Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno geležinkelio stotis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Eimantas
    replied
    Klaipėdos stoties laukimo salėje yra saugyklos.

Komentuoti:

• Taut.
    replied
    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    Ką tik iš Ispanijos. Ten prieš įeinant į saugyklą atliekamas bagažo (net ir to, kuris nepriduodamas į kamerą, o tik įsinešamas į saugyklą) rentgenas... Gerai, kad dar dokumentų netikrina ir kišenių nekrato...
    Na, ispanai turi dėl ko taip elgtis.

Komentuoti:

• Al1
    replied
    Parašė Perfect Rodyti pranešimą
    Klausimas ar tokia išviso yra. Man atrodo dėl terorizmo grėsmės tokių paslaugų niekas nebeteikia.
    Visur teikia. Lietuvoje tam nėra poreikio, todėl ir bagažo saugyklos dirba tik Vilniuje, Kaune (abi automatinės) ir berods Šiauliuose, siuntų skyriuje. Dėl Klaipėdos abejoju, atrodo, kad nėra.
    Ką tik iš Ispanijos. Ten prieš įeinant į saugyklą atliekamas bagažo (net ir to, kuris nepriduodamas į kamerą, o tik įsinešamas į saugyklą) rentgenas... Gerai, kad dar dokumentų netikrina ir kišenių nekrato...

Komentuoti:

• Mazgelis
    replied
    Gal kartais yra islikusiu daugiau senu nuotrauku is depo zonos? visur figuruoja ta pati..

Komentuoti:

• Vitas
    replied
    Klausimas ar tokia išviso yra. Man atrodo dėl terorizmo grėsmės tokių paslaugų niekas nebeteikia.
    Bagažą saugojimui dar priima Kauno autobusų stoties siuntų terminalas. Bet jis anktį nedirba. O kaina, kiek žinau, autobusų stotyje mažesnį. Atstumas tarp Kauno AS ir Gel.st. nesiekia nė pusės kilometro.

Komentuoti:

• AlgirdasD
    replied
    Kaune tikrai yra, požeminėje perėjoje.

Komentuoti:

• kotofeich1
    replied
    Visuose miestuose, kur teko ieškoti, rasdavau... Manau ir ten yra.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    VNO tokia yra.

Komentuoti:

• Perfect
    replied
    Parašė AlgirdasD Rodyti pranešimą
    Niekur nepavyksta rasti informacijos apie Kauno stoties bagažo saugyklos kainas. Gal kas žinot, turit informacijos ir norit pasidalinti?

Komentuoti:

• AlgirdasD
    replied
    Niekur nepavyksta rasti informacijos apie Kauno stoties bagažo saugyklos kainas. Gal kas žinot, turit informacijos ir norit pasidalinti?

Komentuoti:

• Mantukas05
    replied
    Parašė 2M62 Rodyti pranešimą
    Ne neaisku... Taip ir reikejo sakyti kokiu masteliu o ne as tokia kaip kauno stotis noriu daryti
    O tai kur tas maketas? Kiek teko lankytis nieko nemačiau,tik švieslentes,tvarkaraščius,tuščią arba pilną laukimo salę bei visą kita,o apie maketą tai nežinau...

Komentuoti:

• 2M62
    replied
    Parašė Mantukas.traukinukas Rodyti pranešimą
    Aš modeliuoju 1:87 masteliu padalyk Kauno stoties išmatavimus iš 87 ir gausi atsakymą ar dabar aišku ?
    Ne neaisku... Taip ir reikejo sakyti kokiu masteliu o ne as tokia kaip kauno stotis noriu daryti

Komentuoti:

• Mantukas.traukinukas
    replied
    Parašė 2M62 Rodyti pranešimą
    Tokio pacio dydzio?
    Aš modeliuoju 1:87 masteliu padalyk Kauno stoties išmatavimus iš 87 ir gausi atsakymą ar dabar aišku ?

Komentuoti:

• 2M62
    replied
    Tokio pacio dydzio?

Komentuoti:

• Mantukas.traukinukas
    replied
    Parašė aliusalius Rodyti pranešimą
    Kauno stoties maketas jau senai padarytas
    jis randasi Kauno gel. stotyje
    Aš nedarysiu Kauno stoties maketą aš noriu daryti tokią stotį kaip Kauno stoties didumo

P.S kokioj čia vietoj tas maketas yra ?

Komentuoti:

• aliusalius
    replied
    Būtinai įmesiu fotkių
    Kauno stoties maketas jau senai padarytas
    jis randasi Kauno gel. stotyje

Komentuoti:

• Mantukas.traukinukas
    replied
    Būtinai įmesiu fotkių

Komentuoti:

• Mantukas05
    replied
    Atspėjai dėkoju už informacija
    Nėra už ką tik nepamiršk po viso darbo imesti nuotraukų su maketu

Komentuoti:

• Mantukas.traukinukas
    replied
    Atspėjai dėkoju už informacija

Komentuoti:

• Mantukas05
    replied
    Gal žinot Kauno geležinkelio stoties išmatavimus ploti aukšti ir ilgi ?
    Maketą darysį? radau tik tiek :

Ir truputėlis istorijos jei per daug,pataisykite

Teritorijos plotas:
    7677 kv. m
    Fizinio apsaugos zonos pozonio plotas:
    8300 kv. m

Pastato planas - ištįsęs stačiakampis, su nežymiai pabrėžta vidurine dalimi: į perono pusę ji kyšo kaip rizalitas, o iš priešingos pusės yra įtraukta. Rizalito antrame aukšte (virš centrinės salės kasų patalpų) buvo telegrafistų patalpos. Šiaurės rytų gale yra pusapskritė patalpa, kuri buvo skirta motinos ir vaiko patalpoms (vėliau pritaikyta kitai paskirčiai). Pastato pietvakarių pusėje šiuo metu sutelktos stoties vadovybės tarnybinės patalpos (abiejuose aukštuose). Vidus suplanuotas pagal klasicistines, dar XIX a. susiklosčiusias tradicijas. Patalpos buvo išdėstytos simetriškai: vidurinėje dalyje yra tolimojo susisiekimo kasų ir laukimo salė, šalia - priemiestinio susisiekimo kasų ir laukimo salė, o pačiame gale dviaukštės tarnybinės patalpos. Kitame gale buvo įrengtas restoranas su pagalbinėmis patalpomis, turinčiomis atskirus įėjimus. Šios patalpos XX a. aštuntajame dešimtmetyje buvo pertvarkytos - restorano erdvė gelžbetoniniu perdenginiu sudalyta į du aukštus, pakeista kai kurių patalpų paskirtis (panaikintos motinos ir vaiko, nakvynės patalpos) sumažinta viena keleivių laukimo salė. Išmatavimai/plotas: Pastato ilgis - 99,2 m; pastato plotis (su kiemo laiptine) - 21,2 m; H (iki karnizo) - 10,5 m.

Šaltinis : http://kvr.kpd.lt/heritage/Pages/KVR...ng=lt&MC=28268

Komentuoti:

Working...
X