Parašė Karoleo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno geležinkelio stotis
Collapse
X
-
šiandien ryte 9.00 du sukabinti, dvivagoniai drakonai,laukė savo kelionės į Marijampolę kitas Kibartus.
Komentuoti:
-
Parašė Raptor Rodyti pranešimąJo pavadinimas yra EJ-575
Jėtaus kaip sumaišiauAčiū Raptor už pataisymą
Komentuoti:
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO tai dviaukštis ne ŠKODOS ir vadinas tas jo modelis EJ 875?
Komentuoti:
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąEj875?
Komentuoti:
-
Dar iš mano pastebėjimų šį rytą. Buvau prie gel.stoties šiandieną nuo 8,30 h iki lygiai 12 h. iš tikrūjų likau nustebęs,kadangi tarp šio minėto laiko pamačiau praktiškai gryną nesamonę (mano akimis). Argumentuoju dėl ko, vienas M62 po stotį pradėjo tampytis iš vieno kelio į kitą su ~10 pusvagonių krautais bėgiais - pabėgiais komplektais. Paskui gal kažkur stovėjo apie pora h ir vėl ta pati dainelė.Tai arba LG neefektyviai kažką daro,ar užmušinėja darbo dieną.Gaila fotiko neturiu šiuo metu,bučiau su tikrais įrodymais
. Po to gryžo DR1A 10 min.vėluodamas iš kybartų. Dar po kelių min.nuo depo privažiavo M62 - 1244 , užemė kelią kur turėjo gryžti EJ875 , tai tas EJ stojo į 12 kelią. Gal taip pat yra mačiūsiu šios dienos , galima sakyti darbo dieną
Komentuoti:
-
Manau, kad lokomotyvų depo kelyne rankiniai iešmai neišnyks niekada.[/QUOTE]
Bet tai kodėl taip?
Komentuoti:
-
[QUOTE=Mantukas05;687752]Parašė Lincas Rodyti pranešimąKelios nuotraukos link žieminio depo:
Atvaizdas
Dar klausimas kolegoms,ar tikrai ne visa Kauno GS automatizuota? T.Y.matau šioje foto , kad yra rankinis iešmas. Pats taipogi mačiau kaip prie to geltonų plytų pastato (dispečerinė?) privažiavo TEM 'as, M62 , iš jų išlipo padėjėjai ir tą svirtį bėgių palenkė į kitą pusę. Tai tiesa? Ar mane akys apgavo?
Komentuoti:
-
[QUOTE=Lincas;675514]Kelios nuotraukos link žieminio depo:
Atvaizdas
Dar klausimas kolegoms,ar tikrai ne visa Kauno GS automatizuota? T.Y.matau šioje foto , kad yra rankinis iešmas. Pats taipogi mačiau kaip prie to geltonų plytų pastato (dispečerinė?) privažiavo TEM 'as, M62 , iš jų išlipo padėjėjai ir tą svirtį bėgių palenkė į kitą pusę. Tai tiesa? Ar mane akys apgavo?
Komentuoti:
-
Tai taip ir nepasako niekas kur tas Kauno gel stoties maketas...
Taip tikrai,saugykla yra požeminėje perėjoje,jei išeis,tai kainas surašysiu ten nuvykęs ir pasidomėjas
Komentuoti:
-
Važinėjo jie (tiksliau buvo stovėjimo aikštelė) iki pat požeminės perėjo statybos.
Komentuoti:
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Pasižiūrėjau vakar kainas - už 4lt galima laikyti 12val. O paskui maždaug po 1lt kaina kyla, tik nepasižiūrėjau kas kiek laiko ji kyla.
P.s. čia aš apie Kauno gel. stoties saugyklą.
Komentuoti:
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąNa, ispanai turi dėl ko taip elgtis.
Komentuoti:
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąNa, ispanai turi dėl ko taip elgtis.).
Komentuoti:
Komentuoti: