Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Nerandu diskusijos apie šį https://www.citynow.org/project/naujamiescio-vingis , gal ką praleidau? Pasirodė, gan vykęs projektas, bent jau vizualizacija, tik kad pačioj bjauriausioj Naugarduko g. atkarpoj - tiek dėl kamščių, tiek dėl to pramoninio vaibo. Mačiau tik statybų pradžią, kažin, koks dabar ten vaizdas?Paskutinis taisė Gintė; 2025.05.31, 12:48.
-
Visada pravažiuodamas ten galvojau, kad dėl tos gatvelės bus sunku išspausti kažką normalaus iš tos vietos, ypač iš kampinio sklypo. Bet šis variantas yra tikrai geras, smagu, kad sujungė 3 sklypus ir iš esmės gavosi padaryti normalų perimetrą.Parašė Creatium Rodyti pranešimą

- 12 patinka
Komentuoti:
-
Ta vizualizacija atrodo lyg AI lieptum nupiešti daugiabutį ir paimtum pirmą pasitaikiusį rezultatą.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
kur didesnė Vilniaus dalis yra brutalistinė to ir trukta, kad neo brutalizmoParašė TrippleA Rodyti pranešimąSiaip tai pastatas visai gerai ziurisi. Tikrai butu atgaiva nuo barkodiniu Vilniaus projektu. Galetu ir daugiau kokybisku neo brutalistiniu pastatu suprojektuot Vilniuje, nesama ofisu ir gyvenamoji architechtura Vilniuje tikrai nuobodi ir per daug sterili.
Komentuoti:
-
Siaip tai pastatas visai gerai ziurisi. Tikrai butu atgaiva nuo barkodiniu Vilniaus projektu. Galetu ir daugiau kokybisku neo brutalistiniu pastatu suprojektuot Vilniuje, nesama ofisu ir gyvenamoji architechtura Vilniuje tikrai nuobodi ir per daug sterili.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Jei bus geros išorės apdailos medžiagos, o ne blizgių vonios plytelių apdaila, tai atrodys gal ir neblogai - kažkiek primena 1970/1980 brutalistinius pastatus
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Blogiausiai toje vizualizacijoje atrodo langai, nes vaizdas kaip chruščiovkėse su bet kaip pakeistais langais ir plastikiniais storais rėmais įstiklintais balkonais. Jeigu langų rėmai būtų kokios tamsios spalvos ir taip nekristų į akis, tai panašu jog namas atrodytų visai neblogai.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
čia dėl spalvos pagrindė, jei spalva būtų ruda tai beveik kaip "ciber city" fasadas.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
tai dėl šito ir aš nesiginčijuParašė Kitas Rodyti pranešimą
Aš palaikau tamstos nuomonę - suformuojamas gatvės perimetras, paliekama atvira erdvė prie sankryžos, fasadas ne iš baltų vertikalių. Žiūrisi labai pozityviai (priešingai nei paminėtas "Naujamiestis, uz keliu gatviu").
čia dėl spalvos pagrindė, jei spalva būtų ruda tai beveik kaip "ciber city" fasadas.Parašė Kitas Rodyti pranešimąNet jei tai "primena eksperimentinę "chruščiovkę", kuri nebuvo realizuota, vadinasi tokių pastatų Vilniuje nėra, o dabar bus.
Komentuoti:
-
Labai gerai, kad kažką ten darys, sovietiniai geltonplyčiai
su pusiau asocialais supami iš visų pusių
Komentuoti:
-
Aš palaikau tamstos nuomonę - suformuojamas gatvės perimetras, paliekama atvira erdvė prie sankryžos, fasadas ne iš baltų vertikalių. Žiūrisi labai pozityviai (priešingai nei paminėtas "Naujamiestis, uz keliu gatviu"). Net jei tai "primena eksperimentinę "chruščiovkę", kuri nebuvo realizuota, vadinasi tokių pastatų Vilniuje nėra, o dabar bus.Parašė Vardas Rodyti pranešimą
Cia tik mano nuomene, bet man visai patinka sitas projektas. Bent kazkuom issiskiria is daugumos dabar statomu projektu
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Atrodo puikiai, tikėkimės užstatys tą autoservisą ir tuščią sklypą. Amatų g. tada tikrai jau nebe atmatų bus..
Komentuoti:
-
Cia tik mano nuomene, bet man visai patinka sitas projektas. Bent kazkuom issiskiria is daugumos dabar statomu projektuParašė Stadionas Rodyti pranešimą
šitas primena eksperimentinę "chruščiovkę" kuri taip ir nebuvo paleista į masinę statybą
- 11 patinka
Komentuoti:
-
Noretumet kazko panasaus? Tas pats Naujamiestis, uz keliu gatviu:Parašė Mantini Rodyti pranešimąSmagu, kad neliks to autoserviso ir jo aikštelės, bet jei šitą chruščiovkės ir stiklinio ofiso frankenšteiną pastatys Vilniuje bus pramuštas dar vienas dugnas
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Smagu, kad neliks to autoserviso ir jo aikštelės, bet jei šitą chruščiovkės ir stiklinio ofiso frankenšteiną pastatys Vilniuje bus pramuštas dar vienas dugnas
- 6 patinka
Komentuoti:
-
šitas primena eksperimentinę "chruščiovkę" kuri taip ir nebuvo paleista į masinę statybąParašė Creatium Rodyti pranešimąAmatų g. 7 planuojamas naujas daugiabutis. Svarstys architektų sąjunga, dar ne viešas pristatymas.
https://citify.eu/lt/amatu-g-7/

- 3 patinka
Komentuoti:
-
https://www.lrt.lt/naujienos/verslas...naujas-aukstasParašė you2001 Rodyti pranešimą
Gal kas gali parašyti apie kurį čia pastatą kalbama.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Amatų g. 7 planuojamas naujas daugiabutis. Svarstys architektų sąjunga, dar ne viešas pristatymas.
https://citify.eu/lt/amatu-g-7/

Bet įdomu, kad greta rodo ir gretimus užstatymus. Rašoma, kad "galimi turiai", bet fasadai lyg ir detalizuoti yra. Tad gal kažkas daugiau negu tik "galimi"?

- 17 patinka
Komentuoti:
-
Tiksliai nežinau, bet spėju, kad loftai Naugarduko 41.Parašė you2001 Rodyti pranešimą
Gal kas gali parašyti apie kurį čia pastatą kalbama.
Komentuoti:
Komentuoti: