Gaila, bet Paupio 7 etapas atrodo kad netraukia iki geros architektūros, kuri ten buvo statoma iki šiol.
Matosi kokybės suprastėjimas palyginus su pirmais etapais, bet vistiek Vilniaus piguvos standartais tai yra vos ne premium projektas ir tikrai neišsiskiria iš bendro rajono konteksto.
Labai įdomu, ar nepamiršo vystytojai paskutiniame etape didžiosios "arkos-bromos" ? Pagal jau įrengtas konstrukcijas, nepanašu, kad ji visgi bus.
Vystytojų vizualizacija:
Labai įdomu, ar nepamiršo vystytojai paskutiniame etape didžiosios "arkos-bromos" ? Pagal jau įrengtas konstrukcijas, nepanašu, kad ji visgi bus.
Vystytojų vizualizacija:
O kokios ten konstrukcijos jau įrengtos? Aš tai ten matau gan dailią arką:
Vystytojų vizualizacija:
Vietoje bromos kokie 8 butai telpa, taip kad jos likimas aiškus.
Kai pirkau butą ir bendravau su vystytojų atstovais, nuo pat pradžių situacija buvo tokia, kad vystytojai stato būstą, o VMS daro visą infrastruktūrą įskaitant ir krantines.
Su apželdinimu taip 'pasistengta, kad po metų,kitų, viskam sužėlus, iš viso pamiršime , kad ten upė kažkur turi būti.
Vystytojų vizualizacija:
Vietomis taip, bet šioje vietoje niekas netrukdė padaryt tokio tipo pigiausias "terasas".
Šiaip liūdna, kad ten ne tik nėra jokių terasų, bet apskritai niekas nėra tvarkoma, krantinės apaugusios, pilna šiukšlių ir pan. Ten ne tik nėra kur atsisėsti, bet ir fiziškai praeiti pro pruzgynus. Tik ties Užupio krantinėmis trumpa atkarpa tvarkoma ir šienaujama.
Na gal ir savivaldybė. Gal aš čia klaidingai sakau. Tiesiog teko turėti reikalų su tuo projektu nuo pat pradžios. Kaip bebūtų, esmė tame, kad tų nuleistų krantinių (kaip kad buvo matyti senose vizualizacijose) buvo atsisakyta dėl to, kad jas įrengti kainuoja neva labai brangiai.
"Mažų pajamų sluoksnis", kuris pirks Anrekos stebuklus po 3600 EUR/kv. m. (žiūrėti ankstesnius postus Šnipiškių temoje)? Nebejuokinkit, gal jau užteks tas nuvalkiotas mantras kartoti, nes tikriausiai jau net šitų kliškių autoriai nebetiki jų atitikimu tikrovei.
Tai aš ir paaiškinau kokios buvo mantros, o ne sakiau kad jomis tikiu.
Kai pirkau butą ir bendravau su vystytojų atstovais, nuo pat pradžių situacija buvo tokia, kad vystytojai stato būstą, o VMS daro visą infrastruktūrą įskaitant ir krantines.
Na gal ir savivaldybė. Gal aš čia klaidingai sakau. Tiesiog teko turėti reikalų su tuo projektu nuo pat pradžios. Kaip bebūtų, esmė tame, kad tų nuleistų krantinių (kaip kad buvo matyti senose vizualizacijose) buvo atsisakyta dėl to, kad jas įrengti kainuoja neva labai brangiai.
Komentuoti: