Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Tai taip, viskas dėl pinigų. O mano misija šioje planetoje - neatlygintinai pagelbėti visokias smulkmenas žmonėms - palaikyti duris, parodyti kelią... Bėda ta, kad tokia mano gyvenimo kryptis neatitinka valstybės gyvenimo realijų - už tai niekas man nemoka ir nemokės, tad jei mamai kas nors atsitiks ar ji mane išvys iš namų - gresia tapti bomžu.
Comment
-
valstybe duos socialini busta ir mokes kazkiek pasalpos, ant duonos uzteks.Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai taip, viskas dėl pinigų. O mano misija šioje planetoje - neatlygintinai pagelbėti visokias smulkmenas žmonėms - palaikyti duris, parodyti kelią... Bėda ta, kad tokia mano gyvenimo kryptis neatitinka valstybės gyvenimo realijų - už tai niekas man nemoka ir nemokės, tad jei mamai kas nors atsitiks ar ji mane išvys iš namų - gresia tapti bomžu.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Socialinis būstas man per prastai, aš noriu ne prastesnio būsto, negu kad esu dabar. Tuose socialiniuose viskas apkirmiję, apsamanoję, pilna voratinklių , gausu nupuvusių durų rankenų ir grindų, prasta santechnika, žemo lygio kaimynai.... Ne, ne, ne, jau geriau gailestingųjų Šarkaičių bestogė padangė.
Comment
-
zodziu, ne taip blogai. Ant ledo neliksi, manau, bet net ir bomzauti nera labai blogai. kai esi jaunas ir sveikas, tai netgi romantika.Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąPusseserė. Bet kai nuvėjęs pas senelį pamačiau jos nuotrauką, baisiai išsigandau, kaip ji atrodo.When a man lies, he murders some part of the world
- 1 patinka
Comment
-
Gal, nakvoji kur nori. Bet tai sunkiai dera su dar vienu mano svarbiu poreikiu - nusiprausti. Nes nugara suprakaituoja kone kasdien, ypač - kai prasčiau išsimiegu. Todėl maudausi kasdien, o kur tai daryti žiemą, baisu ir pagalvoti. Ai, tiesa, yra gi toks Kepenis.Parašė liutass Rodyti pranešimą
zodziu, ne taip blogai. Ant ledo neliksi, manau, bet net ir bomzauti nera labai blogai. kai esi jaunas ir sveikas, tai netgi romantika.
Comment
-
Nu iš nuotraukos tai pradžioje pagalvojau, jog ten mano mama paauglystėje. Slapta nufotkinau. Parodžiau mamai, pasakė, kad tai ne ji. Tuomet supratau, kad tai - pusseserė. Nu tokia neformalės išvaizda, plaukų kirpimas, stori negražūs akiniai, žvilgsnis... tokia pasišiaušusi atrodo, gal net kažkas su LGBTQRMLNPRST...Parašė liutass Rodyti pranešimąo kas baisaus su ta pusesere?
Comment
-
Bet man svarbu ir nusiprausti, pasikeisti drabužius, ir sočiai pavalgyti, o kaip išsimiegoti po atviru dangumi laukinėje Lietuvos gamtoje, irgi lieka neaišku - net ir atsigulus nuošaliausiame kampelyje lieka pavojus, kad užklys kokia nors stirna ir užmins ant manęs, arba pervažiuos koks lenkų fūristas...
Comment
-
Tai pabandom išanalizuoti tą mano kliedesiuką su dainomis? P.S. Pusės dainų pavadinimų nežinau ir aš pats - daugumą jų girdėjau grojant mamos kompiuteryje. Ji dirba iš namų, tad pas ją visą laiką kas nors groja.
P.P.S. ir ne visos frazės yra iš dainų - viena sukurta mano, kita - iš krepšinio komentatorių.
Comment
-
Rašykite tuos, kurie labiausiai užkabino, aš pasakysiu, ar žinau dainos pavadinimą, jei taip - pacituosiu konkrečią ištrauką. Rašykite konkrečią frazę ir šalia jos - numerį, tuomet aš atsakyme nurodysiu tą numerį ir pakomentuosiu.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.17, 14:41.
Comment
-
1. Ala seivri pada houpj ūpraiz.
2. Jovėnta mo ėj, cykorcylopop-fop!
3. Barja carja marja ei, liubyrja parja ėėn.
4. Būšinbū tiliondė.
5. Syvratėr ratėr.
6. Omeikina gustidžiag, ainopicai - braštydyš di sopnais ai murėk.
7. Naikol lė lebynsa, stypėnd marsėh-l, sohysta lėntai.
8. Jastas griajojanoka, onou griatmychou, odėi vodavoda.
9. Ikan mi-ėi, stipėndmarsėhl, sohis talantai-aiai?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
1. - nežinauParašė liutass Rodyti pranešimą1. Ala seivri pada houpj ūpraiz.
2. Jovėnta mo ėj, cykorcylopop-fop!
3. Barja carja marja ei, liubyrja parja ėėn.
4. Būšinbū tiliondė.
5. Syvratėr ratėr.
6. Omeikina gustidžiag, ainopicai - braštydyš di sopnais ai murėk.
7. Naikol lė lebynsa, stypėnd marsėh-l, sohysta lėntai.
8. Jastas griajojanoka, onou griatmychou, odėi vodavoda.
9. Ikan mi-ėi, stipėndmarsėhl, sohis talantai-aiai?
2. - nežinau
3. - nežinau
4,5 - ABBA daina I Have A Dream - bušinbū tiliondė tai angliška frazė "Pushing through the darkness", o syvratėr ratėr - tai "Still another mile".
6. (1) Moder Talking daina Geronimo`s Cadillac frazė "omeikina gustidžiag" - tai kur sakoma "Geronimos Cadillac are making all girls too sad". (2) "ainopicai, braštydyš..." - tai "Survivor" dainos "Eye Of The Tiger" nuotrupa, net nežinau kas tikslai.
7-9. - tai vienos tos pačios dainos žodžiai, nežinau
Comment
Comment