Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O jeigu kitoje miesto vietoje tu ji sutiksi? Jis irgi skambins policijai? Sakys dabar jau persekioja po visą miestą

    Comment


      Gerbiamieji, o žinote, ką prieš daugiau kaip 10 metų viešėdamas Kaune, Lietuvoje, pražudė toksai Manuchar Markoišvili?

      Comment


        Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
        Gerbiamieji, o žinote, ką prieš daugiau kaip 10 metų viešėdamas Kaune, Lietuvoje, pražudė toksai Manuchar Markoišvili?
        savo nekaltybe?

        Comment


          Taigi Kauno "Žalgirį". Buvo paskutinės Top16 etapo rungtynės su Kantu "Bennet" (Italija), o žalgiriečiai jau buvo praradę viltis patekti į atkrintamąsias, bet pasak vieno straipsnio antraštės, jų tikslas - su Eurolyga atsisveikinti garbingai. Varžovams vadovavo tas ekscentriškasis Andrea Trinchieri. Bet tas gruzinas (arba dabar populiari alternatyva - kartvelas) Markoišvili Žalgiriui sumetė net 32 taškus ir žaliai baltiems chana.

          Comment


            Dabar tik kartvelai. Gruzinų jau nebėra. Gali ir bylą gauti, jeigu vadinsi gruzinais. Nepolitkorektiska ir neatitinka vertybių politikos.

            Comment


              Parašė liutass Rodyti pranešimą
              Dabar tik kartvelai. Gruzinų jau nebėra. Gali ir bylą gauti, jeigu vadinsi gruzinais. Nepolitkorektiska ir neatitinka vertybių politikos.
              Bet kaip minėjo Arunasx, jie nenusipelno Sakartvelo pavadinimo (turbūt todėl, kad neprisidėjo prie sankcijų)

              Comment


                O yra kur nors, kur pirštų antspaudai duodami krauju? T.y. su adata tau praduria nykštį, ir kai visa jo pagalvėlė pasidengia raudonai, tuomet dedi tą pirštą ant popieriaus lapo? Ar buvo kažkoks užsienio rašytojas, kuris tiesiog rašė savo krauju?

                Comment


                  Pirštų antspaudų niekur neima krauju nebent vagneriai.


                  Gal dabar jau vėl gruzinai, nežinau paskutinių vertybių politikos vingių.
                  Paskutinis taisė liutass; 2023.04.21, 16:03.

                  Comment


                    O kaip galvojate, kokį automobilyje esantį įrenginį, būdamas mažas, mintyse vadindavau kūle? Na čia grynai pagal jo išvaizdą bei tai, kas su juo daroma. T.y. vardininko linksnyje reiktų kirčiuoti ne kūlė, bet kūlė.

                    Comment


                      begio rankena?

                      Comment


                        Taip, atspėjot, pavarų (liaudiškai - bėgių) perjungimo svirtį, tose mašinose, pas kurias yra mechaninė.

                        Comment


                          o pastebiu, yra porų (susituokusių ir nesusituokusių), kurie abu naudojasi ta pačia mašina. Taip išeina, jie ant tiek gerai viens kitą pažįsta, kad netgi yra išsiklausinėję ir susižinoję tokius dalykus, kaip "ar tu turi teises" ir pan.? Nes abejoju, ar perduos vairuoti neturinčiam vairuotojo pažymėjimo. Prieš perduodant vairuoti savo geldą kitam, tikrai turėjo paklausti, "ar tu turi teises"

                          Comment


                            as zmonai per 20+ metu nedaviau vairuoti savo auto nei karto

                            Comment


                              Parašė liutass Rodyti pranešimą
                              as zmonai per 20+ metu nedaviau vairuoti savo auto nei karto
                              Šaunumėlis. O kaip įvyksta vedybų pradžia. Jaučiu, virtuvėje vyras priklaupia ir klausia "Ar tekėsi už manęs?", tada moteris atsako "taip" ir tuomet, po dar kelių akimirkų, besipakuodama daiktus, besiruošdama į santuokų rūmus, tokiu piktu-pavargusiu balsu taria "GERAI, (TUOMET) AŠ IŠTEKU!"

                              Comment


                                Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

                                Šaunumėlis. O kaip įvyksta vedybų pradžia. Jaučiu, virtuvėje vyras priklaupia ir klausia "Ar tekėsi už manęs?", tada moteris atsako "taip" ir tuomet, po dar kelių akimirkų, besipakuodama daiktus, besiruošdama į santuokų rūmus, tokiu piktu-pavargusiu balsu taria "GERAI, (TUOMET) AŠ IŠTEKU!"
                                viskas panasiai, tik be priklaupimo. Mes tai taip sakem: "reikia zenytis arba skirtis, nes kokia prasme cia tampytis"

                                Comment


                                  O aš, kai eidavau prie to žmogaus namų ar mokslo vietos, tai man kilo ir daugiau kaime matytų vaizdų atitikmenų. Pvz. vienas ūkininkas, pas kurį visa technika buvo paveldėta iš anų laikų (su juo bendrauti neteko, tik girdėjau gandų, kad jis labai skupus), tai matyt pasirinko ne pirkti moderniausią techniką, bet išlaikyti seną, ją tinkamai prižiūrint. Tai jis iki poros, aplink mūsų namą, kuriame vasarodavome, dirbamų laukų visuomet atvažiuodavo keliu (visur aplinkui buvo tik žvyrkeliai), įskaitant ir vieną iš savo traktorių DT-75 su metaliniais vikšrais. Galbūt kažkuriuo metu kažkas jį perspėjo arba susiprato pats, kad negalima gadinti kelio su vikšrų paliekamomis žymėmis, tai ėmė atvažinėti nebe keliu, bet laukais (skirtingiems asmenims priklausančius laukus skirdavo išvažinėti keliukai, kurių viduriu augdavo žolė - turbūt jie vadinasi servitutiniais), tai jis jais sukinėdamasis atvažiuodavo išvengdamas to pagrindinio kaimo žvyro kelio. Kartą jis taip iš namų keliaudamas prie vieno iš savo laukų sulėkščiuoti pievos, tranzitu įstrižai kirto kitą savo jau anksčiau sudirbtą lauką - tai per jį važiuodamas jis nuleido tas lėkštes ant dirvos ir taip privažiavo lauko galą, kryžkelę, ją neišvengiamai kirto (aišku, pakėlęs lėkštes), o tuomet, įšokęs į siaurą keliuką, kuris veda viso labo link 3 sodybų, jis vis tiek preciziškai riedėjo kelkraščiu ir vikšrais mindė pakelėje augančią žolę, o ne kelio "dangą". Ir lygiai taip pat grįždamas atgal, vėl tranzitu kirto tą jau anksčiau sulėkščiuotą lauką, tai matėsi, kur anksčiau sudirbta - žemė ruda, o kur pakartotinai pravažiuota - tokia juodesnė. Čia buvo 2013 m. liepos 26 d. - datą pamenu gerai, nes tądien be manęs likusiame Vilniuje vyko eitynės "Baltic Pride - Už lygybę", kur policija Gražiulį išnešė. Tai aš lygiai taip pat buvau susigalvojęs, kaip esant savo išgalvotam reikalui, pas savo persekiojamą dievaitį Vilniaus mieste atžygiuočiau ne šaligatviais, vedančiais šalia itin intensyvaus eismo gatvių, bet kuo labiau įmanoma miškų takeliukais, ar pėsčiųjų takais, kurie labiau nutolę nuo tranzitinio eismo gatvių, o gatves pereinant tik ten, kur neišvengiamai reikia kirsti važiuojamąją dalį. Tas ūkininkas, man tikrai patikdavo tos jo vikšrų žymės ant asfalto, ir norėdavau, kad automobiliai nejudėtų taip intensyviai ir neužvažinėtų jo paliktų provėžų (daugybė smulkių duobučių) - po penkias kelių cm gylio skylutes žvyre, žiūrint į šonus. Dar specialiai išeidavau į kelią pastovėti, pereiti per jo vikšrai.
                                  Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.21, 19:12.

                                  Comment


                                    1. To mano kaimyno, turinčio sandėlį gretimame pastate, bei gyvenančio gal už 100 metrų nuo jo - jo posūkių seka iš teritorijos į namus (kairė/dešinė) pilnai sutampa su to ūkininko, gyvenančio, kaip sakydavome "už raisto" manevrus nuo dirbamo lauko iki savo sodybos. Čia tinka tuo atveju, jeigu jis dirbti atvažiuodavo ratuota technika.
                                    2. Mano nusigavimas prie to mane dominančio žmogaus namų - čia tą ūkininką jau įkūnija ne koks nors kaimynas, o aš pats - jei eičiau ne šaligatviais, o kiek įmanoma - natūralia miškų danga - tai atkartotų to ūkininko kelionę iki dirbamo lauko vikšriniu traktoriumi, nenorint paženklinti žvyro dangos. Aš - suteršti šaligatvio plytelių savo batais.
                                    3. Tas mano stovėjimas prie pėsčiųjų viaduko virš Geležinio Vilko gatvės (gatvė atitinka upę) - tai tarsi mano buvimas prie Širvintos upės - savo pusėje Ukmergės r. aš viską pažįstu puikiai, ten patogesnis priėjimas, taip pat - kiek padoresnis susisiekimas viešuoju transportu... O kaip čia Vilniuje ta kita viaduko pusė - mažai ištyrinėta, nėra jokių maršrutų, nuosavi namai - toks labiau laukinis anas krantas, kaip ir kitapus Širvintos upės esantis Jonavos rajonas - plačiai išsimėčiusios trobos, galimai su palaidais šunimis, nesaugu ir pan.

                                    Vienu žodžiu, kiek daug atitikmenų Vilniaus mieste tam savo kaimui kaimui, kuriame vasarodavau iki 14 metų, galima atrasti. Nors norėčiau kada nors išvysti ir originalą. Įdomu, ar mano šioje temoje skleidžiamos mintys vertos šizotipinio (F21) sutrikimo diagnozės. Kiek pamenu, kuomet 2020 m. vasarą intensyviai domėjausi tais ligų kodais, tai šizotipinis sutrikimas buvo apibūdinamas kažkaip taip, kad jį turintys žmonės mato visokias "keistas sąsajas, ryšius, įžvalgas" ir pan.

                                    Comment


                                      Cia 90 procentu su F21 diagnoze butu Isivaizduoja labai protingus, izvalgius, teisingus, kitaip sakant, mato tokias sasajas, izvalgas ir rysius su savo nuomones abosliuciu teisingumu ir protingumu

                                      Comment


                                        Bet kai pas mano ar aplinkinių namų gyventojus ateina svečiai, tai man tas ėjimas į svečius tai kažkaip atrodo varguoliškai tie "čia negyvenantys", vien jau todėl, kad nežino koduotos spynos durų kodo ir turi suvesti tik buto numerį ir tuomet "PYYYYP! PYYYYP! PYYYP!" laukia kol ryšys sujungs su šeimininku ir jis įleis vidun.

                                        Comment


                                          Nuo bomzu su tom spynom saugosi? Ar nuo pedofilų?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X