Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Korupcija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
na yra po 1 eur, FOTOSESIJA | ASMENINĖ FOTOSESIJA nuo 50 €/h: 2021 m. kainos (paslaugos.lt)
PERMOKĖJOT!!!!!
Konkretus fotografas vestuves nuo 250 eur fotografuoja.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kad rašymas buvo ne apie ifonus, o apie normalaus fotografo legalias paslaugas.
PERMOKĖJOT!!!!!
Komentuoti:
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Aš nežinau, todėl ir sakau, kad tai pasiaiškinti būtų daug aktualiau, nei rašinėti, kad su iPhonu už 100 eurų galima geriau padaryti ir pan.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Bet praktikoje dažniausiai užklausiami keli pažįstami iš anksčiau (pvz ankstesni tiekėjai) ir tuo baigiasi. Gal įmetama vardan biurokratijos į institucijos tinklalapio užslėptą meniu punktą. Bet jei kasdien netikrini - be pakvietimo nesužinosi.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Ar buvo viešas konkursas, o ne „apklausos būdu“ išsiuntus FB žinutes 3 draugeliam?
Komentuoti:
-
Ar buvo viešas konkursas, o ne „apklausos būdu“ išsiuntus FB žinutes 3 draugeliam?
Komentuoti:
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Vietoje aiškinimo, kad čia nesuvokiamos ir nusikalstamos kainos srityje, kurioje nieko nenusimanote, geriau jau aiškinkitės ar kažkas trukdė dalyvauti pirkime mažesnę, nei pasiūlyta kaina galinčiam pasiūlyti dalyviui? Juk, kaip suprantu, pirkimas tai buvo viešas. Kodėl niekas nepasiūlė pigiau? Va čia ir reikia ieškoti tos deklaruojamos korupcijos apraiškų.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nori pasakyti už tarkim 500 eur neišeis pasikviesti top lygio fotografo?
Nori pasakyti už 200 eur neišeis pasikviesti visažisto?
Už redagavimą foto dar visus įspūdingus 500 eur metam.
1200 eur.
Kur dar 4000 eur?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
Tai kaip ir visur šitose srityse yra tas pats, gali pasikviesti pusbrolį Petrą, kuris moka padainuoti į įmonės vakarėlį ir gali kviestis Erica Jennings ar Jurgį Didžiulį. Tik kainos tai nebus analogiškos.
Nori pasakyti už 200 eur neišeis pasikviesti visažisto?
Už redagavimą foto dar visus įspūdingus 500 eur metam.
1200 eur.
Kur dar 4000 eur?
Komentuoti:
-
Jei SAM į vidinį vakarėlį atsiskraidintų Iron Maiden manau būtų daug klausimų...
Komentuoti:
-
Tai kaip ir visur šitose srityse yra tas pats, gali pasikviesti pusbrolį Petrą, kuris moka padainuoti į įmonės vakarėlį ir gali kviestis Erica Jennings ar Jurgį Didžiulį. Tik kainos tai nebus analogiškos.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Prieš porą metų darėmės fotosesiją darbe. Už €100 atvažiavo į vietą, pleškino valandą ir po to davė minimaliai retušuotas ~ 30 nuotraukų. Jei būtų daugiau žmonių/nuotraukų, spėju būtų nuolaida dėl kiekio - tada reikėjo pasiūlyt su kaupu, kad netingėtų atvažiuoti dėl valandosSpėju už tą pačią kainą galėjo ir 2 valandas pafotkint..
Nu gerai, špakliui ir makiažui dar antrą tiek galima užmest. Bet iki €5k toloka...
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
visi turi telefonus su gerom kamerom, kam jus tos 100 eur ištaškėt?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Prieš porą metų darėmės fotosesiją darbe. Už €100 atvažiavo į vietą, pleškino valandą ir po to davė minimaliai retušuotas ~ 30 nuotraukų. Jei būtų daugiau žmonių/nuotraukų, spėju būtų nuolaida dėl kiekio - tada reikėjo pasiūlyt su kaupu, kad netingėtų atvažiuoti dėl valandosSpėju už tą pačią kainą galėjo ir 2 valandas pafotkint..
Nu gerai, špakliui ir makiažui dar antrą tiek galima užmest. Bet iki €5k toloka...
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Įsivaizduok turi 30 žmonių komandą darbe ir nori pasidaryti foto sesiją.
Ar tavo mintyse suksis pinigai ties keliais šimtais, ar ties 5000 eur?
Niekaip, net ir didžiuasiais norais, neperžengsi net ir kosminės 1000 eur sumos jei bent minimaliai moki skaičiuoti pinigus.Spėju už tą pačią kainą galėjo ir 2 valandas pafotkint..
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Jei tai reali kaina, tai reikia man pereiti į fotografijos sritį, nes turbūt beveik niekas Lietuvoje tokių pinigų neuždirba.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Aš tik noriu pastebėti, kad šita kaina toje fotografijų rinkoje nėra kažkokia labai netikėta ar išsišokanti. Tai man galvoje panašios sumos ir suktųsi galvoje.
Čia nebent galima kelti klausimą ar iš viso reikėjo tos fotosesijos ir kokia nauda iš tų nuotraukų. Mano darbe tokios fotosesijos nesidarome, nes tiesiog nėra tikslo, nes, mano nuomone, niekam neįdomu žiūrėti į mūsų komandos nuotraukas
Komentuoti:
-
Įsivaizduok turi 30 žmonių komandą darbe ir nori pasidaryti foto sesiją.
Niekaip, net ir didžiuasiais norais, neperžengsi net ir kosminės 1000 eur sumos jei bent minimaliai moki skaičiuoti pinigus.
Čia nebent galima kelti klausimą ar iš viso reikėjo tos fotosesijos ir kokia nauda iš tų nuotraukų. Mano darbe tokios fotosesijos nesidarome, nes tiesiog nėra tikslo, nes, mano nuomone, niekam neįdomu žiūrėti į mūsų komandos nuotraukas
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Na dėl darbuotojų fotosesijos nežinau, bet produktų fotosesijos brošiūroms labai panašiai kainuoja kaip ir SAM mokėjo. Gali paklausti bet kurio restorano, kuris gražų meniu su skaniomis nuotraukomis turi
Niekaip, net ir didžiuasiais norais, neperžengsi net ir kosminės 1000 eur sumos jei bent minimaliai moki skaičiuoti pinigus.
Komentuoti:
Komentuoti: