Cia tik mano nuomene, bet man visai patinka sitas projektas. Bent kazkuom issiskiria is daugumos dabar statomu projektu
Aš palaikau tamstos nuomonę - suformuojamas gatvės perimetras, paliekama atvira erdvė prie sankryžos, fasadas ne iš baltų vertikalių. Žiūrisi labai pozityviai (priešingai nei paminėtas "Naujamiestis, uz keliu gatviu"). Net jei tai "primena eksperimentinę "chruščiovkę", kuri nebuvo realizuota, vadinasi tokių pastatų Vilniuje nėra, o dabar bus.
Smagu, kad neliks to autoserviso ir jo aikštelės, bet jei šitą chruščiovkės ir stiklinio ofiso frankenšteiną pastatys Vilniuje bus pramuštas dar vienas dugnas
Noretumet kazko panasaus? Tas pats Naujamiestis, uz keliu gatviu:
Smagu, kad neliks to autoserviso ir jo aikštelės, bet jei šitą chruščiovkės ir stiklinio ofiso frankenšteiną pastatys Vilniuje bus pramuštas dar vienas dugnas
Bet įdomu, kad greta rodo ir gretimus užstatymus. Rašoma, kad "galimi turiai", bet fasadai lyg ir detalizuoti yra. Tad gal kažkas daugiau negu tik "galimi"?
Kiek žinau vietiniai dėl šito jau prieš kurį laiką buvo pranešę, bet statybos kaip vyko taip ir vyksta toliau.
Klausimėlis, o yra buvę atvejų, kad lieptų nugriauti/taisyti? Kiek pamenu šitas baisuoklis https://www.google.com/maps/@54.6786...oASAFQAw%3D%3D buvo pripažintu neatitinkančiu projekto, bet toliau stovi sėkmingai, ofisiukai įsikūrę, žmonės gyvena.
Naugarduko gatvėje, Vilniuje, vykdomi statybos darbai sukėlė rimtų abejonių – Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija (VTPSI) atliko patikrinimą ir dėl galimo...
“Citus” savo reklamoje norėjo būti žaisminga ir smagi. Bet netyčia sugebėjo labai gerai vizualizuoti, kaip pas mus vyksta NT plėtra ir miesto planavimas.
Naujas „Citus“ projektas Naujamiestyje – 250 būstų
Atsinaujinančioje ir aktyviai plėtojamoje lokacijoje Naujamiestyje, tarp Panerių ir Naugarduko gatvių, adresu Panerių g. 49 kitais metais kūrybiškų NT projektų ir vietokūros kompanija „Citus“ pradės naują projektą.
Neseniai įmonių grupės „Vanagas Group“, kuriai priklauso ir „Citus“ įmonių grupė, įsigytame sklype planuojamas dviejų etapų kvartalas su dideliu uždaru kiemu.
Komentuoti: