Parašė giuffro
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Aš jau žinau, kokie ten "viešbučiai" bus. Kamorkės (ne)vergams iš Centrinės Azijos ar Afrikos... Naujamiestyje jų jau daug. Maldos namai, kelios kavinės, gyvena irgi tame rajone...
- 1 patinka
-
Tas naujas gatvės fasadas turėtų būti "kultūrnamio" fasado motyvais.
Komentuoti:
-
To kultūrnamio (ar kas ten buvo) gaila kažkiek. Vieną - kitą tokio tipo pastatą būtų gerai išsaugot. Iš kitos pusės - komerciškai sunkiai išnaudojamos patalpos.
Komentuoti:
-
Ant tvoros skelbime pamačius pavadinimą iš "H" nejučia kyla dvejonės dėl nenusipiginimo.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąJeigu nenusipigins su fasadu, visai neblogai gausis. <..>
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Jeigu nenusipigins su fasadu, visai neblogai gausis. Foto paimta iš https://citify.eu/lt/naujamiescio-trio/
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Neaišku, visi pastatai pažymėti kaip "rekonstruojami". Bet "rekonstrukcija" gali reikšti ir vienos sienos palikimą...
Komentuoti:
-
Sąvoka "avulinis brutalizmas" reiškia nuogą godumą.Parašė Justin Rodyti pranešimąSąvoka "brutalizmas" reiškia nuogą betoną. Čia nieko net panašaus į brutalizmą nėra.
P.S. panašu, kad kai kurie forumo dalyviai žiūri komedijas tik su dirbtiniu juoku už kadro.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Vistiek geriau atrodo, nei Kauno Algirdo lukoilas.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąSeneliuk, čia naujasis avulinis brutalizmas. Ne koncepcinis, bet iš po visiško dugno išlindęs.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Sąvoka "brutalizmas" reiškia nuogą betoną. Čia nieko net panašaus į brutalizmą nėra.
Komentuoti:
-
Seneliuk, čia naujasis avulinis brutalizmas. Ne koncepcinis, bet iš po visiško dugno išlindęs.
Komentuoti:
-
Kur cia brutalizma matai?Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąHanner ant tiek toli nuėjo su savo krachaboriška architektūra, kad Live Up man jau savotiškai gražus. Čia jau stilius prasimuša iš po visiško dugno. Brutalizmas at its best
- 9 patinka
Komentuoti:
-
Hanner ant tiek toli nuėjo su savo krachaboriška architektūra, kad Live Up man jau savotiškai gražus. Čia jau stilius prasimuša iš po visiško dugno. Brutalizmas at its best
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Bent aš nemačiau, kad atsivėrė šitas skveras. jei susijungtų su Verslo Trikampio teritorija virš Geležinio Vilko g., būtų labai labai šaunu
- 15 patinka
Komentuoti:
-
-
Aha, šveicarų irgi? Va tokių panašių į statomą Jasinskio 2 fasadų teko matyti ne vieną ir tai nėra 70-ųjų pastatai, o XXI a. pastatai...Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Komentuoti:
Komentuoti: