Parašė SoulMulticast
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Svečių namai
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Gal zinot kieno lenteles ten uzdetos? Kas rezervavo?
Komentuoti:
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Šitos lentelės nereiškia kad ten galima parkuotis. Baudas vis tiek privalo išrašinėti. O jeigu lentelės skelbia kad ten rezervuota vieta ar pan tai jasi dar ir turi susirinkti ir baudą už lenteles gauti.
Komentuoti:
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Gal zinot kieno lenteles ten uzdetos? Kas rezervavo?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė bardakas Rodyti pranešimą
Važiavau šiandien (sekmadienį) apie 18:30, tai vėl visa gatvė užstatyta. Nežinau ar kažkoks renginys buvo, bet mačiau nemažai žmonių einančių su sulankstomom kėdėm kažkur.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Pravažiavau ten vakar (Šeštadienį) ir mano dideliam nustebimui nebuvo nė vienos priparkuotos mašinos. Iki tvoros nukėlimo ties Sluškų rūmais visada būdavo priparkuota mašinų. Nežinau, ar jau galima konstatuoti, kad problema išsisprendė, bet faktas, kad reikalai pajudėjo teigiama linkme.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimą
Sudėjo baudas. O ten tik per renginius būna ar ir kitom dienom? Vakar viskas buvo tvarkinga.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
-
Prie Šv Kazimiero bažnyčios
Ant žolytės smagiau karštą dieną
- 18 patinka
Komentuoti:
-
Vakar kiek po 19 val. važiavau pro ten - vėl priparkuota belekiek mašinų, likusiame laisvame gatvės plotyje susitikusios dvi mašinos nosis į nosį. Matyt vienas jau grįžta neradęs kur prisiparkuoti, kitas naiviai tikėjosi, kad ras vietą
Nepatingėjau viešai tvarkai paskambint, tikiuosi atvažiavo.
PS finale dviračių gatvėje teko dviračiu važiuoti....šaligatviu. Koks progresas!Paskutinis taisė Nitro; 2024.07.12, 08:40.
- 17 patinka
Komentuoti:
-
Sudėjo baudas. O ten tik per renginius būna ar ir kitom dienom? Vakar viskas buvo tvarkinga.
- 14 patinka
Komentuoti:
-
Aš manau, jeigu vairuoji naują X5 iš salono, tai tau, kaip ir px tie 10eurų, bet turėsi omeny, kad čia loxai bauduoja. Bet senam opel astros vairuotojui čia pinigai ir daugiau ten parkoci nesinorės. Tai realiai tiesiog reikia išmokyt tokius 500x opelių vairuotojus ir problema bus išspręsta.
Komentuoti:
-
Parašė abruo Rodyti pranešimą
Jei baudos būtų normalios, o ne kebabo kainos dydžio, tai gal ir būtų galima kažkiek jomis džiaugtis. O dabar – juokas pro ašaras.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Sudėjo baudas. O ten tik per renginius būna ar ir kitom dienom? Vakar viskas buvo tvarkinga.[/ATTACH]
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąEilinis renginys Kalnų parke, eilinis "A tai kūr parkocy?" klubo narių susirinkimas Vileišio g.
https://www.facebook.com/share/p/m5xiARpeKXFkETst/
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Kosciuškos gatvėje vieną eilę būtų galima skirti parkavimui. Dar vieną - šaligatviui su dvirtakiu.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Aš ten vieną kartą esu matęs dirbusį evakuatorių. Prieš kokių pora mėnesių buvau skelbęs nuotraukas.
Komentuoti:
-
Kartą važiavau (ne dabar), visos auto turėjo raudonus popieriukus.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
O tai gatvė jau oficialiai atidaryta? Sustatyti ženklai? Kas pranešinėjo apie šitą vietą, dirba policija ar atsifutbolina?
Komentuoti:
Komentuoti: