Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Mykolo Lietuvio g. (būsimasis Šiaurinis aplinkkelis)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• qms
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą

VMS gal iš šventos dvasios finansuojama?

VMS iš ko sklypą nusipirko? Gedimino?

Visi susimetam savivaldybei per GPM. Miesto priežiūrai, socialinėms reikmėms ir t.t. Mes kaip gyventojai samdom biurokratus, kad mums tarnautų ir prižiūrėtų mūsų miestą.
    Juokingas tu, neveltui nesuvoki, kaip kas veikia ir spėju ne veltui tavo gyvenimo didžiausias pasiekimas komentuojant viską iš eilės šiame forume, būtent ir yra komentarų tas aukštas skaičius šiame forume - "Pranešimai: 9630"

Viso gero žmogau, kuris dar gyvena viduramžiais "kad mums tarnautų", kuris dar mato savo pasąmonėje tarnus kažkokius aplink, arba nori matyt tokius.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė qms Rodyti pranešimą
    Dar vienas lunatikas. Argumentuok savo pasisakymą "už mūsų pačių pinigų". Už finansų suvokimą rašyčiau tau du ir pasodinčiau, jeigu būčiau mokytojas ir tokį silpną mokinį pamokoje gaučiau
    VMS gal iš šventos dvasios finansuojama?

Turiu sklypą ir nusprendžiu jame miestą padaryti ir padarau. Tvarkau jos infrastruktūra, plečiu jį, išdavinėju statybos leidimus žmonėms, tik prašau tam tikro mokesčio, nes visgi mano sklype pasistatė namą ir plius dėl to, nes kainuoja daug priežiūra. Tai kaip gaunasi tos lėšos, kurias gausiu iš žmonių, bus žmonių ar mano?
    VMS iš ko sklypą nusipirko? Gedimino?

Visi susimetam savivaldybei per GPM. Miesto priežiūrai, socialinėms reikmėms ir t.t. Mes kaip gyventojai samdom biurokratus, kad mums tarnautų ir prižiūrėtų mūsų miestą.

Komentuoti:

• qms
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    Bent kažkoks susisiekimas „čia ir dabar“ po beveik 8 metų blevyzgų, kad tuoj tuoj bus normali gatvė? Nu taip, ačiū savivaldybei, kad už mūsų pačių 500k net tokią infrastruktūrą dovanoja.
    Dar vienas lunatikas. Argumentuok savo pasisakymą "už mūsų pačių pinigų". Už finansų suvokimą rašyčiau tau du ir pasodinčiau, jeigu būčiau mokytojas ir tokį silpną mokinį pamokoje gaučiau

Turiu sklypą ir nusprendžiu jame miestą padaryti ir padarau. Tvarkau jos infrastruktūra, plečiu jį, išdavinėju statybos leidimus žmonėms, tik prašau tam tikro mokesčio, nes visgi mano sklype pasistatė namą ir plius dėl to, nes kainuoja daug priežiūra, leidžiu visiems naudotis, ne tik savo kiemu ir įvairiom paslaugom ir patogumais ir tpt tpt.... Tai kaip gaunasi tos lėšos, kurias gausiu iš žmonių, bus žmonių ar mano?

Ups...

Sėskis - 2.

Spėjų, pagal tavo logiką galiu nueiti pas Maxima vadybą visą ir sakyti atiduokit mano pinigus, arba aiškinti jiems ką jie už tai turi pirkti, kur investuoti ir pnš? Nes juk čia mūsų visų pinigai, ne jų, taip?
    Paskutinis taisė qms; 2022.08.28, 14:55.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Bent kažkoks susisiekimas „čia ir dabar“ po beveik 8 metų blevyzgų, kad tuoj tuoj bus normali gatvė? Nu taip, ačiū savivaldybei, kad už mūsų pačių 500k net tokią infrastruktūrą dovanoja.

Komentuoti:

• qms
    replied
    Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

Nikitinai cia tu?
    Ok. Paskutinį kartą..

Ir dar vienas išlindo su logika, kuri tik jo fantazijose: jeigu, žmogus jau žino kažką ar loginį mąstymą turi, ar informaciją renka analizuodamas faktus, dokumentus ir tpt (o ne klausant random kalbų), vadinasi jis dirba ten, apie ką kalbama, arba gina kažkieno interesus.

Nedirbu ir nedirbau su savivaldybėje. Kaip ir jeigu žmogus man pasakys kažkokį mokslinį faktą, teisingą, iškart nepulsiu klausti ar jis mokslininkas?

Man dirbti ir Tesloje nereikia, kad žinočiau labai daug apie ją, o gal aš investuoju į ją, o gal aš duomiuosi apie ją?

Užauk ir ne skaičiume ar tik pase, o mąstymu
    Paskutinis taisė qms; 2022.08.28, 14:47.

Komentuoti:

• DeSadas
    replied

Išversiu tavo pasisakymą:

Faktai sako: aplinkelio projektas nusikėlė dėl Visorių slėnio bendrijos teismų su savivaldybe, dėl Bajoruose esančių sklypų, jog nesutinka parduoti jų savivaldybei ir tpt ir kadangi procedūros užtruks ilgai, nes daug biurokratijos teismuose ir sklypų nusavinimo procedūruose, savivaldybė nusprendė skirti papildomus 500 tūkst eur laikinam keliui (išasfaltauojant kelią, sutvarkant vandens užtvinimo bėda ten), toje vietoje, kad atsirastu, bent kažkokas susisiekimas čia ir dabar

Tipinis lietuvos kaimietis sako: Oj, oj koooks modernus europietiskas sostines aplinkelis !!!!!!!!!! Po 30 metu nepriklausomybes ....pagaliau....bus kuo pries latvius pasigirt kad turim toooki modernuma !!!!!!!!!! Simasius tikrai ieis i vilniaus istorija !!!! :-D

Uhh.. man gėda už mano tautiečius. Viskas aiškiai yra įvardinta, bet net laikiną kelią, remonto darbą - asfaltavimą, vadini aplinkeliu, tam, kad pabrėžtum savo emociją, kurioje 0 argumentų ir faktų.

Pabaigai pasakysiu taip: galit ir užblokuoti mane dėl ale "nepagarbos nariams", nuo to tik geriau, nes akivaizdu, jog šitas forumas skirtas rašyti pievas, emocijas, be jokių argumentų ir akivaizdu, jog šitas forumas skirtas melagingai informacijai skleisti. Daugiau diskusijose su vaikais, kurie nesugeba net elementarios logikos įterpti sakiniuose, nedalyvausiu, tad ir forume daugiau nebebūsiu.

Visiems, kurie dar turi sveiką protą ir nesivadovauja tik emocijomis ir nekaltina dėl visų bėdų Šimašiaus ar betkokio kito pavienio žmogaus (kurie net neatsakingi tiesiogiai už tas funkcijas) - pagarba.

Linkiu išmokti faktus tikrinti ir mažiau skleisti melo, nes nors ir laisva šalis esam, bet manau visiems geriau būtų, jog laisvės skleisti nesamones ir klaidinti žmones - išvis neturėtume.

Viso gero.
    Nikitinai cia tu?

Komentuoti:

• qms
    replied
    Parašė KUBILISTANAS Rodyti pranešimą
    Oj, oj koooks modernus europietiskas sostines aplinkelis !!!!!!!!!! Po 30 metu nepriklausomybes ....pagaliau....bus kuo pries latvius pasigirt kad turim toooki modernuma !!!!!!!!!! Simasius tikrai ieis i vilniaus istorija !!!! :-D
    Išversiu tavo pasisakymą:

Faktai sako: aplinkelio projektas nusikėlė dėl Visorių slėnio bendrijos teismų su savivaldybe, dėl Bajoruose esančių sklypų, jog nesutinka parduoti jų savivaldybei ir tpt ir kadangi procedūros užtruks ilgai, nes daug biurokratijos teismuose ir sklypų nusavinimo procedūruose, savivaldybė nusprendė skirti papildomus 500 tūkst eur laikinam keliui (išasfaltauojant kelią, sutvarkant vandens užtvinimo bėda ten), toje vietoje, kad atsirastu, bent kažkokas susisiekimas čia ir dabar

Tipinis lietuvos kaimietis sako: Oj, oj koooks modernus europietiskas sostines aplinkelis !!!!!!!!!! Po 30 metu nepriklausomybes ....pagaliau....bus kuo pries latvius pasigirt kad turim toooki modernuma !!!!!!!!!! Simasius tikrai ieis i vilniaus istorija !!!! :-D

Uhh.. man gėda už mano tautiečius. Viskas aiškiai yra įvardinta, bet net laikiną kelią, remonto darbą - asfaltavimą, vadini aplinkeliu, tam, kad pabrėžtum savo emociją, kurioje 0 argumentų ir faktų.

Pabaigai pasakysiu taip: galit ir užblokuoti mane dėl ale "nepagarbos nariams", nuo to tik geriau, nes akivaizdu, jog šitas forumas skirtas rašyti pievas, emocijas, be jokių argumentų ir akivaizdu, jog šitas forumas skirtas melagingai informacijai skleisti. Daugiau diskusijose su vaikais, kurie nesugeba net elementarios logikos įterpti sakiniuose, nedalyvausiu, tad ir forume daugiau nebebūsiu.

Visiems, kurie dar turi sveiką protą ir nesivadovauja tik emocijomis ir nekaltina dėl visų bėdų Šimašiaus ar betkokio kito pavienio žmogaus (kurie net neatsakingi tiesiogiai už tas funkcijas) - pagarba.

Linkiu išmokti faktus tikrinti ir mažiau skleisti melo, nes nors ir laisva šalis esam, bet manau visiems geriau būtų, jog laisvės skleisti nesamones ir klaidinti žmones - išvis neturėtume.

Viso gero.
    Paskutinis taisė qms; 2022.08.28, 12:37.

Komentuoti:

• KUBILISTANAS
    replied
    Oj, oj koooks modernus europietiskas sostines aplinkelis !!!!!!!!!! Po 30 metu nepriklausomybes ....pagaliau....bus kuo pries latvius pasigirt kad turim toooki modernuma !!!!!!!!!! Simasius tikrai ieis i vilniaus istorija !!!! :-D

Komentuoti:

• SoulMulticast
    replied

Nemanau, kad skleisdamas melagingą informaciją pasirodai labai protingas. Į projektavimą investuoti pinigai šiaip sau? Procedūros sklypų nusavinimo (reikalingų projektui) pradėtos irgi šiaip sau? Matau net nesuvokiate kiek visos procedūros užtrunka.

Bent jau nuomonę reikėtų pateikti kaip nuomonę, o ne faktą.

Teismai stabdo, sklypų nusavinimas stabdo ir kitos procedūros, kurios ilgai užtrunka, ypac kai neeina susitarti su sklypų sąvininkais ar teismuose tuose lengvai.

Būtent todėl, nes procedūros truks dar ilgai ir nusprendė VMS laikinai išasfaltuoti M. L g, bet prognozuoju pagal viską ką žinau, jog apie 3metus tai tikrai tas laikinas kelias užsitęs, jeigu ne ilgiau.
    Viskas ka mes cia rasome yra tik musu nuomone, tai forumas. Savivaldybes atstovai gali teikti faktus, bet ir tai rezultatas ju veiklos gali buti kitoks nei jie tikisi.

Taip ("mano nuomone") i projektavima Savivaldybe investuoja kaip i socialine paslauga, kad palaikuyti sau pavaldzios istaigos veikima. Priminsiu, kad yra paruosti jau virs 30 skveru projektai, kurie natūraliai nebus niekada igyvendinti. Nes kai ateis metas ta daryti, juos jau reikes vel perprojektuoti.

O sklypu isisavinimas - vienintelis rodiklis, kuris teikia vilti, kad ta gatve turi galimybe kazkada atsirasti taip, kaip buvo suplanuota.

Komentuoti:

• qms
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Pagal foto atrodo, tai prasilenkiant su didesnių gabaritų transporto priemone reiks ant žvyro lipti?
    Nereikės, plotis normalus, tik taip nuotraukoje atrodo.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Jau nuo Šventeliškių g iki pat Ukmergės išasfaltavo.
    Pagal foto atrodo, tai prasilenkiant su didesnių gabaritų transporto priemone reiks ant žvyro lipti?

Komentuoti:

• qms
    replied
    Jau nuo Šventeliškių g iki pat Ukmergės išasfaltavo.

Komentuoti:

• qms
    replied
    Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
    Čia ne konkrečiai qms, o bendrai ten gyvenantiems.
    Viskas ok, aš Bajoruose tikrai negyvenu

Komentuoti:

• qms
    replied
    Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
    Visi mes puikiai suprantame kad tokie darbai kaip gatves asfaltavimas nedaromi siaip sau keliems metams. Bus lygiai taip pat kaip su Taurupes g. - tuo "laikinu" Simasiaus asfaltu esu tikras dar mano vaikai vazines. Niekas ten normalios gatves tiesti nesiruosia.
    Nemanau, kad skleisdamas melagingą informaciją pasirodai labai protingas. Į projektavimą investuoti pinigai šiaip sau? Procedūros sklypų nusavinimo (reikalingų projektui) pradėtos irgi šiaip sau? Matau net nesuvokiate kiek visos procedūros užtrunka.

Bent jau nuomonę reikėtų pateikti kaip nuomonę, o ne faktą.

Teismai stabdo, sklypų nusavinimas stabdo ir kitos procedūros, kurios ilgai užtrunka, ypac kai neeina susitarti su sklypų sąvininkais ar teismuose tuose lengvai.

Būtent todėl, nes procedūros truks dar ilgai ir nusprendė VMS laikinai išasfaltuoti M. L g, bet prognozuoju pagal viską ką žinau, jog apie 3metus tai tikrai tas laikinas kelias užsitęs, jeigu ne ilgiau.
    Paskutinis taisė qms; 2022.08.25, 12:13.

Komentuoti:

• SoulMulticast
    replied
    Visi mes puikiai suprantame kad tokie darbai kaip gatves asfaltavimas nedaromi siaip sau keliems metams. Bus lygiai taip pat kaip su Taurupes g. - tuo "laikinu" Simasiaus asfaltu esu tikras dar mano vaikai vazines. Niekas ten normalios gatves tiesti nesiruosia.

Komentuoti:

• bigfan
    replied

Vilnius | Mykolo Lietuvio g.| Asfaltavimo darbai || 4K Drone 60p

Komentuoti:

• qms
    replied
    Parašė tajus2 Rodyti pranešimą

Taip, tokius nuogastavimus aš suprantu. Gaila, kad prie Šimašiaus tokie projektai normaliai pajudėti neturi galimybių...
    Parašė Sula Rodyti pranešimą

Tai dalis, gal net didžioji, vietos gyventojų nėra prieš gatvės tiesimą, atvirkščiai, laukė jos. Tik norėjo, kad būtų pilnavertė (šaligatviai, dvirtakiai, perėjos, šviesoforai, VT), o ne asfaltas ant žvyro.

Nesupykite bet biški ne visai tiesa.

1. Šimašius nė prie ko.
    2. Gal ir nori dauguma Bajorų projekto, bet gal pakalbam apie faktus? Ne tik Visoriu slėnio bendrija, kuri teismuose stabdo projektą, o būtent Bajorai taip pat. Dauguma reikalų negali išjudėti, nes Bajoruose esančių sklypų (kurių reikia M. L projektui) sąvininkai nesutinka parduoti sklypų savivaldybei, tad vyksta nusavinimo projektas, kuris labai ilgas ir dėlto viskas labai tęsiasi, ne tik dėl teismų.
    3. Dabartinis naujas asfaltas M. L taip pat turėtų ir kairyjį posūkį į Ukmergės g (ne tik kaip dabar bus ir yra tiesiai į aplinkelį, arba į dešinę į Ukmergės g), bet tai nebuvo įgyvendinta irgi dėlto, nes sklypų savininkai, kuriem priklauso žemė reikalinga norint tą juostą kairiojo posūkio padaryti, nesutinka parduoti jo savivaldybei.
    Paskutinis taisė qms; 2022.08.24, 17:05.

Komentuoti:

• tajus2
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą

Tai dalis, gal net didžioji, vietos gyventojų nėra prieš gatvės tiesimą, atvirkščiai, laukė jos. Tik norėjo, kad būtų pilnavertė (šaligatviai, dvirtakiai, perėjos, šviesoforai, VT), o ne asfaltas ant žvyro.
    Taip, tokius nuogastavimus aš suprantu. Gaila, kad prie Šimašiaus tokie projektai normaliai pajudėti neturi galimybių...

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė tajus2 Rodyti pranešimą

Man rodos jeigu palei tokią atsinaujinusią M. Lietuvio gatvę atsirastų ofisai, darbo vietos, parduotuvės ir dažnai einantis viešasis transportas - tai galėtų kelti NT kainas ir tie, kas norės ramybės galės laisvai ten ir keliauti pardavę savo turtą, o tie kas norės miesto - galės atsikelti čia. Win-win. Miestas turi vystytis ir šita vieta geografiškai tam turi daug potencialo.

Komentuoti:

• Riedis
    replied
    Tarp kitko, asfaltavimo darbai jau vyksta nuo Šventeliškių g.

Click image for larger version  Name:	20220824_152152.jpg Views:	1 Size:	128,9 kB ID:	1987347

Iki Gelgaudo g.

Click image for larger version  Name:	20220824_152853.jpg Views:	2 Size:	112,0 kB ID:	1987348

Tos atkarpos zigzagu gal ir neprilakstysi, bet toliau asfaltavimo laukia tiesioji. Galbūt jau šiandien ar artimu metu sulipdys iki Ukmergės g.
    Paskutinis taisė Riedis; 2022.08.24, 15:48.

Komentuoti:

Working...
X