Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Šiandien nuo kameros gavau automatinį pranešimą sumokėti baudą, nes pasistaciau i taxi vietą

    Comment


      Parašė liutass Rodyti pranešimą
      tarpmiestiniais autobusais tai gal ir visus 30 metu nei karto nevaziavau
      O nenorite vien dėl įdomumo pabandyti? Pvz. pajusti tą pranašumą prieš kitus, kuomet išlipate netarifinėje stotelėje mieste, o stotelėje laukiantys į jį įlipti, kad nuvažiuoti iki stoties, neturi teisės? Nu vat tas, kad vien dėl jūsų autobusas sustoja miesto stotelėje, toje pačioje, kur stoja ir troleibusai, po jų laidais, dar kiek pakarkia, paburzgia, tuomet užkerta duris ir mirkt, mirkt posūkį, žviegia toliau.

      Comment


        Nenoriu. Man nereikia to pranašumo ir garbės, atseit

        Comment


          Parašė liutass Rodyti pranešimą
          Šiandien nuo kameros gavau automatinį pranešimą sumokėti baudą, nes pasistaciau i taxi vietą
          O kaip atrodo pranešimas susimokėti baudą, koks laiško pavadinimo tekstas? Gal "PRANEŠIMAS APIE ASMENIUI AR JO ATSTOVUI SUFORMUOTĄ AN PROTOKOLĄ"

          Comment


            Kažkas panašaus. Buvo nuoroda i vmi, ten ir susimokejau. Net neskaiciau kas ten ir kaip

            Comment


              O yra tokia rusiška/lenkiška moters pavardė kaip Čebiritalova ar tai Čerenislova?

              Comment


                Manau, kad yra

                Comment


                  Jūs galite tarpmiestiniu kad ir iki kokios Karmėlavos ar kur ten pavažiuoti, ir po keliolikos minučių, sulaukęs artimiausio tarpmiestinio autobuso, pvz. Rokiškis - Kaunas, juo grįžti atgal ir išlipti pvz. K. Petrausko st., ir kiti, stotelėje miesto troleibuso laukiantys žmonės galvos, kad jūs turtingas - nieks gi nesupras, kad jūs įsėdote visai ne Rokiškyje ar Anykščiuose, bet paskutiniame sustojime prieš Kauną. Jūs toje K. Petrausko išdidžiai išlipate, tačiau va toje stotelėje laukiantieji tuo autobusu iki stoties pavažiuoti negalėtų, nes nėra tokio tarifo, nėra kaip parduoti bilieto, nebent keleivis sutiks mokėti kaip nuo Karmėlavos, KUN ar kokia ten Kaunui artimiausia tolimojo susisiekimo tvarkaraščiuose esanti stotelė ta kryptimi.

                  Comment


                    Man visai nerūpi, ka apie mane galvos

                    Comment


                      Vat tiesiog tas momentas, kai tarpmiestinis autobusas įlenda į miesto stotelę tave išleisti, ir tas kelias sekundes tau išlipus, dar pastovi, pabirbia. Aš tai 2017 m., kai pradėjau keliauti po Lietuvą, artėjant prie Vilniaus būdavau susiplanavęs tokį išlipimą kažkur neprivažiavus stoties, tai man tiesiog širdis daužydavosi kaip išprotėjusi artėjant prie miesto, kai nutiks tas momentas, kai miesto stotelėje, nieko bendra su tolimuoju susisiekimu neturinčių keleivių akivaizdoje iš to autobuso pro priekines duris išlips būrelis žmonių. Vat jiems išlipti galima, o ten laukiantiems įlipti - ne. Jei nori su tarpmiestiniu važiuoti per miestą iki stoties, turi būti įsėdęs kažkur prieš tai.

                      Comment


                        O kaip tu gavai ta elektrosokeri? Jie legaliai parduodami laisvai?

                        Comment


                          Taip, legaliai, kaip ir pipirinių dujų balionėliai, kuriuos vienas forumietis jums siūlė pasiimti, jei eisite susitikti su manimi. Savigynos reikmenų parduotuvėse. Tik užsirašė mano asmens kodą. Siųsti paštu nelabai leidžiama, bet paklausus apie perdavimą kitiems, atsakė, jog nieko blogo, jei suaugusiam.
                          Šią naktį sapnavau, kad ėjau susimokėti to PSD, bet nužygiavus beveiki iki to stebimo objekto namų, ant kokių 3 stulpų pamačiau, kad užklijuotas skelbimas, kad dingo 18 metų paauglys. Buvo pateikta foto, tai iš veido toks ligotas matėsi.

                          Comment


                            O nežinote, kai darbdavys praneša Sodrai apie naujai įdarbintą asmenį, jis tai daro kokiu būdu - parašo laišką paštu info@sodra.lt ar per kažkokią uždarą dokumentų valdymo sistemą, registrą, na tokį įrankį, kurio eilinis pilietis pas save kompiuteryje neatsidarytų? Tokiu atveju aš tikrai niekur nesidarbinsiu, nes esu prieš visas tokias programas, kurių bet kas panorėjęs negali atsidaryti. Kaip tos programos sukuriamos, kokia jų technologinės apsaugos paslaptis, kad per savo kompiuterį jų atsidaryti negaliu? Ten ne per interneto naršyklę įeinama į jas? Turbūt ant darbalaukio yra atskira ikonėlė, o jos instaliuotis bet kam tiesiog neduotų?

                            Comment


                              jo, jungiasi i sistema ir uzregistruoja nauja verga. Tu dirbk kur moka i rankas, be jokiu biurokratiju ir duokliu valdininkams.

                              O kodel elektrosoka tu jam pirkai?

                              Comment


                                Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                jo, jungiasi i sistema ir uzregistruoja nauja verga. Tu dirbk kur moka i rankas, be jokiu biurokratiju ir duokliu valdininkams.

                                O kodel elektrosoka tu jam pirkai?
                                O tai jeigu aš įsteigiu savo UAB`ą, kaip man pas save instaliuotis tą Sodros uždarą programą, kad užregistruoti naują darbuotoją?
                                Elektrošoką pirmiausia pirkau sau, kuomet vienas forumo narys, jau atbanintas, tačiau kažkodėl nerašo, pasakė, kad pridėjus jį prie automobilio sparno, galima užtildyti durniuojančią signalizaciją. Taip ir nebuvau nupirkęs jam baterijos, jis pas mane gulėjo, kol galiausiai, artėjant to asmens gimtadieniui, sugalvojau, kad galiu gražiai supakuoti ir apginkluoti jį, kaip padėką už tai, kad jo dėka esu nebetinkamas daugeliui darbų.

                                Comment


                                  tau instaliuoti nereikia, jungiesi per web is bet kokio irenginio

                                  Comment


                                    Kodėl siūlote man nelegalų darbą? Aš šiaip esu už įstatymų laikymąsį ir kad viskas būtų pagal taisykles. O jei susižalosiu tame nelegaliame darbe, kas man atlygins žalą, kur įrodysiu savo tiesą? Gi kiek tų reklamų, kad "imdamas vokelį pagalvok apie senelį" ir pan. Ar suprantate, kad tokie nelegalūs darbai, kaip ir kontrabanda, daro žala valstybei? Kaip tik visus iki vieno tokius svolačius reikia pridavinėti darbo inspekcijai, pakol neišmirs visi žmonės, kurių gyvenimo moto - apeidinėti taisykles, elgtis ne pagal tvarką. Ir kur tas iš sovietmečio atėjęs naratyvas, kad direktorius yra kaip ponas, o darbuotojas - "vergas". Taip besijaučiantiems norisi pasakyti V. Kernagio dainos "Šaukiu aš tautą" eilutę: "Vergams palikit vergo naktį klaikią...>".
                                    O Kunigėlis tai ten tikrai kunigas ar prokuroras kažkoks? Buvo kažkokie 2 panašūs skandaliukai iškilę tuo pačiu metu.

                                    Comment


                                      kazkas bus

                                      Comment


                                        Kažkas bus? Vėl skleidžiate paniką, taigi tuoj išpers iš forumo lauk, kaip ten kažkada rašėte, kad "Uzbekistane kažkas vyksta".
                                        Pažiūrėkite, čia viena iš 2 Karmėlavos perėjų. Kuo ėjimas per ją, net ir stovint automobiliams, yra žiaurus ir kodėl geriau saugotis kojos pastatymo ant tos vietos, per kurią rieda ratai?

                                        https://www.google.com/maps/@54.9689...l=lt&entry=ttu

                                        Comment


                                          del pereju nenusimanau. As nevaikstau per jas

                                          Comment

                                          Working...
                                          X