Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
Spėčiau lengviau kai automobilis priklauso įmonei, kuri veikia ir Lietuvoje (Barbora, Citybee ir pan) - turi pas ką kreiptis.
- 1 patinka
-
ne "patvirtindavo administracines", o pradeda adm. bylos teisena. Ar nubaudžia - nesižinosi, nebent nubaustasis pasigirs.Parašė Vilkovalanda Rodyti pranešimą
Fotkinu citybee, sixt ir panašias mašinas su estiškais numeriais, patvirtindavo administacines.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Fotkinu citybee, sixt ir panašias mašinas su estiškais numeriais, patvirtindavo administacines.Parašė Zygis Rodyti pranešimąPastaruoju metu visos Barboros su lenkiškais numeriais. Čia viskas ok ir jokių ribojimų nėra? Nes žinant kaip mūsų policija ir VMS dirba, praktiškai nebaudžiami gali parkuotis bet kur. Būtų įdomu delfiui parašyt. Jau kelintą kartą matau priparkuotus draudžiamose vietose, bet “lenkus”
Komentuoti:
-
Žiemą beveik viską, kas vakare šviesinu, kartais ir stipriai. Per daug metų nepamenu, jog būtų netikę.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kad pašviesinu ne, yra tik kad apkarpau kraštus ar užblurinu žmonių veidus jeigu patenka į kardrą. Jeigu taip tamsu kad nesimato, tai fotografuoju naktiniu režimu kur ilgas išlaikymas. Jeigu tas nepadeda tai tada ateisiu kitą kartą kai bus šveisiau.
Naudoju GIMP, nemokama open source fotošopo wannabe.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nežinau dėl barboros sunkvežimių, bet paprasti automobiliai nuomuotis (Varšuva vs Vilnius) tai kainos labai panašios.Parašė kotofeich1 Rodyti pranešimą
Kiek girdėjau, su lenkiškais dėl to, kad Lietuvoje už tuos pačius pinigus išnuomoji Renault, o Lenkijoje - Mercedes. O parkavimas gaunasi papildomas bonusas...
Komentuoti:
-
O tai su lenkiškais ne dėl to, kad Lenkijoj nutraukė veiklą ir perkėlė į LT? Ar nauji jau registruojami?
Dėl MB ar Reno geriau, tai čia dar klausimas
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kiek girdėjau, su lenkiškais dėl to, kad Lietuvoje už tuos pačius pinigus išnuomoji Renault, o Lenkijoje - Mercedes. O parkavimas gaunasi papildomas bonusas...Parašė Zygis Rodyti pranešimąPastaruoju metu visos Barboros su lenkiškais numeriais. Čia viskas ok ir jokių ribojimų nėra? Nes žinant kaip mūsų policija ir VMS dirba, praktiškai nebaudžiami gali parkuotis bet kur. Būtų įdomu delfiui parašyt. Jau kelintą kartą matau priparkuotus draudžiamose vietose, bet “lenkus”
Komentuoti:
-
Kad pašviesinu ne, yra tik kad apkarpau kraštus ar užblurinu žmonių veidus jeigu patenka į kardrą. Jeigu taip tamsu kad nesimato, tai fotografuoju naktiniu režimu kur ilgas išlaikymas. Jeigu tas nepadeda tai tada ateisiu kitą kartą kai bus šveisiau.Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
O yra buvę, kad padarote nuotrauką, ir nelabai ten matosi, nes rudens/žiemos vakaras - ir fotoshop pašviesinate? Ar kitu apps?
Naudoju GIMP, nemokama open source fotošopo wannabe.
Komentuoti:
-
Pastaruoju metu visos Barboros su lenkiškais numeriais. Čia viskas ok ir jokių ribojimų nėra? Nes žinant kaip mūsų policija ir VMS dirba, praktiškai nebaudžiami gali parkuotis bet kur. Būtų įdomu delfiui parašyt. Jau kelintą kartą matau priparkuotus draudžiamose vietose, bet “lenkus”
Komentuoti:
-
O yra buvę, kad padarote nuotrauką, ir nelabai ten matosi, nes rudens/žiemos vakaras - ir fotoshop pašviesinate? Ar kitu apps?Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Už klaidingą pranešimą gali pats gauti baudą. Kiek tai realiai veikia nežinau, nes specialiai klaidingų pranešimų neteikiu.
Komentuoti:
-
Už klaidingą pranešimą gali pats gauti baudą. Kiek tai realiai veikia nežinau, nes specialiai klaidingų pranešimų neteikiu.Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Sugalvojau kaimynui atkeršyti - išsigalvojau ir paskambinau. Baudos neskiria.
Sugalvojau kaimynui atkeršyti - išsigalvojau, pafotošopinau ir parašiau. Baudą skiria.
Dvi fantazijos - pasekmės skirtingos. Todėl ir sakau liko 2 metai, kai nebeskirs "pagal piliečio pranešimą".
Nes anksčiau, kaip Jūs gerai pastebėjote, reikėjo gerai mokėti naudotis įrankiu. O 2028 užteks balsu "Mašina NZV203, tuoj įkeliu foto, padaryk, kad stovėtų ant vaikų aikštelės, foto įkelsiu".
Viską padarys DI/AI.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Sugalvojau kaimynui atkeršyti - išsigalvojau ir paskambinau. Baudos neskiria.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Skambinant baudos neskiria, arba siunčia ekipažą arba liepia fotografuoti ir siusti per e-policiją. Nuotraukas, kurių neįmanoma atskirti, su fotoshopu galima buvo padaryti prieš 10 metų, tik reikėjo mokėti naudotis įrankiu.
Sugalvojau kaimynui atkeršyti - išsigalvojau, pafotošopinau ir parašiau. Baudą skiria.
Dvi fantazijos - pasekmės skirtingos. Todėl ir sakau liko 2 metai, kai nebeskirs "pagal piliečio pranešimą".
Nes anksčiau, kaip Jūs gerai pastebėjote, reikėjo gerai mokėti naudotis įrankiu. O 2028 užteks balsu "Mašina NZV203, tuoj įkeliu foto, padaryk, kad stovėtų ant vaikų aikštelės, foto įkelsiu".
Viską padarys DI/AI.
Komentuoti:
-
Skambinant baudos neskiria, arba siunčia ekipažą arba liepia fotografuoti ir siusti per e-policiją. Nuotraukas, kurių neįmanoma atskirti, su fotoshopu galima buvo padaryti prieš 10 metų, tik reikėjo mokėti naudotis įrankiu.Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Tai kam ta nuotrauka?
Skambinama 112, operatorė pažiūri kokio asmens vardu numeris, užduoda kokį patikrinantį klausimą ir viskas - bauda. Kam ta nuotrauka? Lygiai tas pats - jeigu ką melagingi parodymai, šmeižtas.
"Labas vakaras. Mano vardas Jonas Petraitis, 2005-05-12, gyvenu Kalvarijų g. 2. Prie Kalvarijų g. 2 Vilnius stovi pilka Toyota Prius ZVG441 ant žolės visais 4 ratais. Skirkit baudą".
Kokia nuotraukos vertė, jei nuotrauka generuojama automatiškai jau dabar, o po dvejų metų bus neatskiriamos kokybės?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Nuotrauka reikalinga tam kad pareigunas skiriantis bauda pats ivertintu vizualiai aplinkybes ar pazeidimas padarytas. Todel ir praso dvieju nuotrauku, fotografuoti is toliau kad matytusi aplinkiniai zenklai ir tt.Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Tai kam ta nuotrauka?
Skambinama 112, operatorė pažiūri kokio asmens vardu numeris, užduoda kokį patikrinantį klausimą ir viskas - bauda. Kam ta nuotrauka? Lygiai tas pats - jeigu ką melagingi parodymai, šmeižtas.
"Labas vakaras. Mano vardas Jonas Petraitis, 2005-05-12, gyvenu Kalvarijų g. 2. Prie Kalvarijų g. 2 Vilnius stovi pilka Toyota Prius ZVG441 ant žolės visais 4 ratais. Skirkit baudą".
Kokia nuotraukos vertė, jei nuotrauka generuojama automatiškai jau dabar, o po dvejų metų bus neatskiriamos kokybės?
Beje metaduomenys nebūtini, gali nuotraukas persaugoti juos isimant ir metaduomenu nebuvomas ne priezastis nuotrauku nepriimti.
Kalba eina apie tai kad samoningas klaidinimas pateikiant suklastotas ar isvis sugeneruotas nuotraukas yra melagingu ikalciu pateikimas su tikslu apsmeizti ir greiciausiai blogai baigsis jei kazkur grandyje atsiras asmuo,kuris kreipsis i teisma.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Bent anksčiau Tvarkau miesto apps'e iš nuotraukos paimdavo metaduomenis (data, laikas). Dabar vis dar privalu įkelti dvi nuotraukas, tai užtektų papildomo reikalavimo, padaryti foto iš priekio ir galo. Be to, per maža bauda už pažeidimą, kad atsirastų daug norinčiųjų rizikuoti.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Tai kam ta nuotrauka?Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Nemanau. Nes registruoti pazeidima galima tik saugiai patvirtinus savo tikraja tapatybe. Melagingas pranesimas, smeiztas ir foto padirbinejimas uztrauks galimai net ne vien bauda, o gal ir teistuma. Atsiras LT nebent vienas - du idiotai kurie ta pabandys padaryt.
Komentuoti:
-
Bene kiekviena Fulgur kuriama situacija daug panašesnė į šlapią sapną nei realybę, nieko naujo.Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Čia labiau šlapias sapnas o ne reali situacija.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Čia labiau šlapias sapnas o ne reali situacija.Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
"Laba diena policininke Jonaiti. Jūs man paskyrėte baudą 20 Eur, kad su įmonės mašina stovėjau sekmadienį 2025-11-23 Giedraičių g. 23, Vilnius, ant vejos. Aš tuo metu buvau Palangoje, automobilis - viešbučio Pelynas garaže. Pridedu viešbučio kvitą. Kartu noriu pranešti, kad gavus baudą, man įmonės direktorius, kaip nepažangiam piliečiui, neskyrė 3500 eur metinės premijos. Dėl to, gerb. policininke Jonaiti, Vilniaus apylinkės teismui, mano samdytas teisininkas, suformulavo ieškinį, panaikinti 20 Eur baudą, ir priteisti iš Jūsų 3500 Eur žalą man.".
Manau kiekvienam policininkui užteks vieno tokio ieškinio, kad jis skippintų piliečių nuotraukas.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Ne.Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Tai tiesiog išrašys baudą ir tiek, pažeidėjo darbas įrodyti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
"Laba diena policininke Jonaiti. Jūs man paskyrėte baudą 20 Eur, kad su įmonės mašina stovėjau sekmadienį 2025-11-23 Giedraičių g. 23, Vilnius, ant vejos. Aš tuo metu buvau Palangoje, automobilis - viešbučio Pelynas garaže. Pridedu viešbučio kvitą. Kartu noriu pranešti, kad gavus baudą, man įmonės direktorius, kaip nepažangiam piliečiui, neskyrė 3500 eur metinės premijos. Dėl to, gerb. policininke Jonaiti, Vilniaus apylinkės teismui, mano samdytas teisininkas, suformulavo ieškinį, panaikinti 20 Eur baudą, ir priteisti iš Jūsų 3500 Eur žalą man.".Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Tai tiesiog išrašys baudą ir tiek, pažeidėjo darbas įrodyti.
Manau kiekvienam policininkui užteks vieno tokio ieškinio, kad jis skippintų piliečių nuotraukas.
Komentuoti:
Komentuoti: