Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tvarkau miestą. Parkavimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Savitarnos kasa
    replied
    Parašė Vilkovalanda Rodyti pranešimą

Tai taip, priekinį langą fotografuočiau jei siųsčiau per Tvarkau Miestą, nes kitaip nepriims, bet ar ne taip kažką supratau, jog pakanka ir šiknos automobilio su matomu pažeidimu ir epolicija pati viską sužiūri asmuo neįgalus ar ne. Ko pasekoje ir palikau Tvarkau miestą apsą.
    Na pats matai, koks pranešimo rezultatas. Žinoma ten, kur negalima statyti niekam (šaligatviai, žolė) su viena šiknos nuotrauka problemų nekyla per epoliciją.

Komentuoti:

• Vilkovalanda
    replied
    Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
    Stovėti po šiuo ženklu galima jei esi neįgalusis ir pan., tai tokiems siųsti epolicijai reikia fotografuoti ir priekinį langą parodant, kad nėra neįgaliojo kortelės. Galbūt būtų galima pritaikyti ir kokį kitokį punktą dėl kelio pločio? Bet dėl ženklo tai tikrai be šansų.
    Tai taip, priekinį langą fotografuočiau jei siųsčiau per Tvarkau Miestą, nes kitaip nepriims, bet ar ne taip kažką supratau, jog pakanka ir šiknos automobilio su matomu pažeidimu ir epolicija pati viską sužiūri asmuo neįgalus ar ne. Ko pasekoje ir palikau Tvarkau miestą apsą.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Stovėti po šiuo ženklu galima jei esi neįgalusis ir pan., tai tokiems siųsti epolicijai reikia fotografuoti ir priekinį langą parodant, kad nėra neįgaliojo kortelės. Galbūt būtų galima pritaikyti ir kokį kitokį punktą dėl kelio pločio? Bet dėl ženklo tai tikrai be šansų.

Komentuoti:

• Vilkovalanda
    replied
    Sveiki, nepraėjo šios nuotraukos epolicijos kontrolės. Rašinėlių nerašau, atrodo ir taip retai siunčiu pranešimus, o ir dar rečiau juos tikrinu, bet atrodo akivaizdus ket pažeidimas.

Įvykio aplinkybės

Nurodykite įvykio aplinkybes, įvykio eigą ir kokiu būdu Jums tapo žinoma apie įvykį, taip pat kitas svarbias detales apie įvykį, kurios nebuvo nurodytos pranešimo pildymo metu
    05.13 11:06 antakalnio 57 pastebėti du automobiliai stovintys po druadžiamu ženklu. Trukdo eismui. MJA 720 ir NCM 704.

Aišku galėčiau pasiskambinti darbo metu, bet esu iš tų kurie labiau klaviatūras mėgsta maigyti.

Gal kažkas turi savo šablonėlius išsisaugojęs ir norėtų pasidalinti? Ket dėl ženklo, šaligatvio ir vejos? :/ ar šiaip norėtumėte pasidalinti patarimais pildant pranešimą per epoliciją.
    Attached Files

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Su paskyra ten buvo labai sudėtingai. Liepia keisti slaptažodį, bet nekeičia, t.y. naujas neveikia, senas viekia bet vėl liepia keisti. Buvo toks niuansas, kad paspaudus nuorodą tiesiai iš emailo suveikė nors nukopijamus linką į naršyklę - ne. Teko trumpam išjungti VPN kad pavyktų. Labai sunervino, nes 30 minučių vien prisijungti iššvaisčiau. Bet po to veikė normaliai (pranešiau, gavau atsakymą).

Komentuoti:

• Riedutis
    replied
    O Jums veikia Tvarkau miesta appsas? Jau kelias savaites man neveikia. Kelis kartus bandžiau perrašyti, neatsigauna.
    Neveikia. Prieš savaitę norėjau pranešti, bet negalėjo pajungti paskyros.

Komentuoti:

• Kaid
    replied
    O Jums veikia Tvarkau miesta appsas? Jau kelias savaites man neveikia. Kelis kartus bandžiau perrašyti, neatsigauna.
    buvo prieš mėnesį taip, dabar vėl jau kokią savaitę, viską irgi išbandžiau, niekaip neveikia

Komentuoti:

• Vilkovalanda
    replied

Komentuoti:

• digital
    replied
    Tada dažniau jas skirti, kaip teisingai kiti pastebėjo.

Komentuoti:

• Nitro
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Tai baudas didint.
    dėja ne savivaldybė baudų dydžius nustato, o seimui per minkšti kiaušiniai

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    30% čia nebent vietose, kur aktyviai raportuoja vietiniai. Didžiojoje Vilniaus dalyje šansas gerokai artimesnis 5%.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Parašė sleader Rodyti pranešimą

Jei bauduotojas kasdien dirbtų, tai padėtų. Žinant, kad pasistatęs garantuotai gausi baudą, priverstų pagalvoti ir taip nedaryti. Bet dabar, kai šansų gauti baudą kokie 30 proc. - daug kam kyla noras išbandyti laimę.
    Gal arčiau 3% nebent jūs kasdien pranešinėjate.

Komentuoti:

• sleader
    replied
    Parašė MantasMa Rodyti pranešimą
    Siųst bauduotoją visai dienai dirbt? Nu baudos juokingos, neišvaikysi nėrkurparkuotojų su 15eur baudom. Bet vos vos padėtų gal.
    Siųst evakuatorių ir išvežinėt automobilius visą dieną - Aksvaldui smarvės neužteks to imtis.
    Jei bauduotojas kasdien dirbtų, tai padėtų. Žinant, kad pasistatęs garantuotai gausi baudą, priverstų pagalvoti ir taip nedaryti. Bet dabar, kai šansų gauti baudą kokie 30 proc. - daug kam kyla noras išbandyti laimę.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Tai baudas didint.
    Baudas nustato seimas, tai miestas negali savavališkai didinti.

Komentuoti:

• Savitarnos kasa
    replied
    Tai baudas didint.
    didinti baudas ir svarbiausia - mažinti nebaudžiamumą.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Tai baudas didint.

Komentuoti:

• MantasMa
    replied
    Parašė gangstarr Rodyti pranešimą
    Eilinė diena P. Vileišio gatvėje. Negi nėra numatyta sutvarkyti šitą atkarpą?
    O kaip ją tvarkyt?
    Kelio ženklai, kad ir kokie bus - ignoruos per renginius, kaip dabar ignoruoja.
    Šlagbaumus statyt? Tada į kitą pusę priparkuos.
    Siųst bauduotoją visai dienai dirbt? Nu baudos juokingos, neišvaikysi nėrkurparkuotojų su 15eur baudom. Bet vos vos padėtų gal.
    Siųst evakuatorių ir išvežinėt automobilius visą dieną - Aksvaldui smarvės neužteks to imtis.

Komentuoti:

• gangstarr
    replied
    Eilinė diena P. Vileišio gatvėje. Negi nėra numatyta sutvarkyti šitą atkarpą?

Komentuoti:

• kotofeich1
    replied
    Parašė Nitro Rodyti pranešimą

OK, mano klaida - nepažįstamos man vietos, tai tiesiog pagal tvorą sprendžiau. Galbūt taip pat ir nusprendė ir epolicijoj - esu kelis kartus užtaikęs, kad kokiai Žanetai ar Boženai nebūna iš nuotraukos aišku, kad ten kur stovi mašina yra šaligatvis, o ne važiuojamoji dalis.

Kita vertus - auto su užsienietiškais numeriais - dėl parkavimo pažeidimų duomenimis tarp valstybių nėra keičiamsi, tada tikimybė kad skirs baudą minimali
    Man rodos čia ne dėl užsienietiškų, o dėl karinių. Policija, kaip ir neturi teises bausti, stabdyti ir t.t. mašinų su kariniais numeriais. Tai matyt ir nenori sau hemorojaus su tos info perdavimu, nes gal čia reikia perduoti Lietuvos karinei policijai, o atitinkamai tie gal ir gali ką įtakoti. Arba bandyti rasti vokiškos brigados kontaktus, persiųsti, o tie manau lengvai identifikuos ir t.t. Vokiečiai mėgsta Ordnungą, tai manau kalti bus nubausti
    O šiaip neseniai mačiau, kaip pora jau lietuviškų karinių gelandwagenų ramiai sau varė autobuso juosta, bet net nežinau, gal jiems ir galima...

Komentuoti:

• Bmweda
    replied
    Parašė Nitro Rodyti pranešimą

Mano aptvertam kieme KET negalioja. Jau šitą aiškinomės keliais puslapiais atgal.
    Paaiškink ir man, nemačiau tos diskusijos

Komentuoti:

Working...
X