Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gamyklų konversija Paplaujoje (Architektūros parkas)
Collapse
X
-
ne tik kad nera parkingo vieto, bet net nera alternatyvu automobiliui toje vietoje. net troleibusas ten nevaziuoja, jau nekakalbant apie tramvaju ar metro
-
Įvestos konsolės ir pora šlaitinių stogų turėtų labai pagyvinti Manufaktūrų g.
Su parkingu nusimato nemenka bėda. Nes jau dabar ten viskas užkišta.
Komentuoti:
-
Pamiršai paskaičiuoti vietas vietoj dabar projektuojamo apželdinimo.Parašė spekas Rodyti pranešimąBet ar matėte Audėjo teritorijos projekto parkavimo vietų skaičių? 508 butai - 194 vietų...
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Manau, kad ten butus pirks normalūs žmonės, kurie reportins, ir tokių statančių visur nebus. Nu bet pamatysim.Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąDėl parkavimo vietų yra tragedija, suorantu, kad laikomasi, nuojo koeficiento strategijos šiai vietai, bet atsiras gudročių, kurie parkuosis visur ir jeigu ši problema nebus sprendžiama, tai šnipštas iš visų tų koeficientų, bus labai blogai.
Komentuoti:
-
Man visi šie planuojami projektai, būtent šioje teritorijoje kažkuo primena Kopenhaga, kur dominuoja tvarkingas kvartalinis - perimetrinis užstatymas, kur skirtingus daugiabučius jungia vienas vidinis kiemas. Mano nuomone, tai teisingas konceptas.
Dėl parkavimo vietų yra tragedija, suorantu, kad laikomasi, nuojo koeficiento strategijos šiai vietai, bet atsiras gudročių, kurie parkuosis visur ir jeigu ši problema nebus sprendžiama, tai šnipštas iš visų tų koeficientų, bus labai blogai.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Bet ar matėte Audėjo teritorijos projekto parkavimo vietų skaičių? 508 butai - 194 vietų...
Komentuoti:
-
Savivaldybė pritarė naujo daugiabučių ir verslo centrų kompleksui „Audėjo“ prekybos centro vietoje
Vilniaus miesto Paplaujos rajone, buvusio „Audėjo“ prekybos centro vietoje, 2018-aisiais metai duris turėjo atverti naujas 45 tūkst. m2 ploto prekybos ir laisvalaikio centras. Palyginimui šiuo metu didžiausi Vilniaus prekybos centrai yra: Vilniaus „Akropolis“ (110 tūkst. m2), „Ozas“ (62 tūkst. m2) ir „Panorama“ (65 tūkst. m2). Vis dėlto statybos taip ir neprasidėjo, o senieji „Audėjo“ pastatai taip ir liko stovėti.
Vis dėlto šių metų lapkritį sostinės savivaldybei buvo pateikti nauji projektiniai siūlymai, kuriuose vietoj „Audėjo“ pastatų turėtų iškilti didžiulis biurų ir gyvenamųjų daugiabučių namų kompleksas. Spalio 18 d. Vilniaus miesto savivaldybė pritarė šiam projektui. Toliau bus laukiama statybų leidimo.
Kaip teigiama projektiniuose siūlymuose, naująjį kompleksą sudarys 8 įvairios paskirties korpusai:
A, C, D, E, F: viešbučių paskirties pastatai, skirti ilgalaikei nuomai (co-living koncepcija);
B: gyvenamoji paskirtis – butai;
G, H: administracinė paskirtis – biurai.
Paskutinis taisė bato_usai; 2021.10.24, 11:05.
- 14 patinka
Komentuoti:
-
Visuomenės informavimas apie numatomą administracinio pastato Aukštaičių g. 2, Vilniuje, projektavimą
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...rojektavima-2/
https://vilnius.obliview.com/?d=0&l=-1&r=3&z=19&x=2816278.8052521884&y=7299888.953988 54 4&poz=2033992.68,-15449708.25,10948396.65,-0.1067,0.8103,-0.5762,-0.0752,0.5712,0.8173,0.9914,0.1305,0.0000&k=N
- 11 patinka
Komentuoti:
-
Antrinu. Labai norėčiau matyti būtent tokio tipo architektūrą Šnipiškėse. Kažin ar tikrai jau taip smarkiai brangiau tokia architektūra kainuoja palyginus su kokiu Andrum metropoliu?Parašė Creatium Rodyti pranešimąO man tai visai patinka. Ypač tos aukštesnės dalys su įgilintais balkonais ir langinėmis. Kažkaip duoda Palangos vibe'o biški. Gerojo.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Man 7-tame etape labiausiai nepatinka tai, kad apsitvėrė labai didelę teritoriją, realiai laisvai prieinamą reikėjo padaryti ir vidinį kiemą, ar bent jau kokią viešą pėsčiųjų zoną per kvartalo vidurį.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
O man tai visai patinka. Ypač tos aukštesnės dalys su įgilintais balkonais ir langinėmis. Kažkaip duoda Palangos vibe'o biški. Gerojo.
Komentuoti:
-
Ne nu, yra Anreka, lyginant su ja bet kokia random pasirinkta random rajono architektūra yra gera. Čia kaip su klausimu ar Lietuva yra išsivysčiusi, ar ne. Jei lygini su Mianmaru arba Zimbabve, tai taip.Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Matosi kokybės suprastėjimas palyginus su pirmais etapais, bet vistiek Vilniaus piguvos standartais tai yra vos ne premium projektas ir tikrai neišsiskiria iš bendro rajono konteksto.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
7 etapas Kaušpėdo. Man jo projektai visada atrodė tokie vidutiniški. Ne baisūs, bet ir nieko ypatingo.
Aišku dar reikia turėti omeny, kad 7 etapas buvo pradėtas projektuoti paskutinis, tad jam kliuvo bene mažiausiai dėmesio.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Man kaip tik 7 etapas įdomesnis už kai kuriuos senesnius:Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąGaila, bet Paupio 7 etapas atrodo kad netraukia iki geros architektūros, kuri ten buvo statoma iki šiol.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Matosi kokybės suprastėjimas palyginus su pirmais etapais, bet vistiek Vilniaus piguvos standartais tai yra vos ne premium projektas ir tikrai neišsiskiria iš bendro rajono konteksto.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąGaila, bet Paupio 7 etapas atrodo kad netraukia iki geros architektūros, kuri ten buvo statoma iki šiol.
Komentuoti:
-
Gaila, bet Paupio 7 etapas atrodo kad netraukia iki geros architektūros, kuri ten buvo statoma iki šiol.
Komentuoti:
-
Tik ta tvora tokio gated community vaiba sukuriaParašė architip Rodyti pranešimą
Man tai sitie du namukai labai patinka,tikrai gero dizaino ir geros apdailos pavizdziai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Man tai sitie du namukai labai patinka,tikrai gero dizaino ir geros apdailos pavizdziai.Parašė Globalus Rodyti pranešimąKrivūlės g. 6
- 5 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: