Parašė KUBILISTANAS
Rodyti pranešimą
Faktai sako: aplinkelio projektas nusikėlė dėl Visorių slėnio bendrijos teismų su savivaldybe, dėl Bajoruose esančių sklypų, jog nesutinka parduoti jų savivaldybei ir tpt ir kadangi procedūros užtruks ilgai, nes daug biurokratijos teismuose ir sklypų nusavinimo procedūruose, savivaldybė nusprendė skirti papildomus 500 tūkst eur laikinam keliui (išasfaltauojant kelią, sutvarkant vandens užtvinimo bėda ten), toje vietoje, kad atsirastu, bent kažkokas susisiekimas čia ir dabar
Tipinis lietuvos kaimietis sako: Oj, oj koooks modernus europietiskas sostines aplinkelis !!!!!!!!!! Po 30 metu nepriklausomybes ....pagaliau....bus kuo pries latvius pasigirt kad turim toooki modernuma !!!!!!!!!! Simasius tikrai ieis i vilniaus istorija !!!! :-D
Uhh.. man gėda už mano tautiečius. Viskas aiškiai yra įvardinta, bet net laikiną kelią, remonto darbą - asfaltavimą, vadini aplinkeliu, tam, kad pabrėžtum savo emociją, kurioje 0 argumentų ir faktų.
Pabaigai pasakysiu taip: galit ir užblokuoti mane dėl ale "nepagarbos nariams", nuo to tik geriau, nes akivaizdu, jog šitas forumas skirtas rašyti pievas, emocijas, be jokių argumentų ir akivaizdu, jog šitas forumas skirtas melagingai informacijai skleisti. Daugiau diskusijose su vaikais, kurie nesugeba net elementarios logikos įterpti sakiniuose, nedalyvausiu, tad ir forume daugiau nebebūsiu.
Visiems, kurie dar turi sveiką protą ir nesivadovauja tik emocijomis ir nekaltina dėl visų bėdų Šimašiaus ar betkokio kito pavienio žmogaus (kurie net neatsakingi tiesiogiai už tas funkcijas) - pagarba.
Linkiu išmokti faktus tikrinti ir mažiau skleisti melo, nes nors ir laisva šalis esam, bet manau visiems geriau būtų, jog laisvės skleisti nesamones ir klaidinti žmones - išvis neturėtume.
Viso gero.

Komentuoti: