Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Aš kai buvau pradinukas, tai įsivaizdavau, kad užeini į tą kilnią įstaigą, ten kabinetuke sėdi toks kresnas ūsuotas dėdulė, kuris iš po stalčiaus ištraukia pluoštą banknotų, kurie surišti gumyte, kad neišsimėtytų, ir įduoda juos tau į rankas, nepaklausęs nei vardo, nei ar tau ta pašalpa priklauso. Tai pagal tai, kaip kalba ūsuoti storuliai, tai aš jau tada juos vadinau ne Darbo birža o Darbo būrza.
-
Šiais laikais ten nedirba nei vienas vyras. 100% tik moterys ir merginos. Tai dar viena iš priežasčių, kodėl ten lankausiParašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Aš kai buvau pradinukas, tai įsivaizdavau, kad užeini į tą kilnią įstaigą, ten kabinetuke sėdi toks kresnas ūsuotas dėdulė, kuris iš po stalčiaus ištraukia pluoštą banknotų, kurie surišti gumyte, kad neišsimėtytų, ir įduoda juos tau į rankas, nepaklausęs nei vardo, nei ar tau ta pašalpa priklauso. Tai pagal tai, kaip kalba ūsuoti storuliai, tai aš jau tada juos vadinau ne Darbo birža o Darbo būrza.
Del himno tai neturiu supratimo....When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
TaigiParašė liutass Rodyti pranešimą
Del himno tai neturiu supratimo....
Šachba-o, biėžėmi.
Taisyklingai turėtų būti - Szablą odbierzemy.
Comment
-
Tai aš irgi. Bet jūs kauniečiai, esat tikrai talentingi žmonės, kad vėl ir vėl išsirenkate tą Matijošaitį, nepaisant to, kad pastaruoju metu jis kritikuojamas dėl savo verslo ryšių vienoje šalyje...Parašė liutass Rodyti pranešimąAš lenkų kalbos nei bum bum
Comment
-
Kupčinskas toks Kaune buvo, tai mums jis konservatorių sinonimasParašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO ko tų konservatorių taip nieks nemėgsta, ką jie blogo padarė? Bet prajuokinote, kai pagal tuos mano aprašytus garsus pasakėte, jog čia konservatorių reitingas krenta...When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
AšNeRobotas , paskaitykite, manau jums aktualu
Buvęs Kauno meras V.Šustauskas – ligoninėje: iki tualeto namuose nenuėjau
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...2039864?copied
Comment
-
Jei sakote, kad pavardė Kupčinskas skamba taip, lyg čiaudėtų žmogus, tai man pavardė Bagdonas skamba taip, lyg mašina partrenkia žmogų.Parašė liutass Rodyti pranešimą
Kupčinskas toks Kaune buvo, tai mums jis konservatorių sinonimas
Taip pat dar nuo 2 klasės kone kiekvienam Vilniaus troleibusui, kuomet pastoviai būdavo priskirti tie patys vairuotojai, esu kone su kiekvienu sumodeliavęs situaciją, kaip elgtųsi troleibuso vairuotojas, partrenkęs per gatvę einantį žmogų - ką sakytų, darytų ir pan. gal kažkada pasidalinsiu.
Comment
-
O jei būtumėte Seimo narys, kaip būtumėte balsavęs dėl įstatymo, kuris numatė atsakomybę už neteisėtą žmogaus persekiojimą, sugriežtinimą?Parašė liutass Rodyti pranešimąBūtų įdomu
Comment
-
Negalvoju.Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąRokasLT , o ką manote apie mane kaip apie žmogų? Manote, pakankamai gerai pažįstąs mane?
Comment
-
neskaiciau to sugrieztinimo aprasymo, bet tavo atveju tai tik pries, nes tai pazeidzia laisve buti kur nori ir kada nori.Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O jei būtumėte Seimo narys, kaip būtumėte balsavęs dėl įstatymo, kuris numatė atsakomybę už neteisėtą žmogaus persekiojimą, sugriežtinimą?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Dangtis dengia, o ne denkia.Parašė liutass Rodyti pranešimąO man Benkunskas skamba kaip metalinio puodo dankcio kritimas virtuvėje ant plyteliniu grindų
- 1 patinka
Comment
-
pakoreguotaParašė arturiux Rodyti pranešimą
Dangtis dengia, o ne denkia.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
O jūs, jei važiuotumėte tolimojo susisiekimo (ne miesto) autobusu, tai kur įsigytumėte bilietuką - stoties kasose, internetu ar pas vairuotoją?Parašė liutass Rodyti pranešimą
pakoreguota
P.S. Tik nepradėkite su tokiais ciniškais atsakymais, kaip vienas mano draugas - "Aš ten nebūčiau/nevažiuočiau" ir panašiai...
Comment

Comment