Parašė thomcius
Rodyti pranešimą
Po avataru užrašas "Žinovas"... diskusijoje aš ne ekspertas, nebuvau vietoje ir tam param, param. Neužtenka nuotraukų, neužtenka maps 360 vaizdo? Ko trūksta, asfalto šiurkstumo palaižius?
Netinka ale posūkiai... prašom tiesios atkarpos... ir čia kažkokios slaptos informacijos reik?
Praeita savaitė prie medžio prilipo minimaliame posūkyje su ribojimu 70. Jis "tikrai" laikėsi ribojimų Ir turim vieną iš tų 200. Ką darom? dar po STOP ženklą į kiekvieną posūkį?
Prieš tris savaites naktis, kelias su šalia pėsčiųjų dviračių taku ir du "šilti" vaiduokliai kelyje. Nedaug trūko iki 202. Ka darom? Gal man išlipt ir atsiprašyt reikėjo?
Ir ant viešų trijų pakopų reglamentuotų laiptų gali sprandą nusisukti ar dantis išsibarškint. Tai kur pro šalį? Kaip sprendžiam? Kiekvienam po apraišus prie turėklų?
Kurio savo teiginio išsižadėjau?
"tol pritarsiu čia mandrųjų marginalų kraštutinėms idėjoms sumažinti iki 10km/h ar išvis drausti automobilizmą." Čia kažkas KITAS rašė ar jūs? Siūlyti ir pritarti siūlymui keičia situaciją?

) visam laikui pastatėm. Tiek man, tiek kitiems įdomios priežastys, ir net labai, tik klausimai retoriniai. Iš ženklų šalininkų, "Ūkininko konteineris prie sandėlio pakelėje" darželinuko lygio atsakymas. Nerandi pats tam atsakymo tai ir reik pripažint, kad nežinai, o ne iš kavos puodelio burt.
pirma reik matyt visą situaciją, kur tai, koks tai kelias, kas randasi šalia. Va tada ir galėsim padiskutuoti. Įtariu tikrai ne šalia varlių bendruomenės.
Komentuoti: