, šaligatvio ir vejos? :/ ar šiaip norėtumėte pasidalinti patarimais pildant pranešimą per epoliciją.
Komentuoti:
-
Su paskyra ten buvo labai sudėtingai. Liepia keisti slaptažodį, bet nekeičia, t.y. naujas neveikia, senas viekia bet vėl liepia keisti. Buvo toks niuansas, kad paspaudus nuorodą tiesiai iš emailo suveikė nors nukopijamus linką į naršyklę - ne. Teko trumpam išjungti VPN kad pavyktų. Labai sunervino, nes 30 minučių vien prisijungti iššvaisčiau. Bet po to veikė normaliai (pranešiau, gavau atsakymą).
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Vilkovalanda Rodyti pranešimąO Jums veikia Tvarkau miesta appsas? Jau kelias savaites man neveikia. Kelis kartus bandžiau perrašyti, neatsigauna.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Vilkovalanda Rodyti pranešimąO Jums veikia Tvarkau miesta appsas? Jau kelias savaites man neveikia. Kelis kartus bandžiau perrašyti, neatsigauna.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
O Jums veikia Tvarkau miesta appsas? Jau kelias savaites man neveikia. Kelis kartus bandžiau perrašyti, neatsigauna.
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai baudas didint.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
30% čia nebent vietose, kur aktyviai raportuoja vietiniai. Didžiojoje Vilniaus dalyje šansas gerokai artimesnis 5%.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė sleader Rodyti pranešimą
Jei bauduotojas kasdien dirbtų, tai padėtų. Žinant, kad pasistatęs garantuotai gausi baudą, priverstų pagalvoti ir taip nedaryti. Bet dabar, kai šansų gauti baudą kokie 30 proc. - daug kam kyla noras išbandyti laimę.
- 9 patinka
Komentuoti:
-
Parašė MantasMa Rodyti pranešimąSiųst bauduotoją visai dienai dirbt? Nu baudos juokingos, neišvaikysi nėrkurparkuotojų su 15eur baudom. Bet vos vos padėtų gal.
Siųst evakuatorių ir išvežinėt automobilius visą dieną - Aksvaldui smarvės neužteks to imtis.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
- 12 patinka
Komentuoti:
-
Parašė gangstarr Rodyti pranešimąEilinė diena P. Vileišio gatvėje. Negi nėra numatyta sutvarkyti šitą atkarpą?
Kelio ženklai, kad ir kokie bus - ignoruos per renginius, kaip dabar ignoruoja.
Šlagbaumus statyt? Tada į kitą pusę priparkuos.
Siųst bauduotoją visai dienai dirbt? Nu baudos juokingos, neišvaikysi nėrkurparkuotojų su 15eur baudom. Bet vos vos padėtų gal.
Siųst evakuatorių ir išvežinėt automobilius visą dieną - Aksvaldui smarvės neužteks to imtis.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Eilinė diena P. Vileišio gatvėje. Negi nėra numatyta sutvarkyti šitą atkarpą?
- 16 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
OK, mano klaida - nepažįstamos man vietos, tai tiesiog pagal tvorą sprendžiau. Galbūt taip pat ir nusprendė ir epolicijoj - esu kelis kartus užtaikęs, kad kokiai Žanetai ar Boženai nebūna iš nuotraukos aišku, kad ten kur stovi mašina yra šaligatvis, o ne važiuojamoji dalis.
Kita vertus - auto su užsienietiškais numeriais - dėl parkavimo pažeidimų duomenimis tarp valstybių nėra keičiamsi, tada tikimybė kad skirs baudą minimali
O šiaip neseniai mačiau, kaip pora jau lietuviškų karinių gelandwagenų ramiai sau varė autobuso juosta, bet net nežinau, gal jiems ir galima...
Komentuoti:
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
Mano aptvertam kieme KET negalioja. Jau šitą aiškinomės keliais puslapiais atgal.
Komentuoti:
Komentuoti: