Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nacionalinė koncertų salė ant Tauro kalno

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• mantasm
    replied
    Parašė Diogenas Rodyti pranešimą

Iš kur dabar žinoti, taps ar ne taps landmarku.
    Laikas parodys.
    Tiek čia orakulų susiirinkę, kurie jau viską iš anksto žino kaip čia bus.

Tautos namai nebūtinai turi būtį kažkas stereotipiškai didingo.
    Nu tai turim vizulkes. Ir istorinę praktiką, kad objektas atrodo kažkur per pus blogiau nei vizulkės. Galima rezultatą gan tiksliai prognozuoti.

Nu taip, galima ant bet kokios daržinės pakabinti iškabą „tautos namai“. Būtų įdomu pamatyti tautos apklausas šita tema ko tauta norėtų.

Komentuoti:

• Diogenas
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Iš tikrųjų tai taip. Lokacija yra išskirtinė ir tikrai verta kažko ambicingesnio. "Tautos namai" irgi yra verti kažko daugiau, nei matome vizualizacijose, mano kuklia nuomone.

Projektų buvo konkurse tikrai žymiai geresnių, ir aišku - brangesnių. Jie būtų tapę landmarkais. Šitas ar taps? Kažkaip nemanau.
    Iš kur dabar žinoti, taps ar ne taps landmarku.
    Laikas parodys.
    Tiek čia orakulų susiirinkę, kurie jau viską iš anksto žino kaip čia bus.

Tautos namai nebūtinai turi būtį kažkas stereotipiškai didingo.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė Sirius Rodyti pranešimą
    Jeigu tavo manymu, šis architektūrinis absurdas puikiai atspindi sampratą "lietuvos tauta" bei puikiai atrodo konkrečioj lokacijoj-sveikinu, tokių kaip tu dar reikės paieškot.
    Iš tikrųjų tai taip. Lokacija yra išskirtinė ir tikrai verta kažko ambicingesnio. "Tautos namai" irgi yra verti kažko daugiau, nei matome vizualizacijose, mano kuklia nuomone.

Projektų buvo konkurse tikrai žymiai geresnių, ir aišku - brangesnių. Jie būtų tapę landmarkais. Šitas ar taps? Kažkaip nemanau.

Komentuoti:

• Diogenas
    replied
    Čia ko gero žmogus save paminėjo

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
    O vienas individas ir man kartais primena prie pado prikimbantį šuns kakutį. Bet geriausia kakučius apeiti aplinkui
    Kas jis toks?

Komentuoti:

• Silber418
    replied

Interjero dizainas- gal ir taip. Bet bendras pastatų vaizdas visiškas nesižiūri konkečioj lokacijoj. Beje, vizualizacijų kokybę irgi parodo tam tikrą lygį.
    Suklydau. Eksterjero.

Komentuoti:

• Tikras architektas
    replied
    Projektas nėra apgailėtinas, gal tik nelabai ambicingas. Tokioje vietoje man irgi norėtųsi kažkokio landmarko, o šio kol kas tokiu būnant neįsivaizduoju. Kita vertus, man jo ateitis atrodo miglota, žinant dar ir tą faktą, kad buvo numatyta ir sporto rūmų rekonstrukcija, šiuo metu yra išplečiami kongresai.

O vienas individas ir man kartais primena prie pado prikimbantį šuns kakutį. Bet geriausia kakučius apeiti aplinkui

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Su tavim net neverta daugiau šnekėt. Diskusiją apie nieką laikykime baigta.
    Ok

Komentuoti:

• Sirius
    replied
    Su tavim net neverta daugiau šnekėti. Diskusiją apie nieką laikykime baigta.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Parašė Sirius

Ašku, nes tu tai net nesugebi.
    Ne tai, o to.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied

Tavo a la sarkazmas vietoj ir ne vietoj parodo tik nepilnavertiškumo kompleksą.
    Tai, kad nebuvo jokio sarkazmo, turbūt nežinai ką ir tas reiškia

Komentuoti:

• Sirius
    replied
    Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
    Projektas nėra apgailėtinas. Tiesiog pasirinktas minimalistinis interjero dizainas. Viskas priklausys nuo medžiagų ir išpildymo.
    Interjero dizainas- gal ir taip. Bet bendras pastatų vaizdas visiškas nesižiūri konkečioj lokacijoj. Beje, vizualizacijų kokybę irgi parodo tam tikrą lygį.

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Projektas nėra apgailėtinas. Tiesiog pasirinktas minimalistinis interjero dizainas. Viskas priklausys nuo medžiagų ir išpildymo.

Komentuoti:

• Sirius
    replied
    Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Tavo nežinojimas kas yra paradoksas neturi nieko bendro su mano manymu.

Beja, įdomu kodėl, jau nebe pirmoj temoj, trauki senas visiem žinomas ir aptartas projektų vizualizacijas vien tam, kad pasitaškytum srutom.
    Tavo a la sarkazmas vietoj ir ne vietoj parodo tik nepilnavertiškumo kompleksą.

Komentuoti:

• Diogenas
    replied
    Puikus projektas
    Modernėjančiam Vilniui
    Tegul Sirius nenusišneka

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Click image for larger version

Name:	Citify-Nacionaline-koncertu-sale-48.jpg
Views:	921
Size:	274,7 kB
ID:	1965438 Click image for larger version

Name:	Citify-Nacionaline-koncertu-sale-49.jpg
Views:	907
Size:	420,1 kB
ID:	1965439

Nacionalinė koncertų salė "Tautos namai"

Apgailėtinas projektas. Kelios netaisyklingos formos architektūrinės dėžutės-tai paradoksas, įžeidimas puikiai miesto lokacijai bei projekto reikšmingumui.
    jei kaina tilptu į numatomus (lygtais tiek) 50mln. man visai neblogas variantas.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Jeigu tavo manymu, šis architektūrinis absurdas puikiai atspindi sampratą "lietuvos tauta" bei puikiai atrodo konkrečioj lokacijoj-sveikinu, tokių kaip tu dar reikės paieškot.
    Tavo nežinojimas kas yra paradoksas neturi nieko bendro su mano manymu.

Beja, įdomu kodėl, jau nebe pirmoj temoj, trauki senas visiem žinomas ir aptartas projektų vizualizacijas vien tam, kad pasitaškytum srutom.

Komentuoti:

• Sirius
    replied

Komentuoti:

• rmss
    replied
    Tai vis tiek nepastatys jo su tokiu biudžetu koks numatytas. Gal po 10 metų vykstančiam naujame konkurse bus bent vienas projektas vertas būt pastatytu.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied
    Paradoksas-kaip galima buvo išrinkti šį architektūrinę nesąmonę ir pavadinti ją "Nacionalinė koncertų salė "Tautos namai"".
    Nežinai kas yra paradoksas

Komentuoti:

Working...
X