Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    nepamenu tu rungtyniu
    O kaip galima jų neprisiminti? Dažnai apie jas čia rašau. Dar po sirenos nuzvimbimo, kai makedonai puolė prie savų sirgalių, kažkodėl sugužėjo daug apsaugos, nenorėjusių leisti pasidžiaugti pergale su savo sirgaliais, o dar po kelių akimirkų ir policija įėjo.

    Comment


      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

      O kaip galima jų neprisiminti? Dažnai apie jas čia rašau. Dar po sirenos nuzvimbimo, kai makedonai puolė prie savų sirgalių, kažkodėl sugužėjo daug apsaugos, nenorėjusių leisti pasidžiaugti pergale su savo sirgaliais, o dar po kelių akimirkų ir policija įėjo.
      turbut neziurejau, nes as visiskai nesidomiu Lietuvos rinktine, dar siek tiek Zalgiriu domiuosi

      Comment


        Taigi tiek video kėliau su tomis rungtynėmis, nuo jų ir išsivystė ši tema, kuomet susidomėjau, ar techniškai įmanoma, kad viena šalis užpuola kitą iš pavydo, keršydama, kad kažkurioje sporto šakoje jų rinktinę įveikė kitos šalies komanda...

        Comment


          O jūs sakote, kad viešasis transportas tik prasčiokams, na bet jūs jiems neuždrausite juo važinėtis, ir tie žmonės ne visi yra blogi, pvz. aš mėgstu būti vežiojamas, bet pačiam sėsti už vairo visiškai nėra jokio noro, kažkiek ir bijau. Tu gali važiuoti pagal taisykles, bet va kai koks nors girtas kals tau į galą..
          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.22, 19:16.

          Comment


            Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
            O jūs sakote, kad viešasis transportas tik prasčiokas, na bet jūs jiems neuždrausite juo važinėtis, ir tie žmonės ne visi yra blogi, pvz. aš mėgstu būti vežiojamas, bet pačiam sėsti už vairo visiškai nėra jokio noro, kažkiek ir bijau. Tu gali važiuoti pagal taisykles, bet va kai koks nors girtas kals tau į galą..
            nelabai maciau verslininku, vazinejanciu su viesuoju transportu. Stotelese, matau, dazniausiai stovi visokios siuvejos ir siuvyklu, mokiniai, jaunimas ir pensininkai. O visi kiti sedi automobiliuose

            Comment


              Bet aš esu pavyzdys kaip išimties. Man tiesiog nesinori vairuoti pačiam, aš jaučiuosi daug pranašesnis, nes sėdžiu didesnių gabaritų transporto priemonėje už lengvąjį automobilį.
              Ir kaip jums labiau patinka mane matyti, kur einantį pas tą žmogų - ar kaip fūra prie jo namų, kuomet švilpdamas autostrada įsivaizduoju esąs su gazo davimo garsu PUUUUUUUUUUUUUUM, PUUUUUUUUMt!, ar prie mokslo įstaigos, kur transformuojuosi į kombainą DON1500A, tik DŽIAILGŠT, DŽIAILGŠT, DŽIAILGŠT su savo galingais priekiniais, ir ne ką prastesniais ratais mindau kaimo kelią, palikdamas jame savo provėžas. Tie mano ratai sukasi pirmyn, o šalia grūdų bunkerio esanti ventiliatoriaus detalė - atbulai. Ir ta pakelta pjaunamoji...

              Comment


                aisku, yra isimciu

                O man labiau patinka kaip fura prie jo namu

                Comment


                  Bet apart jo, daugiau nelabai yra žmonių, kurie mano gyvenime užima tokią svarbią vietą, kad jais taip domėčiausi, eidamas laukti prie namų ar univiero. Alternatyva - eiti ten pat, tik iš kitos pusės, bet vargiai ką pamatysiu. Na, kai nežinote apie kokią vietą kalbu, nesuprasite. Tikrai, įsukęs į jo kiemą, įsivaizduoju esąs su kurios nors užsienio šalies numeriais, mintyse skambant tos šalies himnui ir įsivaizduoju su tomis savo šalyje primontuotomis padangomis nematomai paženklinu jo kiemo dangą, atnešu į ją savo šalies šviesą ir šilumą. Bet žmogui vis tiek nejauku net kai esu netoliese, nors nesu nė karto jo ten kalbinęs - jeigu mane mato, tai stengiuosi, kad nebūčiau prie pat, prie pat.

                  Comment


                    o jeigu jo name buta issinuomuoti?

                    Comment


                      Čia būtų groteskas. Seniai begooglinau šio žodžio reikšmę, nu bet toks žiaurus pasityčiojimas.

                      Comment


                        butum kaimynas, negaletu nieko padaryti

                        Comment


                          Parašė liutass Rodyti pranešimą
                          butum kaimynas, negaletu nieko padaryti
                          Na teoriškai taip, bet praktiškai juk būtų akivaizdu, kad tokioje vietoje butą išsinuomavau ne šiaip sau. O ir sutikęs mane laiptinėje ar kitame tamsiame kampelyje nevengtų rimčiau su manim pašnekėt. Viskas būtų pernelyg akivaizdu, tad bet kokie mano vartymaisi atrodytų mažiausiai juokingai.
                          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.22, 20:29.

                          Comment


                            Taip ir padėtis be išeities?

                            Comment


                              Taip. Buvo toks tarpmiestinio autobuso vairuotojas Čingizas M., tai jis vienintelis rasdavo išeitį iš padėties - važiavome kartą į Mažeikius, tai kažkas paprašė išleisti miesto stotelėje, kuri nenumatyta tvarkaraštyje, tai jo pagalbininkas atkirto "Nėra sustojimo", tačiau kolega tyliai nieko nesakęs sustojo, kam reikėjo - išlipo.

                              Comment


                                Beje, išgirdęs/perskaitęs žodį "nuomotis", prieš akis man iškyla toks vaizdas, kaip kad su veržliarakčiu, jį paėmus ir laikant daugiau horizontaliai, prie ko nors pridedi ir taip biški pasukioji. Arba tas skupus ūkininkas, kur dirbo su DON`u (ir matyt dirba iki šiol), tai man apie jį buvo pasakota, kad jis "išsinuomavęs daug žemės", tai tuomet nesuvokiau, ant kiek viskas reglamentuota - visokios sutartys, tvirtinamos notaro, hipotekos, įkeitimai, žemėtvarkiniai popieriai dalyvaujant savivaldybei, Registrų centrui ir t.t, o ne tai kad tik susiskambina telefonu "Nu tai keleriems metams jūs norėtumėte ją išsinuomot?". Bet išgirdęs tą naujieną, greitu metu pamačiau "Šok su manimi" anonsą ir ten fone tokia daina, kažkas panašaus į "Ū, lia lia, sing ū--lia lia kamon-joa", tai vat tiek. Kokių tik dar laidų nebuvo. Skylė sienoj, kur būdavo išpjauta kokia nors figūra ir reikdavo susiriesti taip, kad pralįstum, paskui Dėmesio į ekraną, kur kokiam prekybcentryje per aukštai pakabintą monitorių kokį nors atsitiktinį žmogų pasigaudavo tas vedėjas ir reikdavo kaip ir atsakyti į klausimus, paskui Gongo gangas, kur gestais reikdavo paaprodyti daiktą, kurio pavadinimą ištraukei ant lapuko užrašytą. Dar per kažkokią TV vasarą būdavo laida "Oplia", kur grodavo kažkokia muzikėlė "Opa opa, opapa, oplia, oplia, opliaplia!"

                                Comment


                                  Ne laidos o sudu kratinys

                                  Comment


                                    https://www.youtube.com/watch?v=i5b7dP48wuk


                                    Comment


                                      liutass O tamsta tikrai neturite nieko bendro su viešuoju transportu? Pasižiūrėkite, kieno daryta nuotrauka
                                      https://tinklarastis.nvtka.lt/5216.aspx

                                      Comment


                                        Pirmą kartą matau kad mano daryta nuotrauka prieš 20 metų kažkur buvo panaudota be mano žinios. Tiesiog plekstelejau autobusą praeidamas, nrs jie tada buvo naujovė tokie raudoni kaip gaisrinės mašinos

                                        Comment


                                          Dar klausydamas tą laidos "Oplia" muzikėlę prieš akis regėdavau traktorių T-16, kur priekyje ne variklis, bet tokia kaip dėžė susikrauti daiktams. Nes kaime vieną vakarą po tos laidos kaip tik to modelio traktorius atvažiavo vartyti šieno. Tas ūkininkas neturėjo kitų žemės ūkio padargų - tik vartytuvą. Visą kitą - samdydavo.

                                          oPlia- Apiplėšimas
                                          https://www.youtube.com/watch?v=aE0QH3jF6bU

                                          Comment

                                          Working...
                                          X