Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tai Kinija kokybės, ar nekokybės šalis? Ar yra ir to, ir to? Kaip atsirinkti? Aš tai viską, kas gaminta Kinijoje, automatiškai nuvertinu kaip nekokybiška/genda/lūžta ir t.t.
    Įdomu, kaip iš ten prekės pasiekia mūsų šalį - tikriausiai jūrinių konteinerių pavidalu, laivais? Pilna prikrauta Klaipėdos jūrų uoste to gėrio. O ten turbūt bent keliuose iš jų ir guli ta medicininė, vėžio gydymui skirta įranga... Kurią dar reikia išmuitinti! Kokia nesąmonė su tais muitais, atrodo, sugalvota nereikalinga biurokratinė procedūra, kad tik prailginti prekės kelią iki galutinio vartotojo.

    Comment


      Labai kokybiškų prekių šalis. O Vilniaus visi furistai rusai? Nebutu, muitų, politikai neturėtų is ko gyventi

      Comment


        Vilniuje nežinau, kalbant apie tas prie mano namų atvykstančias ilgas mašinas, sunku įvertitnti, nes dalis firmų registruota kituose miestuose, nemažai turėtų būti kauniečių, nes Kaunas - strategiškai svarbių kelių sankirtoje, tad daug logistikos kompanijų yra įsikūrę ten.
        Dar girdėjau, iš kinų šalies, tie jūriniai konteineriai važiuoja geležinkeliu per Kazachstaną. O toliau per kur? chuilostaną ir bulbašistaną? Juk tai mums nedraugiškos, nedemokratinės, fašistinės, karą sukėlusios valstybės! Reikia nesinaudoti tranzitu per jas į Lietuvą gabentomis prekėmis, net jei tos prekės susijusios su pagalba mano sveikatai ar net gyvybei! Nes pakol ant vagono riedėjo tas konteineris, pakeliui jam sustojus, gal rusai jį atidarė ir prileido kokių nematomų nuodų, pvz. novičiok`o? O paskui, iš Klaipėdos uosto, iki medicinos įstaigos (ar iki sandėlių miesto pakraštyje) tikriausiai buvo pasitaškyta tuo jūriniu konteineriu, traukiamu vilkiko. Vat tau ir logistika. O kas įdomiausia, tam vėžio ligoniui visiškai nesvarbu, kad ta medicininė įranga iki Klaipėdos buvo plukdyta laivu, kurį galimai pilotavo filipiniečiai/buvo gabenta traukiniu per Rusiją/baltarusiją, kad atvykus Lietuvon, pirmiausia dar reikėjo išmuitinti, ir tik tuomet, su dar keliais perkrovimais, kur krovikai - sakinio be keiksmažodžio pasakyti nesugebantys, 9 klases baigę profkiniai viską iškrovė, sandėliavo, perkrovė, pakol galiausiai ji atsidūrė ligoninėje, kur ji patenka nebe į agresyvių mužikų, bet į rūpestingų, med. išsilavinimą turinčių sesučių rankas, kurios tau viską tinkamai sureguliuoja, pajungia...

        Comment


          o tai Lietuva jau ne tiltas tarp rytu ir vakaru?

          Comment


            Parašė liutass Rodyti pranešimą
            o tai Lietuva jau ne tiltas tarp rytu ir vakaru?
            Geras klausimas, dabar, kap Gabriukas sak, į šiaurę ir į pietus turi būti mūsų geoorientacija.
            O prikeltas iš žieminio miego naktį pasakytumėte, kokiu rezultatu ir kam Lietuva pralošė Eurobasket2011 4finalį, kas sumetė lemiamus 4 taškus lietuviams ir kuris lietuvis desperatišku metimu per visą aikštę bandė gelbėti rungtynes? Užuomina čia, galite pasiklausyti, kaip amerikiečių komentatorius džiaugiasi LVKR nesėkme:
            https://www.youtube.com/watch?v=lPeXOmQ6KFk

            Comment


              tai kad siaure pietus Europaijau labai aplinkui gausis.

              Kur kur, Kaune. kas kas, Jasikevicius.

              Comment


                Apie maisto išvežiotojo darbą, sakiau, nesu svarstęs, noriu, kad mano sąskaitoje kuo ilgiau būtų tuščia, kur nurodyti visi darbo stažai ir panašiai. Ir o su kuo aš vežiočiau? Ir galiausiai, kaip ir sakiau, o jei laiptinėje pamatęs, kad prieš mane vedamas šuo, pradėsiu klykti... Vaikščioti po svetimas laiptines - ne mano hobiui, nebent po to klasioko namus gal dar dar...
                Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.09.22, 16:29.

                Comment


                  tai gali pescias nesioti savo teritorijoje. Bet supratau, darbas ne tau.

                  Comment


                    O važiuojant socialiniu transportu gali kilti tokia mintis "Iš parko išriedėjęs seniai seniai (t.y. anksti iš ryto), duodasi, malasi po miesto gatves jis, (o vakare vėl sugrįš ten pat)?

                    Comment


                      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                      O važiuojant socialiniu transportu gali kilti tokia mintis "Iš parko išriedėjęs seniai seniai (t.y. anksti iš ryto), duodasi, malasi po miesto gatves jis, (o vakare vėl sugrįš ten pat)?
                      tokia tikrai gali. man atrodo, kad tik tokia vienintele mintis ir sukasi vairuotojo galvoje visa diena

                      Comment


                        O jūs irgi esate toks, ieškantis kurioje čia temoje parašyti kažką, žmogelis? Atsimenu kaip psichikos sveikatos temoje kai įsisiūbavau apie save, tai pamenu vieną jūsų pranešimą skirtą man: "O tie žmonės žino, kad čia tu siuntinėji?", tai paskui Romusėlis prasišienavo, skyrė man 3 pražangas iš eilės, kad pasišalinčiau iškart.
                        Taip pat ne itin suprantu, kodėl kai kurie žmonės vaizduoja sūrikus*:
                        https://www.facebook.com/reel/655055403322840

                        * - sūrikas (nepainioti su Šūriku - veikėju iš to filmo ir suriku - cheminiu terminu), aš taip vadinu jaunus žmones, kurie transporto priemonėje ar darbo vietoje, vaizduodami pavargusius bet kietus, norėdami pailsėti, susikelia kojas ten, kur šiaip jų būti neturėtų.

                        Comment


                          taip, as toks zmogelis.

                          Comment


                            O sūrikai?

                            Comment


                              o tie surikai tai is tikruju yra bezdziones

                              Comment


                                O už kiek eurų išbarškintumėte 1,5 ha pievą su KUHN smulkintuvu? Kokie būtų jūsų įkainiai, kiek normalu mokėti už tokį darbą?

                                Comment


                                  Kristupas0220 ne tavo darbas ?

                                  https://www.delfi.lt/veidai/zmones/l...ojama-94602865

                                  Comment


                                    Net neperskaitęs viso straipsnio galiu pasakyti tvirtą NE. Esu kažkur žinutėse šioje temoje gi minėjęs, kad už Vilniaus miesto ribų nesu išvykęs nuo 2020 spalio, neskaitant tam tikrų Vilniaus miesto maršrutų, kurie išlenda kelis km į Vilniaus ar Trakų r.
                                    Lietuviškas pajūris (ar apskritai jūra) manęs netraukia, didesnė tikimybė mane sutikti tvarkantį "Akropolio" kalną nuo šiukšlių, stovintį savo gatvėje, o gal kada nors, jei pavyks nusigauti, kaip koks mažvaikis iškėlęs rankas į viršų, čiukurovuodamas leisiuosi tuo slėniu žemyn link Sližių raisto, kur gyvena toks vienas ūkininkas. Aš jei fotografuoju žmones, darau tai nepastebimai.

                                    Be to, straipsnyje minima, kad persekiojęs asmuo buvo moteris. Taigi tikrai ne, ar kur nors esu minėjęs, kad pasikeičiau lytį?

                                    Rašydamas šį pranešimą, perskaičiau straipsnį. Taip įžūliai kaip ta boba, aš nesielgiu. Kaip tik, jei pamatyčiau, kad žmogus suprato stebimas manęs, aš pabėgčiau, o ne dar labiau lįsčiau į akis.

                                    Comment


                                      Tai kaip, liutass? Pražiopsojote mano klausimą?
                                      Tuomet iškart bus ir antrasis - žinote, kai buvau 4 kl. (2010-2011 m.), per Lietuvos ryto TV buvo tokia laida "Burbulas", kur savaitę ar kiek ten laiko žmogų pralaikydavo viešbutyje su visais patogumais, saunomis ir masažais, tačiau be telefono, naujienų ir kitų ryšio priemonių. Tuomet atvykus į laidą buvo parodomi keli reportažai apie tuo metu pasaulyje ar Lietuvoje nutikusius įvykius ir reikdavo pasakyti, katras iš jų tikras, o kurie - išgalvoti.

                                      Comment


                                        del isbarskinimo tai nenutuokiu net, as uz buteli gal? O antro klausimo nesupratau

                                        Comment


                                          Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                          del isbarskinimo tai nenutuokiu net, as uz buteli gal? O antro klausimo nesupratau
                                          Ne, tiesiog, kad buvo tokia durnalaidė ir tiek. O Uspaskį reiktų ant trebušeto ir atgal į vatos kraštą?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X