Parašė Pompadu
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tvarkau miestą. Parkavimas
Collapse
X
-
- 5 patinka
-
Parašė Pompadu Rodyti pranešimąA
Bei dar vienas klausimas: kai auto priparkuotas ant šaligatvio, ar užtenka iš galo padaryti foto idant pažeidėjas būtų nubaustas, ar reikia ir iš priekio - kad matytųsi, jog nėra neįgalusis. Šiaip neįgaliesiems negalima parkuoti ant šaligatvio, tai gal nebūtina iš priekio?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Ar kas nors žino, kaip tvarkaumiesta.lt parkavimo pažeidimų baudimai koreliuoja su epolicija.lt parkavimo pažeidimų baudimais? Jie tarpusavy mato vieni kitų paskirtas nuobaudas, ar kaip?
Komentuoti:
-
O jei rimtai - ant kiek Vilniuje įsišaknijo nebaudžiamumas, net tada kai pats akivaizdžiai padarei pažeidimą, vis tiek visi p*****. Prahoje, pvz, kolega miegamąjame rajone naktį vėlai atvažiavęs pastatė mašiną ženklo nepamatęs - iš karto nutempė. ir tą visi laiko norma. Bet ne, pas mus sugeba prie savivaldybės dangoraižių ant žolės numest ir visiems būna pch, tai po to ir įpranta visokios šūšaros į ženklus žiūrėti geriausiu atveju kaip į rekomendaciją.
- 18 patinka
Komentuoti:
-
https://www.15min.lt/zmones/naujiena...a-1050-2494472
„Dabar turėčiau sumokėti 135 eurus, kad Vilniuje motociklo negalėjo pastatyti? Ačiū, tikrai labai pavojingoje vietoje stovėjo mašina. Vietoj to, kad duotų baudą ir tiek – nutempė. Kaip ji kam trukdė, p*****… Dabar lauksiu, kol atvažiuos nutempti „Bolto“. Dar sumokėjau už parkingą – įdomu, ar bent grąžins?“ – retoriškai klausė Viktorija ir neslėpė nusivylimo.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
- 5 patinka
Komentuoti:
-
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Parašė MartynasT Rodyti pranešimąNu būna su šlagbaumais problemų tikrai pasitaiko. Bet jeigu išvažiavo apvažiavęs, tai jam tiesiog toliau pinigai kapsės už parkingą..
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Nu būna su šlagbaumais problemų tikrai pasitaiko. Bet jeigu išvažiavo apvažiavęs, tai jam tiesiog toliau pinigai kapsės už parkingą..
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė MartynasT Rodyti pranešimą
Tai kokie argumentai buvo? Ką sakė?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąVingio parke dar yra gudručių, apvažiuojančių šlagbaumą pėsčiųjų taku. Nežinau, kiek tokia praktika populiari, bet neseniai teko trumpai pabendrauti su tokiu vadyla.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Viską supratot. Supratau ir aš tave ("Jus"), iš pirmos žinutės. Aš taip parkavausi vedinas "būtinojo reikalingumo principu". Čia toks teisinis principas, kuris leidžia prie tam tikrų aplinkybių pažeidinėti įstatymus. Nesigilinkit. Iš mano pirmos žinutės, galima sau tiesiogiai netaikyt, kaip "išsivartyt" prireikus išsivartyt, bet galima tiesiog pasiimti pamokymą, kaip teisingai nufotografuoti, kad neleisti kitiems pažeidėjams išsisukti, t. y. reikia dviejų nuotraukų.
Tik tiek, viskas labai paprasta, nereikai labai gilintis.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pala, jūs fiksuodavot negerbiančius Lietuvos šūdvabalius, o paskui [dėl to?] pats pradėjot taip elgtis?!
Ar aš visiškai nesupratau istorijos, ir jus nubaudė už pažeidimų fiksavimą?
Komentuoti:
-
Tai ir aš fiksuodavau, bet nubaudė ir mane.Tai jau tikrai, kad LOL
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Mane nubaudė nufotkinę iš galo, su tamsinstais stiklais ir net nenurodę adreso. Jei tave nubaus, tai ginčyk sprendimą ir baudos nemokėk, sakyk "trūksta įrodymų", kad tu stovėjai. Pasakyk, nesi įsitikinęs, jog nevažiavai šaligatviu nesustojęs. Tokiu atveju negalės nubausti, nes privalo pritaikyti konkretų straipsnį, t. y. neturi antros foto įrodančios, kad per tą laiko tarpą tarp foto tu stovėjai, bet taip pat, "apkaltintas" būsi tik už stovėjimą, ne važiavimą. Perkvalifikuoti, jog važiavai irgi negali, nes nėra duomenų, jog važiavai, t. y. gal tavo mašiną su sraigtasparniu nuleido, kaip krovinį.
Oranžiniai švyturėlai nesuteikia visiškai jokių privilegijų, jokioj situacijoj. Jie skirti tik "atkreipti dėmesį". Net apsauginis vykstantis gaudyti vagies, negali viršyti greičio.
Paskutinis taisė Pompadu; 2025.07.21, 12:55.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Vilkovalanda Rodyti pranešimąČia kažkas minėjo avarines ir tas oranžines lemputes. Aš irgi kažkaip maniau, jog įjungti oranžiniai švyturėliai ir mašina ant šaligatvio yra leistinas dalykas. Nufotkinau inkasatorius eurocash, epolicija patvirtino pažeidimą. Degė avarinės ir švyturėliai nuotrauoje. Ateičiai drąsiau fotkinsiu tokius dalykus.
Tai dabar ir kilo man pačiam klausimas, kam galima stovėti ant šaligatvio su oranžiniais švyturėliais ir kam ne.
Yra kitas dalykas, kaip dirbantys kelyje asmenys ir jų transportas. Dirbant kelyje (lėtai judant ar stovint) yra privalu įsijungti švyturėlį. Ir čia atsiranda šioks toks neapibrėžtumas ir laisvas traktavimas. Inkasatoriai ar apsaugos tarnybos kaip ir neturėtų galėti užvažiuoti bei sustoti ant šaligatvio, bet jeigu ten važiuodamas stabtelėjo koks traktoriukas valantis sniegą, tai turbūt tokio niekas nebaus.
Pas mus aišku tokia kultūra, kad pėstiesiems galima užgriozdinti praėjimą ir "čia nieko tokio". Nors dauguma atveju tokie automobiliai su oranžiniais švyturėliais turėtų ir galėtų sustoti važiuojamojoje dalyje, jeigu yra toks poreikis.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Pompadu Rodyti pranešimą
Bei dar vienas klausimas: kai auto priparkuotas ant šaligatvio, ar užtenka iš galo padaryti foto idant pažeidėjas būtų nubaustas, ar reikia ir iš priekio - kad matytųsi, jog nėra neįgalusis. Šiaip neįgaliesiems negalima parkuoti ant šaligatvio, tai gal nebūtina iš priekio?
Parašė Vilkovalanda Rodyti pranešimą
Tai dabar ir kilo man pačiam klausimas, kam galima stovėti ant šaligatvio su oranžiniais švyturėliais ir kam ne.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Vilkovalanda Rodyti pranešimąČia kažkas minėjo avarines ir tas oranžines lemputes. Aš irgi kažkaip maniau, jog įjungti oranžiniai švyturėliai ir mašina ant šaligatvio yra leistinas dalykas. Nufotkinau inkasatorius eurocash, epolicija patvirtino pažeidimą. Degė avarinės ir švyturėliai nuotrauoje. Ateičiai drąsiau fotkinsiu tokius dalykus.
Komentuoti:
-
Čia kažkas minėjo avarines ir tas oranžines lemputes. Aš irgi kažkaip maniau, jog įjungti oranžiniai švyturėliai ir mašina ant šaligatvio yra leistinas dalykas. Nufotkinau inkasatorius eurocash, epolicija patvirtino pažeidimą. Degė avarinės ir švyturėliai nuotrauoje. Ateičiai drąsiau fotkinsiu tokius dalykus.
- 4 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: