Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
John tau jau pacitavo, ar man dar kartą pakartoti? Ar vis dar užsidegęs aiškinsi, kaip administracinės teisės aktai privalo reglamentuoti tai, kas draudžiama? Duosiu šiokią tokią "špargalkę": bendras principas yra toks, kad administracinė teisė nurodo, kas leidžiama; o draudimo sąrašai pateikiami baudžiamojoje teisėje. Daugiau tavo užsispyrusių ir nepagrįstų pageidavimų šiuo klausimu neatsakinėsiu.
rmss jeigu su tavo nuomone nesutinki - automatiškai homofobas? Nuostabu. Kad jau nėrei į asmeniškumus, deklaruosiu pirmą ir paskutinį kartą šiame forume:
Man giliai poc*ui, kas kur savo genitalijas naudoja ir iš principo yra nesuprantama, kodėl homoseksualams neleidžiama sudaryti tam tikrų civilinių sutarčių; bet sankryžos/pėsčiųjų perėjos ženklinimas turi atitikti KET.
Kabink savo išpažįstamos orientacijos vėliavą ant savo namo, ant savo kaktos, ant savo drabužių, susitark su VMS, kad ant Gedimino paminklo Katedros aikštėje pakabintų, po velniais, kad ir ant pačios Katedros - man giliai giliai poc*ui, nuoširdžiai.
Vienintėlis dalykas, kas kliūna, iš giliai ir išimtinai pedantinio pobūdžio, yra tai, jog transporto infrastruktūros objekte, kurio funkcijai yra reikšmingas tinkamas jo paženklinimas, būtų naudojami tik patvirtinti ženklinimai. Viskas. Velniop Matijošaičio rombus, velniop pianino perėją (nors pianino klavišai, mano vertinimu, reikšmingai nesiskiria nuo standartinio žymėjimo), velniop visus visų savivaldybių savavališkus išsidirbinėjimus.
PoDV
Celofanas tikrai nepanašu, kad susirūpinęs dėl KET ženklinimo įgyvendinimo, tikslas visokios provokacijos pavadinimu "skaldyk ir valdyk".

Komentuoti: