Parašė rmss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas
Collapse
X
-
Iš mano patirties tai jau kelios savaitės, kaip vis dažniau atidaro priekines duris.
-
Iš dalies taip, tai privedė prie to.Parašė alga Rodyti pranešimąTuriu ryškių vaikystės prisiminimų iš laikų, kai 9Tr nebūdavo uždaros vairuotojo kabinos, tik atidaromas turėklas. Porą kartų prikimštam troleibuse vairuotojai mane pakvietė į savo "kabiną" kitoj turėklo pusėj. Jaučiausi kaip lainerio kokpite pabuvęs! Kaip čia taip pasaulis pasikeitė, kad dabar visas troleibuso priekis tai vairuotojo asmeninė erdvė? Čia po COVIDo distancijų reikalavimų jiems taip nutiko?
O bendrai sudėjus tai: VVT nuolaidžiavimas - žiemą rekomenduojama iš viso neatidaryti priekines duris, stipri prof. sąjunga, kuri šiaip išreikalavo net ir uždaras kabinas, bet kažkodėl vistiek nelabai prisideda prie durų atidarymo, kai kurie vairuotojai vis dar grindžia savo pirmų durų neatidarymą Covid-19.
Komentuoti:
-
Sakyti ačiū reikia profsąjungai, nes nusirito viskas iki tokio absurdo, kad VVT patapo beveik neįgalia, bet kokių sprendimų priėmime.Parašė eigh Rodyti pranešimąNežinau, aš pamenu, kad Kaune buvo skandinaviškos raudonos Scanios, kur vairuotojo kabina taip pat buvo visiškai atvira - niekas lyg ir nestatė sienų. Atsiradus Solaris autobusams ir troleibusams su stikline kabina taip pat nepamenu, kad vairuotojai apsiklijuotų nuo keleivių akių, kaip dabar Vilniuje. Matyt kovidas ir parko nuolaidžiavimas padarė savo, dabar sunku atpratinti.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Kai kur būtinybė, nes tik pakrapsnojus lietui pradeda langai rasoti. Na ir + yra TP kur šildymas reguliuojamas tiesiog pagal On/Off ir reikia žaisti visame msršruto ilgyje.Parašė rmss Rodyti pranešimą
Turbūt panaši kaip ir įjungti šildymą ant max prie +9 C lauke (šiandien teko pasivažinėti) - keleivių dūhinimas.
Komentuoti:
-
Nežinau, aš pamenu, kad Kaune buvo skandinaviškos raudonos Scanios, kur vairuotojo kabina taip pat buvo visiškai atvira - niekas lyg ir nestatė sienų. Atsiradus Solaris autobusams ir troleibusams su stikline kabina taip pat nepamenu, kad vairuotojai apsiklijuotų nuo keleivių akių, kaip dabar Vilniuje. Matyt kovidas ir parko nuolaidžiavimas padarė savo, dabar sunku atpratinti.
Komentuoti:
-
Turbūt panaši kaip ir įjungti šildymą ant max prie +9 C lauke (šiandien teko pasivažinėti) - keleivių dūhinimas.Parašė alga Rodyti pranešimąGal galite paaiškinti, kokie motyvai vairuotojams neatidaryti priekinių durų? Išpūstas asmeninės erdvės jausmas? Buitinė mizantropija? Bijo skersvėjo?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Turiu ryškių vaikystės prisiminimų iš laikų, kai 9Tr nebūdavo uždaros vairuotojo kabinos, tik atidaromas turėklas. Porą kartų prikimštam troleibuse vairuotojai mane pakvietė į savo "kabiną" kitoj turėklo pusėj. Jaučiausi kaip lainerio kokpite pabuvęs! Kaip čia taip pasaulis pasikeitė, kad dabar visas troleibuso priekis tai vairuotojo asmeninė erdvė? Čia po COVIDo distancijų reikalavimų jiems taip nutiko?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Visas priežastis kaip ir išvardijote.Parašė alga Rodyti pranešimąGal galite paaiškinti, kokie motyvai vairuotojams neatidaryti priekinių durų? Išpūstas asmeninės erdvės jausmas? Buitinė mizantropija? Bijo skersvėjo?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gal galite paaiškinti, kokie motyvai vairuotojams neatidaryti priekinių durų? Išpūstas asmeninės erdvės jausmas? Buitinė mizantropija? Bijo skersvėjo?
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Labai gerai būtų, jeigu man VMS mokėtų už PR, tačiau labai gaila, kad tų pinigų savo sąskaitoje nematau.Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
Gal norite pamatyti atsakymus bent kelis iš VVT?
Vienintelis dalykas, kurį matau - atmazai iš VVT.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Gal norite pamatyti atsakymus bent kelis iš VVT?Parašė rmss Rodyti pranešimąJau VMS samdo botus čia rašyt pasakas? Iš mano patirties priekinės durys yra neatidaromos, iš akies, daugmaž 95 proc. sustojimų.
Komentuoti:
-
Jau VMS samdo botus čia rašyt pasakas? Iš mano patirties priekinės durys yra neatidaromos, iš akies, daugmaž 95 proc. sustojimų.
Komentuoti:
-
Man su tuo kažkaip lengviau. 90% vairuotojų pamačius mane puola atidaryti pirmas duris (tik todėl, kad per pusmetį surašiau apie 40 skundų to pačio turinio, keletą kartų kreipiausi ir JUDU ir kaip vyšnia ant torto nusiųstas laiškas I.Karužiui - infrastruktūros grupės vadovui. Dėja matyt tamsta Karužis neišmano įstatymų ir nepateikė atsakymo per tam numatytus terminus, net be jų atsakymo tiesiog nėra.)Parašė eigh Rodyti pranešimąŠiandien troleibuse užtaikiau ant, spėju, savivaldybės apklausos apie VT kokybę. Greta tradicinių prašymų įvertinti švarą, temperatūrą VT ir pan. buvo klausimas apie priekines duris - skalėje nuo 1 iki 10 įvertinti, ar vairuotojai jas atidaro. Jeigu jau toks klausimas įtrauktas, gal VVT tikrai juda gera linkme.
Komentuoti:
-
Šiandien troleibuse užtaikiau ant, spėju, savivaldybės apklausos apie VT kokybę. Greta tradicinių prašymų įvertinti švarą, temperatūrą VT ir pan. buvo klausimas apie priekines duris - skalėje nuo 1 iki 10 įvertinti, ar vairuotojai jas atidaro. Jeigu jau toks klausimas įtrauktas, gal VVT tikrai juda gera linkme.
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Na kaip paminėjo pats atstovas, iki šiol buvo paisoma senų taisyklių (G, N, L). Dabar dirba prie kažko geresnio.Parašė liootas Rodyti pranešimą
Džiaugiuosi atsargiai... Bijau, kad nesugalvotų vietoj normalaus varianto (panaikinti besidubliuojančius numerius) padaryti nenormalų (prirašyti daug raidžių, T1, A1, 1G ....)
Komentuoti:
-
Džiaugiuosi atsargiai... Bijau, kad nesugalvotų vietoj normalaus varianto (panaikinti besidubliuojančius numerius) padaryti nenormalų (prirašyti daug raidžių, T1, A1, 1G ....)Parašė Vinecko Rodyti pranešimąJudu darys numeracijos keitimą, pagaliau!
Šiandien išėjo straipsnis apie bendrai VT. Jūsų atstovas buvo užsiminęs apie planuojamą numeracijos keitimą ir apie tai, kad daugiau detalių bus atskleista šių metų gale - kitų metų pradžioje.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Judu darys numeracijos keitimą, pagaliau!
Šiandien išėjo straipsnis apie bendrai VT. JUDU atstovas buvo užsiminęs apie planuojamą numeracijos keitimą ir apie tai, kad daugiau detalių bus atskleista šių metų gale - kitų metų pradžioje.Paskutinis taisė Vinecko; 2025.11.03, 10:13.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
joa, suprantama, kad iki lapkričio 1 dirbs, visgi dabar atostogos prasideda mokinių, poreikio ilgiems nebėra, o po atostogų abejotina ar grįš tie ilgi.Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
Kiek teko girdėti ilgi 36 šiais metais dirbs iki lapkričio 1 dienos. Gal bus kitaip, bet kol kas paskutinė info tokia.
Dėl nesaugu važiuoti aš visgi sutiksiu, kelias pernelyg siauras, iššoka iš krūmo kažkas didesnio nei sedanas - stabdys 100%, kad neatsitrenkti. Pražiopsojo momentą praplatinti ten tą vietą, kad bent jau kažkaip patogiau 2 autobusai išsilakstytų.
bet dabar taip įdomiai nuspręsta, kad po privatizacijos ant 36 dirbs tik ilgi, nesvarbu ar pavojingas kelio ruožas tas žaliųjų ežerų g. nusileidimas ar nea.
Komentuoti:
-
Manyčiau, kad Transreviui neužtenka naktų ir rezervo pataisyti savo kibirus ant ratų. Dėl to bando bent kažkaip išeiti iš situacijos.Parašė lanxtot Rodyti pranešimąVilniaus transporto keleivių informavimas. Dieną prieš praneša, kad grąžina 52 į normalią trasą (pasibaigus Tarandės remontams). Kaip įmanoma planuotis keliones, kai vakare prieš gali visiškai pasikeisti tvarkaraščiai – sunku pasakyti. Toliau, Vėlinių pakeitimai. 119 maršrutas, kaip ir visais praeitais metais, turėjo nuo Šilo g. žieduko važiuoti apylanka – taip buvo ir pranešta. Bet, atsiprašant, žioplys, kūręs tvarkaraščius, greičiausiai užsimiršęs, padarė užsukimą iki Rokantiškių kaip 115. Tai reiškia, kad savaitgalį Egliškių gyventojams reikės grūstis į kapinių lankytojų užkimštus mikriukus, o dėl papildomo laiko, prisidėjusio dėl užsukimo, maršrutas dar ir kursuos perpus rečiau.
Tačiau didžiausias perliukas:
Įdomu, ką bendro turi šitie maršrutai
Ir nors 38, 51, 65 pakeitimai dar suprantami ir patenkinamai pamatuoti, kiti trys maršrutai siaubingai nukarpyti: 57 kursuosrečiau nei kas valandą 9–14 ir nuo 19 val. (kada daugiausiai moksleivių važiuoja į mokyklą...), 114 tuo pat metu irgi vietoj 15–20 min. intervalo sieks ir 60 min., o dėl 116 trūksta žodžių – vietoj 45 min., pastovus 90 min. intervalas visą dieną.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kiek teko girdėti ilgi 36 šiais metais dirbs iki lapkričio 1 dienos. Gal bus kitaip, bet kol kas paskutinė info tokia.Parašė dananasas Rodyti pranešimąnežinau ar čia buvo siųsta, bet va. verkių seniunijos facebook paskelbė planą kaip atrodys stotelė Verkių Bendruomenės Namai, įsteigus naują galinę stotelę. įdomiai suprojektuota, nežinau kaip čia sugebės apsisukti 66 (kaip suprantu, jis sutrumpinamas iki čia bus), nebent važinės midi?
bėja biški durnizmas, kad į miestą važiuos tik 36 ir 120. cituoju komentarą iš facebook, "kiek supratau į miestą važiuos tik 36 ir 120 autobusas. Anksčiau rašė žiema ilgam autobusui nesaugu važiuoti. Dabar jau viskas gerai pasidarė."
Dėl nesaugu važiuoti aš visgi sutiksiu, kelias pernelyg siauras, iššoka iš krūmo kažkas didesnio nei sedanas - stabdys 100%, kad neatsitrenkti. Pražiopsojo momentą praplatinti ten tą vietą, kad bent jau kažkaip patogiau 2 autobusai išsilakstytų.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: