Parašė Galys
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Korupcija Lietuvoje
Collapse
X
-
Kad pas mus demokratija, o ten diktatūra niekas ir nesiginčija. Bet tai nėra tas pats kaip korupcija.
- 1 patinka
-
Kaip sakė ekonomikos guru A. Butkevičius: Negalima lyginti, bet palyginkime. Galima pradėti nuo žuvies galvos, t.y. aukščiausių politinių postų, Lietuvoje jie visi renkami sąžininguose demokratiniuse rinkimuose, rusijoje realiai rinkimų nėra, nes įsigalėjusi grupuotė, pasinaudodama savo susikurta sistema tiesiog imituoja rinkimus ir toliau valdo. Tai ties šita vieta ir galima baigti, kas beveik ir atitiktų digital teiginį, kad čia nepalyginami dalykai.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Tai tame ir esmė mano komentarų, kad jeigu yra tokie nuosprendžiai kyla pagrįstas klausimas ar tikrai "nepalyginamai". O jūs čia visus vatnikais išvadinote.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Jeigu bajorai stato rūmus ar jachtas carui, tai tiesiog nėra korupcija. Toks reiškinys turėtų vadintis kitaip.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Tai tame ir esmė mano komentarų, kad jeigu yra tokie nuosprendžiai kyla pagrįstas klausimas ar tikrai "nepalyginamai". O jūs čia visus vatnikais išvadinote.
Komentuoti:
-
Tai tame ir esmė mano komentarų, kad jeigu yra tokie nuosprendžiai kyla pagrįstas klausimas ar tikrai "nepalyginamai". O jūs čia visus vatnikais išvadinote.Parašė digital Rodyti pranešimąNiekas ir nesako, kad pas mus gerai. Tiesiog pas mus yra nepalyginamai geriau, negu rusijoje, minimum dešimt kartų, tik tiek noriu pabrėžti.
Komentuoti:
-
Niekas ir nesako, kad pas mus gerai. Tiesiog pas mus yra nepalyginamai geriau, negu rusijoje, minimum dešimt kartų, tik tiek noriu pabrėžti.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąO šiaip tai jeigu korupciją išteisina bet ministro posto negauna tai dar nereiškia kad labai gerai pas mus yra.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Apgailėtini yra tie, kurie transliuoja kacapstano propagandą - tarkim, kad ir "Lietuvoje korupcija valdžios sluoksniuose yra panaši į rusijos".Parašė Zygis Rodyti pranešimąApgailetina.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Tau si diskusija nelabai idomi, bet butent tu uzsipuolei, pradejai perkelinet pranesimus ir aktyviausiai cia varai savoParašė digital Rodyti pranešimąJokių pavyzdžių aš nepateikinėsiu, man ši diskusija nelabai įdomi, ypač mėtymasis konkrečiomis bylomis (nes tada kitas pateiks dar kažką, trečias dar ir taip pasaka be galo). Tam ir yra rodikliai, pagal kuriuos nustatomas šalies korupcijos lygis. Jei nesunku, nueik kad ir į wikipedia ir palygink Lietuvos ir kacapstano rodiklius.
ir po to vel apie tuos pacius indeksus, kurie nieko apie politini sluoksni nerodo svaigsti. Apgailetina.
Komentuoti:
-
Jau buvo diskutuota kodėl tie rodikliai neparodo esmės.Parašė digital Rodyti pranešimąJokių pavyzdžių aš nepateikinėsiu, man ši diskusija nelabai įdomi, ypač mėtymasis konkrečiomis bylomis (nes tada kitas pateiks dar kažką, trečias dar ir taip pasaka be galo). Tam ir yra rodikliai, pagal kuriuos nustatomas šalies korupcijos lygis. Jei nesunku, nueik kad ir į wikipedia ir palygink Lietuvos ir kacapstano rodiklius.
O šiaip tai jeigu korupciją išteisina bet ministro posto negauna tai dar nereiškia kad labai gerai pas mus yra.
Komentuoti:
-
Bendrai valdžios sluoksnis kacapstane yra tiek korumpuotas, kad ne tik su Lietuva, turbūt net su kokia nors Tadžikija neišeitų lyginti. Kiek pamenu nesupranti rusiškai - aš, deja, suprantu, ir per paskutinius 10 metų esu tiek pavyzdžių matęs, kad plaukai šiaušiasi.Parašė Zygis Rodyti pranešimąO siaip tai akivaizdziai nesupranti skirtumo tarp visuomeneje esancios korupcijos ir valdzios sluoksniuose. Man rodos niekas niekur neteige, kad Rusijos visuomene tiek pat ar maziau korumpuota. Buvo kalbeta apie politika ir bendrai valdzios sluoksni.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Jokių pavyzdžių aš nepateikinėsiu, man ši diskusija nelabai įdomi, ypač mėtymasis konkrečiomis bylomis (nes tada kitas pateiks dar kažką, trečias dar ir taip pasaka be galo). Tam ir yra rodikliai, pagal kuriuos nustatomas šalies korupcijos lygis. Jei nesunku, nueik kad ir į wikipedia ir palygink Lietuvos ir kacapstano rodiklius.
Komentuoti:
-
Tai kur tas pavyzdys?
tiesa va - gal nuteis moterele paemusia 2 lentynas 10 eur vertes:
https://m.delfi.lt/lietuvoje/article.php?id=91525921
O siaip tai akivaizdziai nesupranti skirtumo tarp visuomeneje esancios korupcijos ir valdzios sluoksniuose. Man rodos niekas niekur neteige, kad Rusijos visuomene tiek pat ar maziau korumpuota. Buvo kalbeta apie politika ir bendrai valdzios sluoksni.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Lygini nelyginamus dalykus -Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąJo, šitas girtas tik į suaugusiu įvažiavo, tai nesiskaito.
Radzevičiaus neišteisino, tik palengvino bausmę ar pan. kacapai tuo tarpu 5 kartus blogesnėje situacijoje pilnai išteisino, ir tokių atvejų ten šimtai.
Dar kartą - kas sako, kad Lietuvoje korupcija tokia pati kaip rusijoje - vatnikai.Paskutinis taisė digital; 2022.10.19, 11:35.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pateik nors viena pavyzdi per pastaruosius 10 metu, kur aukstesnio lygio valdininkas/veikejas butu gaves realia laisves atemimo bausme Lietuvoje uz korupcijaParašė digital Rodyti pranešimąJūs gal nejuokaukit su Masiulio pavyzdžiu. rusijoje kai girtas valdininkas užmuša kelis vaikus su automobiliu užlėkęs ant šaligatvio, tyrimas nustato, kad 5 metų vaikas buvo girtas ir valdininkas išteisinamas. Čia neįmanoma lyginti nei su Masiulio, nei su Radzevičiaus pavyzdžiais - visai kita kategorija.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Ar turi bent vieną pavyzdį kur korupcijos nuosprendis būtų pakeistas aukščiausiame teisme?Parašė Bmweda Rodyti pranešimą
Čia lyg tik pirmas kėlinys? Dabar vyksta antras ir tikėtinas pratęsimas (Lietuvos Aukščiausiasis Teismas).
Jo, šitas girtas tik į suaugusiu įvažiavo, tai nesiskaito.Parašė digital Rodyti pranešimąJūs gal nejuokaukit su Masiulio pavyzdžiu. rusijoje kai girtas valdininkas užmuša kelis vaikus su automobiliu užlėkęs ant šaligatvio, tyrimas nustato, kad 5 metų vaikas buvo girtas ir valdininkas išteisinamas. Čia neįmanoma lyginti nei su Masiulio, nei su Radzevičiaus pavyzdžiais - visai kita kategorija.
Komentuoti:
-
Čia lyg tik pirmas kėlinys? Dabar vyksta antras ir tikėtinas pratęsimas (Lietuvos Aukščiausiasis Teismas).Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Po šitokių sprendimų kyla įtarimas kad gal ir nėra žymiai geriau:https://www.15min.lt/naujiena/aktual...ems-56-1668472
Komentuoti:
-
Jūs gal nejuokaukit su Masiulio pavyzdžiu. rusijoje kai girtas valdininkas užmuša kelis vaikus su automobiliu užlėkęs ant šaligatvio, tyrimas nustato, kad 5 metų vaikas buvo girtas ir valdininkas išteisinamas. Čia neįmanoma lyginti nei su Masiulio, nei su Radzevičiaus pavyzdžiais - visai kita kategorija.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nebūtų chronius įvažiavęs į miegančius saugumiečius - gal taip ir būtų.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
yra, nes jei korupcija būtų kaip Rusijoje, Masiulis būtų tapęs premjerų, o dabar būtų opozicijos lyderis.
Komentuoti:
-
Jau pabuvojo ministru jis, o jo partija yra valdančiojoje koalicijoje.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
yra, nes jei korupcija būtų kaip Rusijoje, Masiulis būtų tapęs premjerų, o dabar būtų opozicijos lyderis.
Komentuoti:
-
yra, nes jei korupcija būtų kaip Rusijoje, Masiulis būtų tapęs premjerų, o dabar būtų opozicijos lyderis.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Po šitokių sprendimų kyla įtarimas kad gal ir nėra žymiai geriau:https://www.15min.lt/naujiena/aktual...ems-56-1668472
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Po šitokių sprendimų kyla įtarimas kad gal ir nėra žymiai geriau:https://www.15min.lt/naujiena/aktual...ems-56-1668472Parašė digital Rodyti pranešimąAišku, kad pas mus yra žymiai geriau, nei rusijoje, čia net nėra ką diskutuoti.
- 3 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: