Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Ne, man rodos va šitoks va, gal netgi modelis tas pat. "Aš tave myliu galbūūt labiaau, galbūt labiau nei tu manee"
    https://www.youtube.com/watch?v=y9urbau7-Vg

    Comment


      aaa, sovietinis sudas

      Comment


        O kokį jūs įsivaizdavote? Ten gal pusė ūkininkų dirbdavo dar su sena technika. Bet jeigu ją sugebėjo taip gerai prižiūrėti, kad išlaikytų iki pat šių dienų, tai kodėl gi ne.

        Comment


          jo, toks egzotinis egzempliorius, idomu paziureti kaip dirba.

          As vaikysteje kaime labai megdavau ziureti i dirbancius kombainus Niva laukuose. Jie man kaip kokie tankai atrode

          Comment


            O kodėl pvz. kur būna privačios saugomos teritorijos, į kurias pašaliniams įžengti draudžiama, bet eiti per iš tos teritorijos išvažiavusios mašinos ratai, kažkodėl leidžiama. Jsk aš skaitau, kad jei atsistoji ant taško, kur prariedėjo padangos, tai kone pats skaitaisi apsilankęs toje teritorijoje.

            Comment


              karta sedejau Laisves alejoje ant suoliuko liepu pavesyje ir valgiau ledus. Staiga salia manes prisedo tokia paklaikusi boba su juodais akiniais ir skarele prisidengusi veida. Ir sako man (pasnibzdomis): ziurek ziurek, va ten, tie du! As sakau, kur? O ta - nu va va, matai? Sakau, o kas yra? Sako, zinok, jie mane seka, as nuo ju slapstausi. Sakau, supratau. Palaukite kol jie nueis ir tada galesite eiti. Staiga apsidaire, atsistojo ir dingo. Pabaigiau valgyti ledus ir nuejau i darba, nes pietu pertrauka jau buvo pasibaigusi.

              Comment


                O kaip patekti į 3-iąją dimensiją?

                Comment


                  Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                  O kaip patekti į 3-iąją dimensiją?
                  1. laikas
                  2. erve

                  o trecia kas?

                  Comment


                    Bet tikrai nedaug yra krepšininkų, kurie yra pasišventę vienam konkrečiam klubui, jame žaidžia metų metus ir yra tikri jo patriotai. Už pinigus kone kiekvienas išduos savo ilgametį klubą, jei tik kitur pasiūlys daugiau, ar ne taip?

                    Comment


                      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                      Bet tikrai nedaug yra krepšininkų, kurie yra pasišventę vienam konkrečiam klubui, jame žaidžia metų metus ir yra tikri jo patriotai. Už pinigus kone kiekvienas išduos savo ilgametį klubą, jei tik kitur pasiūlys daugiau, ar ne taip?
                      aisku, kad kiekvienas isduos uz pinigus

                      Comment


                        Man, nors nenoriu būti aš fūristu,
                        domina - kokiais keliais iš šalies konkrečios į šalį
                        nugabenami kroviniai, pavyzdžiui Graikija - Lietuva, Lenkija, Slovakija,
                        Orbanistanas, Serbija, Makedonija. Juk Makedonija - nedraugiška Graikijai
                        šalis - dėl pavadinimo daugmet konfliktavo, pakol išsireikalavo
                        O aš, Kristupas - kaip sekdamas tą žmogų vilkikas esąs įsivaizdavau
                        Taip ir su tuo savo kaimu - yra jis rajone Ukmergės, bet norint patekti jįjin
                        gabaliuką gera Širvintų rajono perkirsti reikia, tai aš, kaip mažvaikis koks
                        Tą savo kaimą prilyginu Graikijai, o Pinskuvienės valdas tuomet - Makedoniją isivaizduoju esą
                        Maždaug - perskrodei vieną rajoną ir patekai į tą savo rojų, tikslą kelionės. Lygiai taip pat, kaip ir eidamas
                        Namų prie anojo aukos - įsivaizduodavau, kad šviesą nešu iš toli kažkur jam - posūkius rodau,
                        maišą tampau, plasnoju - ir an kelmo atsisėdęs po langais kaip gyvas priekaištas tupiu.
                        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.19, 12:34.

                        Comment


                          neimanoma ziureti serialu per TV3 darosi. Istisai reklamos apie ovules, makstis ir lubrikantus

                          Comment


                            Tą momentą, kuomet kertama paskutinė iš daugybės, riba tarp valstybių/savivaldybių, kuomet patenki į tą, kuri yra tavo kelionės tikslas, tai man mintyse norisi skelsti palei žemę taip, kaip va šis va žaidėjas išskleidęs rankas į šalis* (1:10-1:15 min.). Tai reiškia pagaliau pasiektą tikslą, arba tai, jog niekas tau daugiau nebetrukdo, na pvz. vykstant kelių transportu į Graikiją, tai pravažiavus MKD sieną tu praktiškai jau laisvas, net jei tavo kelionės tikslas yra pačiuose GR pietuose prie Viduržemio jūros.
                            Arba aš, panašiai kaip vaikiškai besielgdamas vaizduoju fūrą prie to žmogaus namų, tai lygiai taip pat, pvz. ko gero teks vykti su taksi - į tą savo kaimą. Tai bepravažiuojant paskutinius Širvintų r. metrus ir patekus į Ukmergės r. savivaldybę, aš jausiuosi lyg maždaug "palikom už nugaros Vilnių, Vilniaus rajoną, Širvintų rajoną, pagaliau esu savo pažadėtoje žemėje". T.y. kokias kančias reikėjo patirti, kenčiant ištisą valandą kelionės iš Vilniaus, kertant kelis administracinius teritorinius vienetus, kad pagaliau galėčiau džiaugtis ta lanka-skardžiu prie upės kranto ir raistu. Bet tuo pačiu turiu būti dėkingas ir Širvintų rajonui, kurio dėka patenkama į Ukmergės rajoną, nes kitaip nebent teleportuojantis ten nusigauti. Taip ir su Graikija sausumos keliu - už patekimą reiktų dėkoti makedonų pasieniečiams, kad pratikrinę visus tavo dokumentus, galiausiai paleido tave iš savo šalies, ir štai viskas, jau nieks tavęs nebesustabdys, tu jau graikų žemėje...

                            * -
                            https://www.youtube.com/watch?v=yTZaWqoMTi4
                            Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.19, 12:50.

                            Comment


                              O kaip dar gražiai dera tokie 2 dalykai, susiję su automobiliais - t.y. kad jie stovi kiemuose kur greitis nedidelis, ant netgi ženklu "Gyvenamoji zona" pažymėtose vietose, kur pėstiesiems eiti nedraudžiama, tačiau ta pati mašina, su tais pačiais ratais (padangomis) gali drožti autostrada, kur lekia pilna visokių Zoran Komerc`ų, kur pėstiesiems eiti draudžiama, o paskui su tomis pačiomis padangomis vėl mindo kiemų kelią, kuriuo vaikšto žmonės. T.y. pėstiesiems eiti per kiemą ar mieste leidžiama, bet kaip taip tuomet galima - juk jie prieš važiuodami per kiemą nepersikeičia padangų į kitas. Gal tuomet reiktų panaikinti draudimą eiti pėstiesiems greitkeliu?

                              Comment


                                O kaip manote, ar reikėtų taikyti administracinę/baudžiamąją atsakomybę už tą gudrybę krepšinyje, kuomet pirmauji/atsilikinėji nedideliu skirtumu, o iki pabaigos liko kelios sekundės, tai antrą baudos metimą pramesti specialiai, kad kamuolys atšokęs sugrįžtų tau pačiam į rankas arba varžovams, ir jiems būtų nepatogu skubiai nusitaikyti į krepšį? Panašiai kaip tose rungtynėse su makedonais, jų tas Vlado Ilievski antrąją baudą turbūt prametė specialiai, nes pataikius, lietuviai išsimetinėtų kamuolį iš užribio ir galėtų poziciškai išsirikiuoti, na o dabar kamuolys atšoko tiesiai Jasikevičiui į rankas ir jam beliko tik desperatiškai švytstelėti jį per visą aikštę, ir, kaip žinote, vos prisilietus prie kamuolio paleidžiamas laikas ir tos 0,5 sekundės ištiksi, o kamuolys, kartu su konservatorių reitingais, nukrenta kažkur į tribūnas.

                                https://www.youtube.com/watch?v=OQfz4OAyBaM

                                Comment


                                  Blyn, gal kas kitas ši klausimą pakomentuos, nes man taip dzin šitas sportas, kad aš net nesuprantu ko čia klausi

                                  Comment


                                    O kodėl iškart nuzvimbus tai sirenai (jei žiūrėjote video iki galo), kuomet makedonai pasileido bėgte prie savų sirgalių, tuoj supuolė tie stori oranžinliemeniai diedai jų atitraukinėti vaikyti?
                                    Jei žiūrėtumėte televizijų vaizdus iš šono, dar pamatytumėte, kaip po kelių akimirkų ir policija įžygiuoja.

                                    Comment


                                      Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                      Blyn, gal kas kitas ši klausimą pakomentuos, nes man taip dzin šitas sportas, kad aš net nesuprantu ko čia klausi
                                      O ko jūs taip žinote tą Pavilioo-oooonį-Vilioopa-aaaanį iš Seimo? Neva aš panašus į jį? Koks tamstos vardas? Kaip anais laikais būdavo situacija psichiatrinėse? Baisu?
                                      Aš kai eidavau sekti tą žmogų, bet ne prie jo namų, o prie darbo, studijų vietos, tai įsivaizduodavau esąs nebe vilkikas, o kombainas (turiu omeny ne virtuvinį, o javų kūlimo) - DON1500A (pridedu nuorodą su dirbančiu juo), tačiau save įsivaizduodavau būtent ne dirbantį lauke, o pakėlęs pjaunamąją važiuojantį vieškeliu link kūlimo vietos - ypač susikoncentravęs į masyviai atrodančius priekinius ratus, kuriais riedėdamas žvyrkeliu, išdidžiai palieku savo padangų provėžas (patikėkite, ant neasfaltuoto kelio jos tikrai matosi). O kur dar dar iš dešinės pusės virš rato esantis ventiliatorius (ar kas ten), besisukantis priešinga kryptimi, nei ratai pirmyn. Nežinau kodėl tai - gal todėl, jog pirmą kartą į jo studijų vietą pasižvalgyti nuėjau rudenį - o juk rugsėjis, jo galas yra tas laikas, kai prasideda grikių kūlimas. O man šio modelio kombainas būtent asocijuojasi su grikiais, nes 2012 m., kai labiausiai mano stebėtame lauke augo būtent ši kultūra, o kai jau grįžau atgal į mokyklą, o močiutė dar kaip tik buvo kaime, tai kone kasdien skambinėjau ir klausinėjau, ar dar nepradėjo, labai laukiau...
                                      Eidamas, aišku, kaip ir su vilkiko atveju - jokių garsų neleidžiu, bet prisiminęs tą didybę iš kaimo, kaip galingai atrodydavo tas pravažiuojantis monstras + didinga kai sužinai, kad tavo dievaitis tave pastebėjo, ar net pavyko paspausti jam ranką.

                                      https://www.youtube.com/watch?v=20WaOn74ISA

                                      Comment


                                        Yra knygų parasyta apie sovietines psichiatrines. Skaičiau, bet pačiam neteko patirti. O tas Povilionis pats per visas medias reiškėsi, kad kiekvienas kampo bomzas apie jį žino ir siunčia ji paskui vieną transporto priemonę labai aiškia kryptimi.

                                        Tie kombainai is mano vaikystės atsiminimų plaukia

                                        Comment


                                          O čia ne tie du, kur rūkyti eidavo kas 5 min?

                                          https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/...rauge-26787787

                                          Comment

                                          Working...
                                          X