Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O normalu, kad tam tikrą dokumentą gauti galima tik ribotu laiku, tačiau juo pasinaudoti - bet kada? Ir vat jeigu tau jo staiga prireikia tokiu laiku, kuomet jį išduodanti įstaiga nedirba, tu jo taip panorėjęs negausi? Na pvz. savaitgalio naktį sugalvoju išskristi į Turkiją, tačiau apsižiūriu, kad turiu tik tapatybės kortelę, kuri į šią šalį netinka - reikia paso. Tačiau naktį 2 val. iš šeštadienio į sekmadienį Migracijos departamentas gi nedirba... Net skubos tvarka per vieną dieną paso negausi. O vat jei iš anksto turi pasidaręs tą pasą, tai pasienietis oro uoste pavartys tavo pasą ir praleis, tačiau pasą išdavusi įstaiga tuo metu nedirba. Tas pat ir su vairuotojo pažymėjimu (toliau - VP) - Regitra dirba daugiausia darbo d. nuo 8 iki 17. Tačiau su jos išduotu VP gali išvažiuoti pasigrožėti naktiniu miestu kad ir Kalėdų naktį. Bet va jei tą Kalėdų naktį tavęs kas nors paprašys kur nors pavėžėti - ups, nepavyks tą pačią valandą nulėkti į artimiausią padalinį. Tik dienos metu išduodami tokie dokumentai, bet va jie, pasirodo, yra tinkami naudoti ir naktį, kai jį išdavusi įstaiga nedirba, į kurią neprisiskambinsi.

    Comment


      Dokumentus reikia keisti, nes su laiku tavo snukis keičiasi, o jei jau laiku nepasidarei, tai arivederchi Turkija. Nors i Ciukurova, manau, ir be dokumentų įleistų

      Comment


        O man atnaujinti savo apsilankymus prie to asmens namų ar ne? Jei pamatys pats, arba gaus informacijos iš kitų namiškių kad vėl šmirinėju po miškelį po langais - kreipsis į miliciją. Galvoju jei startuoti, tai startuoti apie rugsėjo 14 - tai diena, kuomet pagal klimato ir dirvožemio normas, Ukmergės r. rekomenduojama pasėti žiemkenčius.

        Comment


          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          O man atnaujinti savo apsilankymus prie to asmens namų ar ne? Jei pamatys pats, arba gaus informacijos iš kitų namiškių kad vėl šmirinėju po miškelį po langais - kreipsis į miliciją. Galvoju jei startuoti, tai startuoti apie rugsėjo 14 - tai diena, kuomet pagal klimato ir dirvožemio normas, Ukmergės r. rekomenduojama pasėti žiemkenčius.
          Jeigu nori, niekas tau neuzdraus pasivaikščiojimų parkelyje. Jei tame matai prasmę, tai ir eik. I milicija tai gali kreiptis, bet nemanau, kad ten reaguos į tokią nesąmonė

          Comment


            O tas KOOPS tai ten visas verslo medelis kaip Maximoje ar kažkuo skiriasi? Pvz. Maxima gi nesivadina vartotojų kooperatyvu... gal ten kadangi tie KOOPS`ai daugiausia nuošaliuose kaimuose, tai gal tipo iš vargo tie vartotojai susispiečia į kooperatyvą ir prekiauja?
            Nenorėtumėte apsilankyti tame mano kaime ir atsiųsti man nuotraukų? Ten nuo Kauno dar arčiau nei man nuo Vilniaus.

            Yra netgi žmonių, kurie ten atsikelia gyventi. čia bent 3 skirtingos šeimos, kurie ten atsikėlė. Aišku, gaila kad tokia nuošali vieta tuoj taps populiari, kurioje jau nebesijausi atradėju, o būsi tik kaip masinis turistas:

            https://kauno.diena.lt/naujienos/kau...aisve-1130585?

            https://bznstart.lt/verslas/verslo-p...niam-poilsiui/

            https://www.ukzinios.lt/kultura/bend...jos-dokumentus

            Comment


              Nežinau, kadangi mane tuoj pašalins, neturiu ūpo galvoti

              Comment


                Tai ar ne paprasčiau būtų tiesiog nerašyti pranešimų, kurie gali baigtis būtent pašalinimu? Nedėti propagandinių video, netransliuoti kaip jie vertina savo pradėtą karą ir pan. Čia jums kažkoks mazochizmas - rašyti pranešimus, už kurių turinį neabejotinai susilauksite sankcijų?
                O dėl to sekiojimo, tai pats buvau policijoje, domėjausi, tai man sakė, kad jei ir prie namų pastoviai lauki, ir dar prie darbovietės (mano atveju - universiteto) pasirodai, tai jau būtų galima pritempti prie BK 148-1 str., bet dar reiktų žiūrėti teismų praktiką.
                Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.09.10, 20:42.

                Comment


                  Gasdina tave ten. Tu geriau su advokatu pasikalbek, o ne su milicija.

                  Dabar žiūriu futbola Lietuva Serbija per rusu TV, o ten sitgaliai fone loja putin xuilo!!!

                  Comment


                    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                    Tai ar ne paprasčiau būtų tiesiog nerašyti pranešimų, kurie gali baigtis būtent pašalinimu? Nedėti propagandinių video, netransliuoti kaip jie vertina savo pradėtą karą
                    Negi tai draudžiama?

                    Comment


                      Parašė liutass Rodyti pranešimą

                      Negi tai draudžiama?
                      Nu kam dėti video, kuriuose kaip iš kokio pamišėlių kalėjimo tik ir gąsdina kaip tuoj visus susprogdins, išpjaus... ? Jei jūs bijote karo, tai kaip tik turėtumėte atsiriboti nuo tokių nesąmonių.
                      Advokatas man skamba kaip avokadas... O jei tas žmogus išeis iš namų ir prieis prie manęs iš arti paklausti, ką aš čia veikiu, jei buvo prašyta nesirodyti? Tas miškelis prie jo namų nėra pritaikytas laisvalaikiui, ten daugiausia praeina vietiniai šunvedžiai, kurie ir pramindė takelį. Sunku būtų sumeluoti, kad atėjau ten pasivaikščioti, kuomet tame rajone pats negyvenu...

                      Comment


                        As ne avokadas, bet paprasta logika sako, kad vaikscioji kur nori, jei nekeli kitiems grėsmės

                        Comment


                          Bet jeigu žmogui vis tiek nejauku, kad maluosi jam po langais... Kaip sakė mano mama, tai, kad nors prie to žmogaus neini, jo nekalbini, nieko neprašai, ar juo labiau negadini automobilio, vis tiek toks stovėjimas "ant dūšios" yra didžiulis psichologinis spaudimas - gal dabar ir nieko nedarau, o tuoj gal kažką padarysiu? Beje, ilgainiui ten lankydamasis net imdavau pamiršti, jog ten einu dėl to žmogaus - tos vietos man taip prigijo, kad tiesiog suaugau su jomis. Dabar kai su mama dairėmės pigesnių butų, siūliau jai išsinuomoti arčiau jo namų - dabar gi užbaigtos "Jomanto parko" daugiabučių projektas buv. "Arkorama" vietoje... Iki ano namų - vos kiek daugiau nei kilometras.

