Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Jei ką, man sakė teisėja, kad teisme galima dalyvauti nuotoliniu. (Buvau neseniai teisme dėl metalinio garažo : ) )
- 2 patinka
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąGavau šaukimą į teismą kaip liudininkas. Vienintelis variantas tai dėl pranešimo TvarkauMiestą. Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus? Bandžiau ieškoti per eTeismas.lt, bet ten man net neleidžia prisijungti, langelis ties mano vardu neaktyvus. Tik teismo tvarkaraštyje radau info, proceso dalyvis Viešoji Tvarka. Gal kas esat susidurę? Regis kitoje temoje kažkas aptarinėjo galimybę parašyti prašymą nagrinėti bylą nedalyvaujant, kadangi daugiau informacijos suteikti tikrai negalėsiu.
tai jei atėjo šaukimą, jame ir turi būti parašytos detalės (kur kas dėl ko), bei kontaktai.
Komentuoti:
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Bet ten net nėra mano asmens kodo ar kažkokio kito id, tik vardas ir meilas. Kas bus, jei ateis du su tokiu vardu ir pavarde? Reikės parodyti meilo prisijungimą? O jei meilo mėnesį nebūčiau tikrinęs?
O ką reiškia "pasirašei gavęs"?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
Šaukimai siunčiami pasirašytinai - tai jei "atėjo į paštą" reiškia, kad pasirašei gavęs - viskas ok.
O ką reiškia "pasirašei gavęs"?
Komentuoti:
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimąBet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus?
Komentuoti:
-
Gavau šaukimą į teismą kaip liudininkas. Vienintelis variantas tai dėl pranešimo TvarkauMiestą. Bet šaukimas atėjo į paštą, nurodytas tik mano vardas ir paštas. Ar tokiu būdu galima siųsti šaukimus? Bandžiau ieškoti per eTeismas.lt, bet ten man net neleidžia prisijungti, langelis ties mano vardu neaktyvus. Tik teismo tvarkaraštyje radau info, proceso dalyvis Viešoji Tvarka. Gal kas esat susidurę? Regis kitoje temoje kažkas aptarinėjo galimybę parašyti prašymą nagrinėti bylą nedalyvaujant, kadangi daugiau informacijos suteikti tikrai negalėsiu.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimąStotelės skirtingos, galimai atskiri projektai. Gal net atskiri įkrovimo operatoriai.
Komentuoti:
-
Stotelės skirtingos, galimai atskiri projektai. Gal net atskiri įkrovimo operatoriai.
Komentuoti:
-
Jei ženklas toliau nei 3 metria vidutinis vilniaus vairuotojas jo nemato.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
DomusPro praplesta e parkavimo vietu, ta proga pastatytas ir naujas stulpas, dabar du zenklai rodo ta pati. Panasu kad nauja zenkla suderint paprasciau, nei prie esamo pakeist tik lentele su atatinkamais metrais. Absurdas.Paskutinis taisė mayro; 2024.09.29, 19:41.
Komentuoti:
-
O man kaip tik Perkūnkiemyje atsakė per kelias dienas ir kad nubaudė teršėjus. Bet čia jau gana seniai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parkavimą išnagrinėja greitai, net jei ir 20 per dieną pateikiu, bet visus kitus tai mėnesiais vilkina. Geriausiai tai kai praneši apie statybininkus teršiančius aplinką, o gauni atsakymą po 2 mėnesių kad patikrino pariegųnas ir nerado pažeidimo. Nu taip, statybos jau spėjo pasibaigti kol jis patikrino.
Komentuoti:
-
Oi ten jie tų pranešimų šimtais per dieną gauna. Mano irgi ne visi išnagrinėti, bet dauguma taip.
Komentuoti:
-
Nors ne parkavimo atvejis buvo registruotas, bet grynos temos tvarkaumiesta neradau
2021 metų problema apie nuvirtųsį medį nebuvo atsakyta ir uždaryta, dabar staiga tapo nagrinėjama. Nu pi.iec
Komentuoti:
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimąJuokinga. Latvijoje mano drauga pagavo kamera virsijanti greiti - jis su FR numeriais - ir vistiek jam atsiunte bauda. Net Latviai sugeba susirasti zmogu kitoje EU salyje.
Komentuoti:
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Negali, Vidaus reikalų ministro įsakyme nr. 1V-1039 (https://e-seimas.lrs.lt/portal/legal...427/PlHBqRRHDF), 3 punkte nurodyti tik 8, jų nuomone, patys rimčiausi pažeidimai, dėl kurių galima keistis informacija tarp valstybių. Stovėjimo tvarkos pažeidimai į tai neįeina, net jei kalbame apie ES šalyje registruotą transportą.
3. Aprašas taikomas keičiantis duomenimis dėl šių, kitoje nei registravimo valstybė padarytų, kelių eismo saugumo taisyklių pažeidimų:
3.1. leidžiamo greičio viršijimas;
3.2. važiavimas neužsisegus saugos diržo;
3.3. važiavimas esant draudžiamam eismo reguliavimo signalui;
3.4. vairavimas apsvaigus nuo alkoholio;
3.5. vairavimas apsvaigus nuo narkotikų;
3.6. važiavimas be apsauginio šalmo;
3.7. važiavimas draudžiama juosta;
3.8. neteisėtas naudojimasis mobiliuoju telefonu arba kitokiu ryšių įrenginiu vairuojant.DDDDD. Vienu zodziu debilu saika.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
rašiau jiems į supportą, tai apsimeta šlangomis kad čia jokios problemos. Nors mano atveju numeriai buvo lenkiški, t.y. pilnai gali nusiūsti baudą.
3. Aprašas taikomas keičiantis duomenimis dėl šių, kitoje nei registravimo valstybė padarytų, kelių eismo saugumo taisyklių pažeidimų:
3.1. leidžiamo greičio viršijimas;
3.2. važiavimas neužsisegus saugos diržo;
3.3. važiavimas esant draudžiamam eismo reguliavimo signalui;
3.4. vairavimas apsvaigus nuo alkoholio;
3.5. vairavimas apsvaigus nuo narkotikų;
3.6. važiavimas be apsauginio šalmo;
3.7. važiavimas draudžiama juosta;
3.8. neteisėtas naudojimasis mobiliuoju telefonu arba kitokiu ryšių įrenginiu vairuojant.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąŠitos išimtys ir galioja iki 2025 m. sausio 18 d.
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąKokia situacija su atmazinumiestą ir bulbašiniais numeriais? Bandant įmest fotkę rašo, kad numeris netinkamo formato. Ar išvis neverta gaišt laiko, nes nieko nedarys?
Komentuoti:
Komentuoti: