Parašė dondc

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Miestų palyginimai, diskusijos apie miestų užstatymo tipus, aukštingumą, įvaizdį

Collapse

X
- 

O neprivalo mokyklų kiemai būti atrakinti po pamokų? Aplinkui mane esančios mokyklos atrakintos, daug žmonių eina pasportuoti.Parašė abruo Rodyti pranešimą
 Dabar net šitos galimybės nebeliko, mokyklos kiemas aptvertas.
 Comment
- 

Tiesą sakant, nežinau, kaip ten yra, bet pro automobilių aikštelę įeiti kaip kad anksčiau, nebeliko galimybės, nes yra tik automatiniai vartai automobiliams. Paprastų vartelių nėra. Gal būna atrakinti vartai prie S. Nėries paminklo arba galima praeiti pro mokyklos vidų, nežinau.Lietuva visiems.
 Comment
- 

Gražus renderis, bet welcome nebent automobiliui, kuris ten apačioje dešinėje į garažą įvažinėja, žmogui būti ten vietos nelabai yra.Parašė ifl Rodyti pranešimąFeeling welcome:

Comment
- 

Ta pati vieta, kitaip nufotografuota:Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
 Rusiškas pavyzdys yra vientisa iš pastatų sudaryta masyvi siena kuri apsupą tam tikrą teritorija. Nehiperbolozuodamas galiu pasakyt, kad vienas iš baisiausių pastatų kurį esu matęs. Jeigu manai, kad coffee innas ir keli medžiai ten kažką gelbetų viskas tvarkoj. Aš taip nemanau.

Ar tikrai jau taip blogai?
 Comment
- 

Va ne renderis:Parašė Lettered Rodyti pranešimą
 Gražus renderis, bet welcome nebent automobiliui, kuris ten apačioje dešinėje į garažą įvažinėja, žmogui būti ten vietos nelabai yra.

- 1 patinka
 Comment
- 

Gražus apsodintas želdiniais įvažiavimas į požeminį garažą, nieko daugiau welcome. Žmonėms šiaip natūraliai nelabai patinka būti tamsiose, klaustrofobiškose erdvėse.Parašė ifl Rodyti pranešimą  
 Comment
- 

"Blogai" yra per švelniai pasakytaParašė ifl Rodyti pranešimą
 Ta pati vieta, kitaip nufotografuota:

- 7 patinka
 Comment
- 

Nepadeda net gi toks kadras. Norisi kuo greičiau iš šios erdvės pasišalinti.Parašė ifl Rodyti pranešimąAr tikrai jau taip blogai?
 Šiaip psichologiškai įdomu būti ten, kur matydamas kažką įdomaus už kampo (pastato dalis), kitame gale skvero ar pan. nori prieiti ir pažiūrėti iš arčiau. Čia kai esi įrėmintas tarp kažkokių ekranų plynėje, kurioje viskas apžvelgiama iš vieno taško, nori kuo greičiau iš čia dingt ir neatsisukti.
 Comment
- 

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
 Gražus apsodintas želdiniais įvažiavimas į požeminį garažą, nieko daugiau welcome. Žmonėms šiaip natūraliai nelabai patinka būti tamsiose, klaustrofobiškose erdvėse. 
 Comment
- 

Man blogai yra suburbija. Šitie pastatai jums kelia psichologinį diskomfortą, o man eismo kamščiai kelia road rage. Renkuosi diskomfortą.Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
 "Blogai" yra per švelniai pasakyta
 - 1 patinka
 Comment
- 

Beveik blogai.Parašė ifl Rodyti pranešimą
 Ta pati vieta, kitaip nufotografuota:

- 1 patinka
 Comment
- 

Jei sėdi kamščiuose gyvendamas suburbijoje - nemoki gyvent suburbijojeParašė ifl Rodyti pranešimą
 Man blogai yra suburbija. Šitie pastatai jums kelia psichologinį diskomfortą, o man eismo kamščiai kelia road rage. Renkuosi diskomfortą. O anam pastate vargu ar įmanoma išmokt gyvent. O anam pastate vargu ar įmanoma išmokt gyvent.
 Comment
- 

Suburberiai sukuria kamščius man net negyvenant ten, nekalbant jau apie tai, kas būtų, jei ten tektų gyvent ir važinėt į centrą.Parašė mantasm Rodyti pranešimą
 Jei sėdi kamščiuose gyvendamas suburbijoje - nemoki gyvent suburbijoje O anam pastate vargu ar įmanoma išmokt gyvent. O anam pastate vargu ar įmanoma išmokt gyvent.
 - 1 patinka
 Comment
- 

Jei nepatinka kamščiai reiškia reikia kraustytis gyventi į kaimą.Parašė ifl Rodyti pranešimą
 Suburberiai sukuria kamščius man net negyvenant ten, nekalbant jau apie tai, kas būtų, jei ten tektų gyvent ir važinėt į centrą.
 Comment
- 

Ne, reiktų statyt daugiaaukščius ir draust suburbanitams įvažinėti į miestą nuosavais automobiliais.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
 Jei nepatinka kamščiai reiškia reikia kraustytis gyventi į kaimą.
 - 3 patinka
 Comment
- 

Aha, o karoliniškių, šeškinių ir centriuko gyventojai nekuriaParašė ifl Rodyti pranešimą
 Suburberiai sukuria kamščius man net negyvenant ten, nekalbant jau apie tai, kas būtų, jei ten tektų gyvent ir važinėt į centrą.  
 Comment
- 

Daug mažiau, nes šie rajonai buvo tvarkingai suplanuoti su mokyklomis, darželiais, poliklinikomis, prekybcentriais ir kt. nei plyno lauko kaimai miesto ir užmiesčio teritorijose.Parašė mantasm Rodyti pranešimą
 Aha, o karoliniškių, šeškinių ir centriuko gyventojai nekuria 
 - 3 patinka
 Comment
- 

Manau paprasčiau jums išsikelti gyventi į kaimą.Parašė ifl Rodyti pranešimąNe, reiktų statyt daugiaaukščius ir draust suburbanitams įvažinėti į miestą nuosavais automobiliais.  

Comment

Comment