Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė liutass Rodyti pranešimą

    Tie LŠS tai man tokie truputį kvankt visi atrodo
    Dėl ko? Jie gi patriotai. Yra dar toks Rolando Kazlo spektaklis "Patriotai". Birutės - kalnas! Kęstučio.... įduba!

    Comment


      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

      Dėl ko? Jie gi patriotai. Yra dar toks Rolando Kazlo spektaklis "Patriotai". Birutės - kalnas! Kęstučio.... įduba!
      Visi patriotai daugiau ar mažiau yra ir idiotai, dėl ko nukenčia vėliau normalūs žmonės

      Comment


        Kęstučio įduba

        Comment


          Parašė liutass Rodyti pranešimą
          Mūsų visuomenė yra labai kvaila ir žiauri. Eiti į ofisą dirbti tai išviso beprotystė yra
          O iš ofiso?

          Comment


            Parašė digital Rodyti pranešimą
            O iš ofiso?
            Geriau ten nepatekti, bet jei jau patekai tai žiūrėti pagal situaciją. Jei labai nesikankini, gali likti, bet nepatarciau.

            Comment


              O ne ciniškai atrodo, kuomet kaimo gyventojas turi mašiną? Ją laiko sau priklausančiame sklype, dažnai nuo pagrindinės gatvės į namą yra žolėje pravažinėtos tokios provėžos ir šalia trobytės stovi mašiniukas Audi A3. Bet juk artimiausi Regitros padaliniai, teisių išsilaikymo punktai juk yra didesniuose miestuose. Taip išeina, jog pagal šią idėją, automobilius galėtų turėti tik miestų ribose gyvenantys žmonės. Nes, gerai, paimkime kad ir tuos mano Šarkaičius. Juk vis tiek, to kaimo gyventojas vairavimo mokyklą lankė ir vairuotojo pažymėjimą gavo savo rajono centre - Širvintose, jei ne tikėtiniau, kad išvis Vilniuje. Gi nesam dar tokia išvystyta šalis, kad kiekvienuose Šarkaičiuose turėtume po Regitros padalinį...

              Comment


                Gaila man tų kaimų gyventojų.

                Comment


                  Parašė liutass Rodyti pranešimą
                  Gaila man tų kaimų gyventojų.
                  Jo, kapitalistai skriaudžia paprastą darbo žmogų. O vat šalyse, kur jų neskriaudžia - Sudanas, Šiaurės Korėja, Zimbabvė, Kuba ir kiti atsilikėliai... visi gyvena ilgai ir laimingai.

                  Comment


                    Kaime nėra darbo, medicinos, pramogų, Lidl, barų mergų, etc.

                    Comment


                      Bet tai kokia laimė man būna pamatyti prie savo namų stovinčią (ar kažkada seniau stovėjusią), ar gretimuose pastatuose dirbančio žmogaus mašiną paliktą kur nors kitur (t.y. ten, kur tas žmogus realiai gyvena. Bet retai tokia laimė nusišypso, gal tik po vieną į metus taip randu. Kažin kur galėtų gyventi dauguma tų darbuotojų, kur dirba pastatuose šalia mano namų? Ar gali būti taip, jog išvis net ne Vilniaus mieste arba kažkokiuose užkampiuose, kaip Vaidegiai (skamba kaip vieta, kur keliamasi iš vargo), ar Netimero kalvos ar dar kokie nors suburbanizacijos produktai...

                      Comment


                        Bet tai kas baisiausia, iš nuo 2004 m. išduodamų valstybinių numerių raidžių nebeįmanoma pasakyti apskrities, kurioje registruota transporto priemonė. Mane labiausiai baugina automobiliai, kurių savininkai yra deklaruoti ne rajono centre - tokiu adresu, policijai nusprendus paskambinti savininkui dėl nevietoje paliktos mašinos ar signalizacijos, tai man kraupiausiai atrodys tokio vairuotojo adresas, kuris skambės kaip pavyzdys: "Šarkaičių k., Širvintų r., Gelvonų sen., Strazdų g. X". O juk to automobilio, kaip ir visų kitų, raidės tokios pačios, skaitmenys tie patys, ant visų ta ES vėliavėlė yra - atrodo, viskas taip pat, civilizuotai, bet va visagalis pareigūnas, prisijungęs prie duomenų bazės, gali pamatyti, kur jo vairuotojas gyvena, ir netgi, kur dirba. Tas ir baisu, kad tiek didmiesčiuose, tiek kaimuose gyvenančių automobilių šeimininkų numeriuose neįžvelgsi nieko neįprasto. Va kad ir dabar po mano langais stovinčios mašinos - tikrai bus bent viena (o gal ir daugiau negu pusė), kurie oficialiai deklaruoti visai ne čia, ne mieste, o kur nors kaime. Mane iš visų to adreso sudedamųjų dalių, labiausiai kraupina tai, kad šalia kaimo pavadinimo yra nurodoma ne tik rajonas, bet ir seniūnija.

                        Comment


                          Šnekėdamas su vyresnio amžiaus, budulio mentalitetą ar net polinkį į vatizmą turinčiais asmenimis, mėgstu juos panervuoti, lyg tarp kito įterpdamas frazę "Va kai Šimonytė buvo finansų ministrė, tai ji labai gerai tvarkėsi".

                          Comment


                            Man tai dabar neblogai nes kompensuoja šildymą, anksčiau to nebuvo

                            Comment


                              Žiūrėkite, na kad ir policija mane oficialiai įpareigoja nesiartinti prie tam tikro asmens gyvenamosios ar darbo vietos. Tačiau nutinka taip, kad po to uždraudimo, pro mano namus pravažiuoja kitas automobilis, kurio savininkas gyvena prie to mano persekioto žmogaus namų. Galiu eiti per jo ratai ar nelabai? Manau, kad galiu. Tai kodėl tuomet negaliu atsidūrinėti prie jo namų? Juk tai praktiškai tas pats. Tarkime, aš paspaudęs ranką žmogui, kuris kažkada gyvenime yra lankęsis Somalyje, tai aš jaučiuosi pats aplankęs Somalį. Arba jei ryt prie mano namų atvyks fūra iš Lenkijos, tai savo batais atsistojęs ant asfalto vietos, per kurią prariedėjo jo padangos, ar reguliuojant kur sustoti, plika ranka paliesiu jo tentą - aš praktiškai jausiuosi pabuvojęs Lenkijoje.
                              Bet va prie to žmogaus namų man lankytis uždrausta, bet pereiti per prie jo gyvenančio žmogaus ratai - kažkodėl nedraudžiama. Kodėl? Penktadienį kaip tik pro mane pravažiavo to mano sekiojamo žmogaus kaimynas, gyvenantis tame pačiame name. Tai toks keistas jausmas apėmė, žinote... Lankytis ten tarsi uždrausta, bet jei kirsdamas važiuojamą dalį atsistosiu ant vietos, per kurią prariedėjo kito ten gyvenančio ratai - nieko už tai nebus.
                              liutass , ką manote apie tuos padangų ratus ir koreliaciją su mano (ne)galėjimu pačiam apsilankyti tose vietose? Taip pat būtų gerai išgirsti ir kitų forumiečių, kurie apsilanko šioje temoje, bet nedrįsta parašyti, nuomones.

                              Comment


                                As jau sakiau, kad gali. Policija negali liepti, ta gali apspręsti tik teismas o teismui reikia argumentų, kodėl turėtų uždrausti tau būti kur nori.

                                Comment


                                  Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                  As jau sakiau, kad gali. Policija negali liepti, ta gali apspręsti tik teismas o teismui reikia argumentų, kodėl turėtų uždrausti tau būti kur nori.
                                  Tai nesvarbu - teismas, Seimas, policija, esmė pačiame uždraudime - įdomu, ką nuspręstų tos institucijos, jei nesiekiu gadinti kito turto ar sveikatos, o tiesiog būnu per atstumą ir žiūriu, o pagrindinė priežastis - kad tam žmogui tiesiog nemalonu žinant, kad jam po langais kažkur sukiojasi asmuo, katro tas matyti nenori. Jo problemos? Dar palaukime, ką apie šiuos mano veiksmus pakomentuos forumietis Aleksio (tikiuosi dar nepašalintas visam laikui ir sugrįš foruman).
                                  Taip pat neatsakyta į klausimą, kas susiję su ėjimu per ratai.

                                  Comment


                                    Ėjimas per ratų vėžes yra tas pats, kas ėjimas per jo kiemą, tu negali eiti per jas, nes policija tau neleido

                                    Comment


                                      Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                      As neturiu ka tiek papasakoti kaip tu. Iš namų niekur neinu, sveikata del karo baisiai paslijusi, geriu benzodiazapinus, nuo kuriu esu priklausomas, turiu nemažą Sodros skolą, greitosios kviesti, kai reikia, negaliu, nes reikės susimokėti, vienintele pramoga turkiški serialai, kurių kasdien labai laukiu, o kai savaitgaliais jų nerodo, tai nors nusisauk
                                      neskiesk, iš kur tada gauni vaistų? privačiai? pinigu neturi vadinasi
                                      ______________
                                      The Division Bell

                                      Comment


                                        Dar mažas būdamas matydavau parduotuvėse ar kur tai ten tokį užrašą "PAŠALINIAMS ĮEITI DRAUDŽIAMA". Tai man kažkaip buvo susišvietę, kad ne "pašaliniams", bet "Pašalinims", o gal ir tik šis vienas žodis be toliau sekančių "įeiti draudžiama", t.y. tokia žiauriai nesvetinga vieta-kabinetukas, kur tu specialiai ateini tam, kad tave iš ten išgrūstų lauk, dar ant kaktos uždėdami antspaudą (su raudona žvaigždute) - *Pašalintas.

                                        Comment


                                          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

                                          Taip, antras skaičius buvo 8, bet gatvei, kurioje gyvenu, prieš metus buvo suteiktas pavadinimas, nes anksčiau ji buvo bevardė, tai dabar mano namo numeris - vienženklis skaičius ir 8 nebėra. Gatvė irgi nebe iš Ž raidės, nors anksčiau tokia ir buvo.
                                          Buvo peticija kad nepervardinų Žalgiro g. dalies į baltarusišką pavadinimą iš O raidės, bet niekas nepasirašė po ja.
                                          -

                                          Comment

                                          Working...
                                          X