Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Aa, o tai ji ir nuo senelio atskirai gyvena?

    Comment


      Parašė liutass Rodyti pranešimą
      Aa, o tai ji ir nuo senelio atskirai gyvena?
      Joa, formaliai susituokę, bet pjovėsi dar nuo tada, kai mano mama buvo maža. Močiutė - didelė švaruolė, o senelis - žvejas, visur purvinantis namus teršėjas. Prajuokino, kai per paskutinį susitikimą sakė, kad kai su mama susiruošėme bėgti, reikėjo pasakyti jam - jis būtų likęs gyventi tam bute. Jo, kurgi ne, pačią pirmą dieną butas būtų išlėkęs į orą. Senelis būtinai ką nors prisvilins ar nepastebės kokio trūkusio vamzdžio. Jis toks labiau į filosofavimą, intelektą, o močiutė - tokia praktiška, ūkiška, buitį išmananti ir prižiūrinti moteris..

      Comment


        Žodžiu, visi atskirai gyvenate. Tik jums reikia nuomotis, o jie nuosavuose gyvena?

        Comment


          Jo, senelis pas seserį senoje troboje, miesto dalyje, esančioje į pietus nuo geležinkelio, o močiutė - kitapus seniau mūsų gyvento buto, iš kurio pabėgome, kitoje gatvės pusėje. Kol gyvenome kartu, dažnai tuo naudodavosi, ateidavo su geriausiais norais, pvz. atnešdavo man sriubytės. Paskui - paimti puodo, arba tik jo dangtį. Tačiau po gerais norais yra ir šnipinėjimo tikslų - apsilankydama pas mus, tuo pačiu žvalgydavosi, ar bute nesimato kokio nors jaunikaičio daiktų. Žodžiu, tokia kontrolė per rūpestį. Tas mano sekiotas klasiokas yra rašęs, kad netoleruos tokio mano elgesio, net jei esu su geriausiais ketinimais. Žodžiu, tai ką mano močiutė darė su mano mama, tą patį aš eksperimentavau su tuo asmeniu. Sutapimas?

          Comment


            Nemanau

            Comment


              Parašė liutass Rodyti pranešimą
              Nemanau
              Tiesa, nežinau ar gerai supratote, tačiau būdamas prie to žmogaus namų, daugiausia laiko praleisdavau ne vaikščiodamas po tą miškelį, bet, kai jau sutemdavo, atsisėsdavau ant kelmo, kuris nutolęs gal vos 2 m nuo namo sienos, tiesiai priešais jo langus. Tiesa, jis gyvena ne pirmame aukšte, tad viduje nelabai ką įžiūrėdavau, bet yra buvęs momentėlis, kai berods jis pats priėjo prie lango, taip keistai žvilgtelėjo į mane, tuomet už kelių sekundžių, matyt kažkam pasakęs, kad po langais tupi kažkoks keistas tipas, prie lango priėjo jo mama pasižiūrėti. O tame miškelyje vaikščiojimas trukdavo dažniausiai tiek, kiek reikdavo pasiekti tą kelmą - arba praeini per jį ir tada kalniuku kyli kairėn, arba atėjus per kiemą, išvis net nereikia į miškelį - patenki iškart į tą siaurą plotelį tarp namo sienos ir šlaito apačion, kur jau prasideda tas nedidelis parkelis.

              Comment


                Tai jis su mama gyvena?

                Comment


                  Parašė liutass Rodyti pranešimą
                  Tai jis su mama gyvena?
                  Jo, taigi sakiau, kad keliese ar ne? Man rodos dar brolį jaunesnį turi. Bet jie tokia versli šeima, visų darbai vienaip ar kitaip susiję su pinigu.

                  Comment


                    Ne kažką tie verslai, jei visi grudasi viename bute. Tas, turbūt, irgi motinos išlaikomas.

                    Comment


                      Ne esmė su kuo gyvena (kiek žinau, pats gauna neblogą algą), dabar norėjau pabrėžti tai, kad didžiąją laiko dalį praleisdavau ne vaikščiodamas po miškelį pirmyn-atgal, bet būtent tupėdamas ant kelmo prie pat jo namo, argi neakivaizdu, kodėl pasirinktas būtent toks taškas? Gal šiaip sau grožiuosi namu, kaip architektūriniu objektu?

                      Comment


                        ka as tau galiu pasakyti? Ant kelmelio sedeti niekam nedraudziama. Sakau, issinuomuok buta tame nameir sedek ant to kelmo kiek nori

                        Comment


                          Nedraudžiama, bet gi ir taip aišku, kodėl būtent tokią vietą pasirinkau. Ir mamai esu siūlęs, jei atsiras butų pasiūla, įsikelti ten, tik tokiu atveju niekur neičiau iš namų be reikalo, o prireikus - nešiočiau motociklininko šalmą, ar, geriausiu atveju - kaukę. Nes jei sužinos butą, kur įsikūrėme, arba netyčia atpažins, sutiks mano mamą, išpasakos jai viską, ką aš išdarinėjau 3,5 metų.

                          Ir beje, kodėl kitų vaikų tėvai žiūri tik savo vaikų, o gal ir to nepadaro iki galo? Pvz. sakau, mano mama siūlė parodyti gerumą tam pusiau našlaičiui Dominykui, pasikviesti jį į piceriją ar pan. Kodėl kitų vaikų tėvai yra tokie egoistai, kodėl jiems nerūpi kiti savo vaiko klasiokai, esantys nepritekliuje? Tikrai yra žiauru, kai tėvai žiūri tik savo vaiko, o tai, kad kažkokiam jų vaiko klasiokui sunku gauti rūbų, šilto maisto - jų nejaudina nė bum bum.

                          Comment


                            o ka esi pridirbes 3.5 metu?

                            Comment


                              Parašė liutass Rodyti pranešimą
                              o ka esi pridirbes 3.5 metu?
                              Nu taigi daug kartų rašiau, kad tupėdavau ant to kelmo tiesiai jam po langais, sėdėdavau prie universiteto, laukdamas, kol jis išeis, taip, kad jis mane matytų... Pasirodo, jis viską matė, bet jei akies krašteliu mane pamatydavo, apsimesdavo, kad manęs nemato, nors galėjo iškart prieiti ir pasakyti, kad toks mano dėmesys jam nepriimtinas.

                              Comment


                                Tai jis gali pasakoti kam nori, argi juo kas nors patikės?

                                Comment


                                  Mano mama manau, patikės, nes tokius dalykus vargiai išgalvosi...
                                  O ko nepakomentavote antros klausimo dalies - kodėl dauguma tėvelių žiūri tik savo vaiko, o ne ir kitų, labiau likimo nuskriaustų?
                                  O kokios dainos žodžiai užrašyti čia: "kad laivas dundens, kazloo-o dv aarščius!"
                                  Dabar bus jumoro, jei vėl įdėsite kokią senosios animacijos dainelę rusų kalba, kai iš žodžių daugmaž turi būti aišku, jog čia kažkokie lietuviškai skambantys žodžiai...

                                  Comment


                                    Yra tokių žmonių, kurie priglaudžia našlaičius gyventi. Visokių žmonių yra. Bet dauguma, aišku, absoliutūs savanaudžiai. Tokia paprastų žmonių žemės vabalų prigimtis.

                                    Comment


                                      Šita daina?

                                      https://youtu.be/aFfyp9l2QAg?feature=shared

                                      Comment


                                        Jau nervuojate. Gi sakiau, kad lietuviška daina bus. Tas kazloo-o dv aarščius tai pavertus į normalią kalbą būtų "Kad laivas nudraskęs burių tvarsčius". Pasiklausykime:

                                        https://www.youtube.com/watch?v=3WDAB3tFfic

                                        Comment


                                          O man skamba kai my pryshli sevodnia v port

                                          Comment

                                          Working...
                                          X