Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT-PL] Maršrutas Vilnius-Šeštokai-Suvalkai-Varšuva
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąFoto padariau per baro “Peronas” langą Kazlų Rūdoj. Pirmoj klasei buvo gal 2 keleiviai, antroje pakankamai daug.
Beje, bent jau iš LTG pusės, tarptautiniam susisiekimui vietų nuo 26 padaugėjo iki 46. Sveikintina, nors ir vis tiek gerokai per mažai. Dabar yra laisvų vietų daugiau datų, jaučiuosi šiek tiek apgautas, kadangi teko pirkti du atskirus bilietus ir sumokėti brangiau
Komentuoti:
-
Foto padariau per baro “Peronas” langą Kazlų Rūdoj. Pirmoj klasei buvo gal 2 keleiviai, antroje pakankamai daug.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
1 klasės vagonas važiavo iki Mockavos, jame buvo keli žmonės. Ar jie ten specialiai ar netyčia ilipo nežinau.
Komentuoti:
-
Startavo naujas maršrutas iš Vilniaus į Varšuvą ir Krokuvą: išvyko būrys lietuvių
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/transpo....d?id=91997499
Sekmadienį iš Vilniaus pajuda pirmasis keleivinis traukinys į Varšuvą ir Krokuvą. Nuo šiol Lenkijos sostinę traukiniu bus galima pasiekti kiekvieną dieną. Tiesa, reikėtų turėti omenyje, kad kelionė truks į Varšuvą truks apie 9 valandas, o į Krokuvą – apie 12 val. Keleivius išlydėjęs ir pats į Lenkiją susiruošęs žurnalistas Orijus Gasanovas pranešė, kad į traukinį susirinko daugybė žmonių.
Komentuoti:
-
Blogiausia, kad per lenkų puslapį maršrutui Varšuva - Vilnius dažnu atveju irgi viskas išparduota. Tenka rankiotis atskirus bilietus, ir vietoj 25€ sumokėti 36.59€.
Taip pat keista, kad vis tiek neleidžia lenkai pirkti Varšuva - Mockava pirmos klasės bilietų, nors pirmos klasės vagonas važiuoja iki Mockavos..
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai čia tie "išpirkti" bilietai yra iš tų 20 ar kažkiek, kurie rezervuojami LT/PL maršrutui, nors visame traukinyje yra 200+ vietų?
Bet sitas marsrutas eilini karta irodo, kad niekam gelezinkeliu nereikia kai yra mikriukai ir autai yra mitas. Esu isitikines, kad atkurus marsrutus is Vilniaus i Daugpili ir Ryga, atsirastu nemazai keleiviu
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Tai čia tie "išpirkti" bilietai yra iš tų 20 ar kažkiek, kurie rezervuojami LT/PL maršrutui, nors visame traukinyje yra 200+ vietų?
Komentuoti:
-
Į Lenkiją lietuviai iki šiol vyko dažniausiai autobusais ar automobiliais. Nuo gruodžio 11 d. kaimyninė šalis bus pasiekiama ir traukiniais. Tačiau bilietų iš Vilniaus į Varšuvą ir Krokuvą gruodžiui liko vos 100, o kai kuriomis dienomis jie ir visai išpirkti. Gyventojai Lenkijoje planuoja ne tik apsipirkti šventėms, bet ir švęsti Naujuosius metus.
https://www.tv3.lt/naujiena/verslas/...osius-n1205230
Komentuoti:
-
Parašė acetonas Rodyti pranešimąTen pas jus geležinkeliuose visi tokią nuomonę turi?
Komentuoti:
-
Szanowna Pani, Szanowny Panie,
Mano šiandieninė patirtis:
iš LT pusės bilietų reikiamoms dienoms nėra.
ICC pardavimai: iš Mockavos neparduodam internetu, ateik į kasą. O jei važiuojam iš Suwalki - prašom, kiek bilietų reikia?
Toliau, ICC duoda 15 min bilieto apmokėjimui. Nespėjai - rezervacija atšaukiama, rink maršrutą iš naujo. ICC (tiksliau per Przelewy24) galima apmokėti GooglePay. Cool, ane? Man neveikė. -2 rezervacijos, žr. aukščiau.
Lieka banko kortelė. ACHTUNG: patvirtinimas per 3DS (3D Secure), pasirūpinkit jog visi JScript'ai būtų ijungti. -2 rezervacijos, žr. aukščiau
Ir jei baisiai tingisi keltis ryte ir norisi pusryčių bei krakowiankos, iš Krokuvos yra dar 2 traukiniai į Suwalki, ~11:30 ir ~13:40, paskutinė koja IC 81102 21:15@Suwalki.
Ir dar, kai renkant maršrutą per ICC, jis leidžia nurodyti intervalus persėdimui. Pasirinkus 1 val jis duos tik tuos maršrutus, kurie palieka nuo 1 iki 2 valandų (sekantis intervalas pasirinkime) persėdimui, bet nerodys tarkim su 2,5 val persėdimu.Paskutinis taisė ejs-ejs; 2022.12.05, 17:25.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNes reikia saugoti savo sveikatą, o LTG traukiniuose tai padaryti yra labai sunku, todėl rinkites kitą transportą.
Kodėl šis trolis neužrakinamas nuo infrastrktūros temų?
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Net ne dalį, o daugumą. Tarptautiniam susisiekimui yra 52 vietos, vietiniam - 78.
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKodėl?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO aš pakartotinai paraginsiu visus nevažinėti geležinkeliais.
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO aš pakartotinai paraginsiu visus nevažinėti geležinkeliais.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąŠaunuolis, tą jau supratom, gali nesikartoti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąMan bilietas tokiu variantų kainuotų 21,63€ (nes LTG aš galiu važinėti nemokamai), bet aš vistiek važiuosiu automobiliu/autobusu (jeigu man reikia į Varšuvą) arba skrisiu (jeigu man reikia kažkur toliau).
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimądabar bus atvejų, kai traukinyje sėdės 60 žmonių, iš abiejų pusių rodys soldoutą, o kiti keleiviai tikrai nevargs pirkdami bilietus per dvi svetaines (nepamirškim, kad tokiu atveju kaina gaunasi ženkliai didesnė - Vilnius-Mockava 15.20€, Mockava-Varšuva 21.63€).
Komentuoti:
Komentuoti: