Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tie vaistai visam gyvenimui ar kaip? Jaučiu niekuom tu nesirgai. Parašė kažką iš lempos, generalizuota diagnozę kažkokia ir paleido. Aišku, valstybės pinigus įsisavino

    Comment


      Net nesakė nei kuriam laikotarpiui nei ką, tiesiog išrašė ir tiek, gal galvojo, kad aš užkietėjęs vaistų vartotojas ir viską mintinai žinau, kaip ten juos prasitęsti... Kvetiapinas man skamba kaip kažkokie kvepalai.

      O kaip ten kur yra tie studentai iš LT provincijos, jie kai stoja į aukštąją mokyklą, tai tarp jų, kaip sužinojau, net yra toks išsireiškimas, kaip "(į)stojau į Vilnių"/"(į)stojau į Kauną". T.y. jie renkasi ne pagal mylimą specialybę, bet pagal miestą?

      Comment


        ka ten supaisysi tuos studentus, vieni gal taip, kiti gal kitaip

        Comment


          Nu kaip nesirgau, vis tiek mane nervino, kai kažkas su mašina sustoja stotelėje, tai matyt kažkokie pakitimai smegenyse buvo.
          O jūs gimęs jau Kaune, ar dar Rokiškio rajone, kur sakėte, kad turėjote kaimą?

          Comment


            as gimes Kaune, Sanciuose. Gyvenes Vilijampoleje salia Vilijos. Niekuo tu nesirgai, visus kazkas nervina

            Comment


              O kodėl sakote, kad su lėktuvu geriau? Juk bet kada nepabėgsi iš salono, kai pradeda erzinti vaiko klyksmas ar kažkieno čepsejimas valgant. O dar sūrikai... (taip, sūrikais vadinu ne tik plikšius, kurie karštą vasaros dieną būna be viršutinių drabužių, bet ir tuos, kurie mėgsta susikelti kojas ant tam neskirtų vietų, pvz. kitos sėdynės ar stalo). Kelias valandas prakyboti ore - ne man. Niekada nesu bandęs, ir kuo toliau, tuo labiau nesinori. O dar visokios turbulencijos, kur gali pradėti kratyti taip, kad susilaužysi kaulus. O su autobusu tai įdomiau, gali matyti, kaip vyksta sienos kirtimas, matyti pamažu besikeičiantį kraštovaizdį ir klimatą (lygumos ir miškai iki pat pietinės Lenkijos, kalvotesnė Slovakija, Vengrijos lygumos su skurdžia augmenija, kur vasarą gali laipsniai gali šoktelėti iki 40 bei visur prižiūrėti, užsėti laukai, aukšti Rumunijos žaliuojantys kalnai, kurių viršūnėse išdidžiai auga dangų siekiantys spygliuočiai, vingiuoti keliai per kalnus, šalia kurių teka negilūs, akmenuoti upeliai, saulėta ir jūra alsuojanti Bulgarija, o jau kai kerti Bosforo sąsiaurį - ta didybė. Paskui ta laukinė, išdegusi Turkija, kur kalvos nusidažiusios įvairiausiomis spalvomis, vyrauja įvairūs aukščiai, o naktimi gali būti labai šalta. Ir aišku Iranas - smėlinga nyki plynaukštė, kur vėjas pusto dulkes, vietomis ne itin aukšto smėlingos kalvos...

              Comment


                nuo verkiancio vaiko autobuso irgi nepabegsi. Del to autobusas nestos.

                Comment


                  Taigi pakeliui yra kažkokių sustojimų, arba, kaip miesto transporte, išlipti galėsi po maždaug minutės.
                  Skrydžius tikriausiai mėgsta tie, kurių tikslas yra kuo greičiau atsidurti tam tikrame mieste. O štai man patiktų būtent keliavimas ir pakeliui pamatyti vaizdai, nes nuvykęs į šalį, aš nemokėčiau "jos lankyti" ar "po ją keliauti". Tai su skrydžiu būtų taip, kad tik atskrendu ir tuomet iškart atgal. Bet ten gi ne viskas taip paprasta, kaip su autobusų bilietų pirkimu - kad atėjai tą pačią dieną likus mažiau nei valandai, autobuse vietų garantuotai yra - nusipirkai - įlipai. Ne, ten turbūt reikia įsigyti internetu per programėlę, ir dar užsiregistruoti į skrydį. Man autobusu būtų paprasčiau, vat tikrai, kodėl nėra reisų iš Lietuvos į tolimesnių Europos šalių miestus...

                  Comment


                    Keliauti geriausia su mašina

                    Comment


                      O kodėl, kur prie mano namų yra Dantų specialistai odontologijos klinika, kodėl dauguma specialisčių į tą tvirtovę atvyksta su nuosavomis transporto priemonėmis? Ar jums būtų malonu, kad jūsų dantis rakinėtų jaunoji moteriškė, kurios tos pačios rankos ir pirštai dar neseniai sukiojo smirdančio dyzelio vairą?

                      Comment


                        Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                        O kodėl, kur prie mano namų yra Dantų specialistai odontologijos klinika, kodėl dauguma specialisčių į tą tvirtovę atvyksta su nuosavomis transporto priemonėmis? Ar jums būtų malonu, kad jūsų dantis rakinėtų jaunoji moteriškė, kurios tos pačios rankos ir pirštai dar neseniai sukiojo smirdančio dyzelio vairą?
                        mano dantis ir tvarko labai jauna mergina. Bet ji gi dirba su pirstinemis

                        Comment


                          O Bogdanas Tanjevičius iš tiesų rūko?

                          Comment


                            Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                            O Bogdanas Tanjevičius iš tiesų rūko?
                            jei taip, tai klausimas ka?

                            Comment


                              Buvo straipsnis kažkur prieš 10 metų: "Tanjevičius grįžta į Turkijos rinktinę", tai kažkas komentaruose parašė "A, čia tas rūkalius?".

                              Va čia tos 2010 m. pasaulio krepšinio čempionato Turkijoje rungtynės, kur šeimininkai pusfinalyje palaužė serbus. Tai aš, šiandien paskutinę akimirką užfiksavau po ženklu pastatytą automobilį, tai pasijutau kaip šiame video Kerem Tunceri paskutinę sekundę prasiveržė po krepšiu ir išplėšė pergalę ir šis jo metimas, tarsi šaltas purvo dušas nukrėtė pralaimėjusius svečius, tai aš irgi jaučiuosi tarsi pro rakto skylutę, paskutinę akimirką užfiksavęs neleistinoje vietoje paliktą mašiną. Tai kaip šiame žemiau prisegtame video kažkas už kadro spiegia, tai aš taip įsivaizduoju turėjo spiegti įmonės, į kurią "trumpam" buvo atvažiavusi ta mašinytė, kurie stebėjo, kaip fotografuodamas tarsi "skerdžiu" tą KET pažeidusį vairuotoją.

                              (video žiūrėti galite nuo pradžių, o ties 0:45 minute yra momentas, kai iš užribio kamuolį išsimetančių varžovų planas galutinai nužudomas blokuojant metimą, tai atitiktų momentą, kuomet įmonė nurodys kelių policijai asmenį, kuri pažeidimo padarymo metu valdė transporto priemonę).
                              https://www.youtube.com/watch?v=FY4oAdT4oEI

                              Comment


                                tik kad tau ta imone paskui taip nepadarytu

                                Comment


                                  Ir milijo-ooo-oooo-onai baudų
                                  Kaip Pavilioniui Žygiui
                                  Milijooo-oooonai saulėtų rausvų rytų nuraus baudų pavidalu, kai
                                  Atsidaręs pašto dėžutę sukrapštysi laiškelį popierinį, kur
                                  Siuntėjas: "Lietuvos policija" bus ir protokoliukas priede
                                  Nes čia yra Oršos gatvė, mes esame "oršiečiai", o jūs visi, svečiai, atvykę susitaisyti pūvančių dantų ar apsikirpti, esate čia ne vietiniai, čia negyvenantys ir aš jums tai priminti stengsiuosi visaip.
                                  Ir milijooo-oooonų baudų rytų stebuklą mes kuriame kartu-
                                  U - prisijunk ir
                                  TU!

                                  Comment


                                    Galutinai išsiaiškinau su VTPSI, kad kur ant statybų tvorų būna užrašas "Statinio vadovas" ir jo "Kvalifikacijos atestato nr. ****", tai ten tikrai ne mokyklinio brandos atestato (kokį turiu ir aš), numeris.
                                    Man dar labai nedera (anti)koreliuoja toks vaizdelis - kai lengvąjį automobilį vairuoja asmuo, kuris yra nors 1 kartą gyvenime skridęs lėktuvu į kažkokią tolimą užsienio šalį. Maždaug "lėktuve buvau kaip klientas - t.y. stovėjau eilėje prie visų tų patikrų", o jau po miestą tai būsiu pats sau šeimininkas, o ne kaip klientas lauksiu troleibuso stotelėje. Tuomet jų dar noriu paklausti - tai ko į tą užsienio šalį nevykai su nuosava mašina? Arba kodėl tada su lėktuvu neskraidai Vilniaus gatvėmis?

                                    Comment


                                      Tai paklausk, man irgi rūpi kodėl

                                      Comment


                                        O ką galvojate apie neseniai per LRT televiziją atsiradusią laidą "Samčių kovos"? X**nia, ane?

                                        Comment


                                          Lrt neziuriu jau 10+ metu

                                          Comment

                                          Working...
                                          X