                          Comment


                            O man nepatinka kad Simonyte visur per medias makaluojasi, gal irgi i miliciją kreiptis, kad mane psichologiškai persekioja po visą svieta? Problema jo, o ne tavo, bet pakalbek su avokadu, nes as tai kas as toks, kad aiskinciau juridine puse, tskant

                            Comment


                              Issinuomokit jo name ir viskas bus paprasta

                              Comment


                                Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                Problema jo, o ne tavo, ...
                                Tai tai, kad jam nepatinka, kad rodydavausi, problema gal ir jo, nes kitas žmogus jo vietoje tiesiog ignoruotų mane. Bet esmė tokia, kad rodytis tai pirmiausia pradėjau aš.
                                O tai kaip galvojate, ar reiktų taikyti atsakomybę pagal ANK/BK krepšinyje už tą gudravimą, kai rungtynių pabaigoje, kai skirtumas tarp komandų - minimalus - kai žaidėjas specialiai prameta antrąjį baudos metimą, kad kamuolys atšoktų jam į rankas ir jis arba jo komanda turėtų dar kelias sekundes lemiamai atakai? Pvz. tose rungtynėse su makedonais, Vlado Ilievskis antrą baudą prametė labai subtiliai - iš jo rankų judesio metant tikrai pagalvotum, kad norėjo įmesti, tiesiog nepavyko, bet iš tikrųjų jis taip norėjo - kamuolys atšoko Jasikevičiui į rankas, o tas, staigiai gavęs kamuolį per 0,5 sekundės neturėjo laiko nusitaikyti ir paleido jį per visą aikštę bet kaip... Kiti tai tiesiog daužia tą kamuolį tiesia trajektorija į lanką ir tuomet gavę atšokusį kamuolį bando greitai įmesti taškus jau "iš žaidimo".
                                Gal dabar suprasite, ko čia klausiu? Mano mama tai sako, kad jūs greičiausiai būsite storuliukas, nes jie ne tik būna abejingi sportui, bet ir visaip niekina įvairias sporto šakas.

                                Comment


                                  uz baudu prametima - tik Lincho teismas vietoje uzdauzant kamuoliais ir ranksluosciais.

                                  As pats esu profesionaliai sportaves krepsini 11+ metu, veteranus varzybose dalyvavau iki pernai, kol negavau amziaus nugaros traumos ir baigiau sportuoti po 45+ metu trukmes. Nesu storuliukas, esu liesas ir ilgas.

                                  Comment


                                    O teritorinis Kauno LDB (UŽT) skyrius yra Ožeškienėje?
                                    O ką daryti, jei nori keliauti į šalį, į kurią reikia vizos ir tos šalies ambasados Lietuvoje nėra - tuomet turi siųsti savo pasą į artimiausią užsienyje esančią ambasadą, kad tau įklijuotų tą vizą. Tuo metu tu būni be asmens dokumento, o jei rinkimai, arba policija gatvėje sustabdo, keleivių kontrolė pagauna - ką daryti?

                                    Comment


                                      Jo, Ozeskienes. Kai man reikejo Japonijos vizos, as vaziavau i Talina, nes dokumenta siusti pastu gali tik beprotis

                                      Comment


                                        O nepagalvojate, kad naudodamiesi socialiniu transportu žmonės saugosi AN protokolų? Pvz. jei aš turėčiau mašiną, neabejoju, kad jau turėčiau bent vieną už greitį. Nebent jei važinėju tik mieste, gal galima užsidėti kokius nors ribotuvus, kad netyčia nepaspaustum virš 50km/h? Tiesa, keliaujant transportu gali nesunkiai gauti baudą už kitką - važiavimą "be bilieto". Realiai tiesiog būna, kad keleivis pasižymi bilietą vienoje stotelėje, o kitoje įlipa kontrolė ir teigia, jog per vėlai pažymėtas, t.y. kontrolės metu, todėl visokie Cmientarzai Bobrowicziai ir Tecios Siliuk išsiveda į raudonąjį autobusiuką. Beje, o kokios spalvos autobusiukais kontrolieriai važinėja Kaune, ar kviečiasi pas save į vidų ar liepia pastovėti lauke?

                                        Comment


                                          jei cia klausimai man, tai as nieko nezinau nei apie viesaji transporta, nei apie jokias kontroles ar ju autobusiukus, nei apie jokias celiuk nei teliuk

                                          Comment

                                          Working...
                                          X