Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    O čia ne tie du, kur rūkyti eidavo kas 5 min?

    https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/...rauge-26787787
    Aš ne Lazdynuose gyvenu, man tai vienas tolimiausių Vilniaus miesto rajonų. Gal jūs nelabai gerai orientuojatės Vilniuje. Ir gi minėjau, kad gyvenu naujos statybos name, o ne tokiam atsilupusiame.
    O žinote, su kuo man asocijuojasi blyninė "La crepe" ir Lukašenkos smogikai "OMON"? Ogi vienas su kitu! Šiuos 2 iš pažiūros nederančius dalykus aš susiejau dar šaltą 2010 m. gruodį, kuomet į Minsko aikštes išėjusius protestuotojus tie smogikai sutalžė lazdomis. Tai aš vos ne tas jų gumines lazdas praminiau "La Crepe"

    Comment


      As Vilniuje visai nesiorientuoju.Man Lazdynai, skamba kaip kokia giraite. O La crepe tai ne La chrepe turetu buti?

      Comment


        Parašė liutass Rodyti pranešimą
        As Vilniuje visai nesiorientuoju.Man Lazdynai, skamba kaip kokia giraite. O La crepe tai ne La chrepe turetu buti?
        https://www.google.com/maps/place/La...g%2F11b7q782b0

        Comment


          Lietiniu restoranas

          Comment


            Tie rūkoriai yra jei neklystu, 1999 ir 1999 m. gimimo, ne 2001 ir 2003 kaip čia. O dar kažkada sapnavau, kaip tam "La crepe" lazdų būriams vadovaujančiam prezidentui pribėgęs iš galo, į nugarą spyrė kažkoks jaunas vyras, su mintimi "Nu seni, kada tu pasitrauksi iš valdžios, gana tau jau, duok ir kitiems".

            Comment


              toki stora nelabai ir paspirsi, drutas kaip backa. Skaiste labai sustorejo paskutiniu metu, tai arba nescia, arba apsirijo

              Comment


                Dar 2 nesuderinami dalykai, katruos aš susiejau - kadangi Kauno darbo birža yra E. Ožeškienės g., tai aš mintyse įsivaizduoju, kuomet jūs važiuojate, kaip iš šono atrodo besisukantys jūsų automobilio ratlankiai ir tos moters pavardė.

                Comment


                  idomu, kas ta Ozeskiene buvo. Gal kokia ozku augintoja?

                  Comment


                    o tu neisivaizduoju tu dvieju rukanciu kaip tu dvieju lazdyne?

                    Comment


                      Parašė liutass Rodyti pranešimą
                      o tu neisivaizduoju tu dvieju rukanciu kaip tu dvieju lazdyne?
                      Nelabai gramatiškai taisyklingas sakinys, pasitaisykite klaidas, nesupratau klausimo esmės.

                      Comment


                        primirses jau gramatika, senokai mokykla baigiau...

                        Comment


                          O Kaune viena išlaipinimo stotelių atvykstant nuo Vilniaus yra K. Petrausko. Vienas vairuotojas svarstė, kad galbūt tai - pirmasis Lietuvos g*jus.
                          Pasitaisykite klausimą nesupratau, ką norėjote pasakyti tikrai.

                          Comment


                            tie du, kur rado negyvus tame rajone, kuris vadinasi lazdynas. Ar kartais neisivaizduoji panasaus vaizdelio su tais dviem tavo kaimynais, kur rukyti laksto kas 5 min.?

                            Comment


                              Greičiau ne viens kitą paskers, bet nuo rūkymo kažkas atsitiks arba perdozuos kokių nors nuodų. Mačiau, kai ta pana kartą girta svirduliuodama grįžo, vos rado laiptinės duris...

                              Comment


                                Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                Greičiau ne viens kitą paskers, bet nuo rūkymo kažkas atsitiks arba perdozuos kokių nors nuodų. Mačiau, kai ta pana kartą girta svirduliuodama grįžo, vos rado laiptinės duris...
                                arba per balkona iskris, jei aukstai gyvena. Eis parukyti ir per balkono turekla nuleks zemyn, o bernelis is sielvarto gali irgi paskui sokti

                                Comment


                                  Ne, jie irgi 1-ame aukšte kaip ir aš. Bet kai pagalvoju, aš esu toks bukai nepajudinamas. Ne kad piktybinis, bet gal aš tiesiog einu savu keliu. Tu gali siūlyti man profesinio parengimo kursus, darbą, mokslą, bet aš ant tiek šiuo klausimu apsileidęs ir nenoriu imtis, kad nors tu ką. O iš ko gyventi. Pats butas, kuriame gyvenu, visai neblogas, jei ne triukšmas iš gatvės ar mama, kuri kartais užknisa savo manieromis. Bet reikia pripažinti, kad ji mane išlaiko, kitaip aš būčiau niekas. O kaip reiks gyventi vėliau, baisu ir pagalvoti. Nakvynės namai netinka, ten smirda, koks nors kambariokas garantuotai knarks, prašys cigarečių. O kaip žiemą. Tiesiog nežinau kur dėtis, kodėl valstybė nėra pritaikyta tokiems kaip aš? Tipo, jei nori kažkokių komforto garantijų, turi pats prisidėti prie visuomenės - eiti dirbti... O kam, viskas ką sugebu arba gerai moku - pastebėti kitų žmonių klaidas, pažeidimus... Policijos mokykla netinka - ji yra kitame mieste, reikia vairuotojo pažymėjimo, į Viešąją tvarką - dar gal ir aukštojo. Tai, ką apie mane sakė Robotas - kažkiek tiesios gal ir yra. Bet tikrai ne visais atvejais. Kur, su kuo ir ar išvis būsiu po 10 m. - neįsivaizduoju. Dar PSD moku kas mėnesį, nes mama nenori, kad eičiau į UŽT, mat ten visokių bomžų ir nevykėlių, nesugebančių rasti darbo savarankiškai, prieglauda. O tos moterytės irgi žiūrės, maždaug "nu, dar vienas apsimetėlis darbo ieškotojas atėjo'.
                                  Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.20, 19:57.

                                  Comment


                                    Bandyk losti loterijoj, gal pavyks laimėti
                                    As tai irgi niekada daugiau nieko nedirbsiu, bus kaip bus. O kai bus tai ir pamatysim kaip bus.

                                    Comment


                                      Galėčiau laisvai gyventi ir laukinėje gamtoje, kur nebus jokių signalizacijų ar triukšmaujančių kaimynų, bet ten yra kiti 2 minusai: nebus normalaus dušo, kur galėčiau išsimaudyti ir nuo nugaros nusiplauti visą prakaitą, kuris mane paima ypač greitai. Antra - kur pavalgyti, jei dideliu spinduliu nėra jokių įstaigų? Kai būnu ilgai nevalgęs, tampu irzlus, nervuotas. Geriausiu atveju kokia nors kaimo parduotuvėlė, bet ten parduodama tik tai, ką reikia pasišildyti (išsikepti) ant viryklės, o pas mane tokios gi nebus. Pamenu, vienas pirmųjų mano tolimojo susisiekimo reisų buvo į Kybartus, tai ten ir buvau nuėjęs į parduotuvėlę ir klausiu, "ar turite kažką, ko nereikia gamintis pačiam" ar pan., tai man buvo pasakyta eiti kitapus gatvės į tokią užeigą, ir ten tikrai skaniai suvalgiau kebabą. Bet va ne ant kiekvieno kaimo kampo jų rasi, o ypač, jei pasirinktum ne Lietuvą, o žymiai didesnę šalį, kur atstumai - nežmoniški (Sibiras, Kanada, Aliaska, tam tikri Afrikos regionai). Be to, į užsienį sudėtingiau išvykti taip klajoti kaip laukiniam, nes įvažiuojant pasieniečiai klaus, kur apsistosi, arba dar prašant vizos reikia nurodyti tikslų adresą, o ką man nurodyti, jei keliausiu laukais iš vieno taško į kitą? Taigi deportuos greitai jei tik suras.

                                      Comment


                                        Negalvok kaip bus. Dabar yra taip kaip yra, o kas bus vėliau, galvosi kai bus.

                                        Comment


                                          Na o jei staiga mamai baiginėjasi pinigai ir ji pradeda varyti ieškotis darbo, kad padėti išsimokėti už nuomą (taip jau yra buvę ne kartą, bet kas nors išgelbėdavo), o aš to nenoriu, tai ką daryti? Bėgti? Arba jei vieną dieną staiga išstato visus mano daiktus už durų, tai reikia būti apsvarsčius, kur kelčiausi.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X