Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT-PL] Maršrutas Vilnius-Šeštokai-Suvalkai-Varšuva
Collapse
X
-
Oho, šiame forume tiek daug neapykantos prieš mane. Nepaisant to, „Youtube“ turiu labai palankų ukrainietiškumą. Į Lietuvą aš negrįšiu. Tokia neapykanta yra liguista. Niekada nesakiau, kad palaikau Rusijos karą.
- 1 patinka
-
Kadangi skirta anglakalbei auditorijai, tai Sovietų Sąjungos ir NATO simboliai panaudoti veikiausiai kaip daug labiau žinomi identifikatoriai rytų-vakarų blokams atskirti (neatsižvelgiant ar istoriškai tai teisingas vartojimas), kadangi CSTO logotipas niekam nežinomas.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąSakyčiau, kad priešprieša dešinėje esančiai NATO vėliavai, bet tai gali pasirodyti tone-deaf.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė doc7austin Rodyti pranešimąIr tai vėl nuoroda į visą video reportažą Youtube.
Policija -> Teismas -> kalėjimas.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Sakyčiau, kad priešprieša dešinėje esančiai NATO vėliavai, bet tai gali pasirodyti tone-deaf.
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimądoc7austin o kam tas sovietinis kūjis su pjautuvu?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė doc7austin Rodyti pranešimąAtsiprašau, digital, aš nenoriu su jumis kalbėti apie politiką. Mes nesutiksime.Jei atvirai, nematau ko čia nesutikti - negi po Bučos, Irpenio ir, deja, dar ateity surastų šimtų vietų, kur nužudyta šimtai taikių gyventojų, dar yra manančių, kad čia kariauja dvi lygiavertės pusės? Kad čia šiaip eilinis lokalus konfliktas? Ne - čia yra didžiausias karas Europoje po 2 pasaulinio ir vienoje pusėje yra visiškai fašistinė valstybė su skalbimo mašinas vagiančiais bei taikius gyventojus žudančiais kariais, o kitoje pusėje - agresijos auka.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Buvo čia gi forume toksai vienas rusofilas, daręs nuostabius fotoreportažus iš geležinkelių ruožų... Gal čia jo įpėdinis?
Komentuoti:
-
- 3 patinka
Komentuoti:
-
-
-
-
- 3 patinka
Komentuoti:
-
- 2 patinka