Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Gatvių ir rajonų pavadinimai bei ribos Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• digital
    commented on 's reply
    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    Tame, kad VMSA turi begalinį kiekį pinigų ir galima bet kokias fantazijas su palmėmis įrenginėti.
    Nuo kada normalus gatvės sutvarkymas tapo "fantazija su palmėmis"?
    O tai, kad Spaudos gatvėje vos ne visą dieną yra kamštukas tai px.
    Kaip teisingai pasakė, gatvė neturėtų būti tranzitinė, o kol kas aš ir pats ja pasinaudoju kaip tranzitine ir pastoviu kamščiuose, bet vis tiek esu už jos sutvarkymą.

• Creatium
    commented on 's reply
    Parašė abruo Rodyti pranešimą

Nutiesus visą Rutkausko gatvę būtų galima važiuoti ja iki Švaros Brolių ir patekus į Pilaitės pr. apsisukti. Tai kairį posūkį tikrai būtų galima panaikinti. Nesu tikras dėl Sietyno g. – ten nemažai sukančių į kairę. Nebent būtų pagaliau nutiesta B. Sližio gatvė už Vakarinio aplinkkelio. Taip pat viadukas per VA Šešuolių gatvėje irgi nuimtų dalį srauto. Žodžiu, labai norint sprendimus priimti galima.
    Tai taip. Tik J. Rutkausko g. vis tiek negali būti tranzitinė. Tad tranzitą naikint reikėtų bet kokiu atveju. Per kur jį nukreipt - kitas klausimas. Justiniškių g. ir Laisvės pr. atkarpos yra mažai apkrautos toje vietoje.

• John
    commented on 's reply
    Gal pradžiai reiktų išmoktii skaityti ir kitas ankstesnes žinutes, ne vien Spaudos g. paminėjimą. Aš nesiūliau kažką konkrečiai daryti su Spaudos. Visą kitą tingiu kartoti 3 ar 4 kartą.
    Spaudos g. paminėjai tu, ne aš. Tai ir klausiu. O ką tada siūlai? Išvis nieko ten nedaryti?

• abruo
    commented on 's reply
    Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Spaudos g. teisiškai net negali turėti sankryžos jungties su Pilaitės pr. D vs. B kategorija. Turbūt galėtų būti nebent išvažiavimas ir/ar įvažiavimas, bet dėl šito nesu tikras.
    Nutiesus visą Rutkausko gatvę būtų galima važiuoti ja iki Švaros Brolių ir patekus į Pilaitės pr. apsisukti. Tai kairį posūkį tikrai būtų galima panaikinti. Nesu tikras dėl Sietyno g. – ten nemažai sukančių į kairę. Nebent būtų pagaliau nutiesta B. Sližio gatvė už Vakarinio aplinkkelio. Taip pat viadukas per VA Šešuolių gatvėje irgi nuimtų dalį srauto. Žodžiu, labai norint sprendimus priimti galima.

• Arunasx
    commented on 's reply
    Parašė John Rodyti pranešimą
    O kokie būtų pasiūlymai dėl Spaudos g.? Šiaip visas tas kvartalas su visomis gatvėmis ir planavimu yra vienas didelis nesusipratimas. Kodėl tvarkyti reiktų pradėti būtent nuo Spaudos g., o ne nuo Viršilų g.?
    Gal pradžiai reiktų išmoktii skaityti ir kitas ankstesnes žinutes, ne vien Spaudos g. paminėjimą. Aš nesiūliau kažką konkrečiai daryti su Spaudos. Visą kitą tingiu kartoti 3 ar 4 kartą.

• John
    commented on 's reply
    Tame, kad VMSA turi begalinį kiekį pinigų ir galima bet kokias fantazijas su palmėmis įrenginėti. O tai, kad Spaudos gatvėje vos ne visą dieną yra kamštukas tai px.
    O kokie būtų pasiūlymai dėl Spaudos g.? Šiaip visas tas kvartalas su visomis gatvėmis ir planavimu yra vienas didelis nesusipratimas. Kodėl tvarkyti reiktų pradėti būtent nuo Spaudos g., o ne nuo Viršilų g.?

• Creatium
    commented on 's reply
    Šitas briedas turbūt reiškia, kad reikia visas D kategorijos gatves padaryti pusiau akligatviais ar kaip suprasti?
    D kategorija paprastai nėra skirta tranzitui. Tad daugiau mažiau taip.

Spaudos g. teisiškai net negali turėti sankryžos jungties su Pilaitės pr. D vs. B kategorija. Turbūt galėtų būti nebent išvažiavimas ir/ar įvažiavimas, bet dėl šito nesu tikras.

• Arunasx
    commented on 's reply
    Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Gera pastaba. Spaudos g. yra D kategorijos, joje tranzito neturėtų būti. Tad reikėtų uždaryt galimybę kirsti kampą nuo Justiniškių g. į Pilaitės pr.
    Šitas briedas turbūt reiškia, kad reikia visas D kategorijos gatves padaryti pusiau akligatviais ar kaip suprasti?

• Creatium
    commented on 's reply
    Tame, kad VMSA turi begalinį kiekį pinigų ir galima bet kokias fantazijas su palmėmis įrenginėti. O tai, kad Spaudos gatvėje vos ne visą dieną yra kamštukas tai px.
    Gera pastaba. Spaudos g. yra D kategorijos, joje tranzito neturėtų būti. Tad reikėtų uždaryt galimybę kirsti kampą nuo Justiniškių g. į Pilaitės pr.

• Arunasx
    commented on 's reply

• John
    commented on 's reply
    Viršilų g. dabar yra 3 juostų pliko asfalto laukas. Pagal projektą bus tvarkinga ir civilizuota 3 juostų gatvė su aiškiu žymėjimu, A juosta ir aplinkos sutvarkymu. Kur problema?

• Kaid
    commented on 's reply
    Parašė Romas Rodyti pranešimą

Gal kas nors įdėtų kokią Viršilų gatvės nuotrauką, kaip ji atrodo dabar.
    https://maps.app.goo.gl/Y6SjHnmYfNwxDTgB7

• Romas
    commented on 's reply
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Man tai labai gerai, nes dabar dešinėje gatvės pusėje esantis šaligatvis yra prastos būklės, bus naujas ir atitrauktas nuo gatvės.
    Aš važinėju ir dabar, ir taip, kartais būna kamštis, bet vis tiek esu už šios gatvės normalų sutvarkymą.
    Gal kas nors įdėtų kokią Viršilų gatvės nuotrauką, kaip ji atrodo dabar.

• Arunasx
    commented on 's reply
    Kokie keisti žmonės. Parašai aiškiai prieš keletą žinučių:
    Gal vertėtų taikyti Price/Performance santykį su kažkokiu logišku pagrindimu?
    ir
    sujungus Viršilų su pilna Rutkausko atsirastų tam tikra alternatyva išlįsti iš Viršilų pro Švaros į Pilaitės pr. be šviesoforo.
    bet jie nesupranta siūlymo lėšas naudoti su didesne nauda sprendžiant būsimus žymiai didesnius srautus šiame kampe.

• digital
    commented on 's reply
    Aš važinėju ir dabar, ir taip, kartais būna kamštis, bet vis tiek esu už šios gatvės normalų sutvarkymą. Tik nelabai suprantu, kas pasikeis po metų? Jei jau bus atliktas pervarkymas (nors nebus), pagal tave ten sumažės pralaidumas?

• Arunasx
    commented on 's reply
    Tai tam ir planuoja gatvės pertvarką, nes statoma daug naujų daugiabučių. Nelabai suprantu, ko čia piktintis.
    Ką duos ESAMOS Viršilų gatvės pertvarka su gėlių vazonais ir palmėmis? Palaukime metus ir pratęsime pokalbį. Tik būtinai pavažinėk ten po metų. Aišku koks nors darnaus nejudrumo apologetas tik džiaugsis

• digital
    commented on 's reply
    Tai tam ir planuoja gatvės pertvarką, nes statoma daug naujų daugiabučių. Nelabai suprantu, ko čia piktintis.

• Arunasx
    commented on 's reply
    Praeina pakankamai, kadangi perėja toje pusėje. Tu geriau paaiškink, kuo kažkokia nenutiesta gatvė svarbiau už šį šaligatvį?
    Ok. Spaudos gatvė yra pilna šikna vos ne visą dieną ir sujungus Viršilų su pilna Rutkausko atsirastų tam tikra alternatyva išlįsti iš Viršilų pro Švaros į Pilaitės pr. be šviesoforo.
    Pastačius dabar statomus, tuoj būsimus >4 daugiabučius, verslo bus visai juoda skylė šiame kampe.

• digital
    commented on 's reply
    pradžiai suskaičiuok kiek ten praeina per parą žmonių ir palygink su kokia nors populiaresne gatve.
    Praeina pakankamai, kadangi perėja toje pusėje. Tu geriau paaiškink, kuo kažkokia nenutiesta gatvė svarbiau už šį šaligatvį?

• Romas
    commented on 's reply
    Dabar aišku, kam ten autobusai.
Working...
X