Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinė koncertų salė ant Tauro kalno
Collapse
X
-
Ar čia yra patenkintų žmonių, kas vyksta Vilniuje?
Ar tik kultivuojam savo provincialius kompleksus, kad viskas pas mus blogai ir nuolatos lyginamės su kitais kaip kokiam kaime su kaimynais.
Estetika labai jau subjektyvus dalykas.
Kita vertus visada yra galimybė išsikelti iš Vilniaus ir gryžti į savo tėviškių trobeles.????
Komentuoti:
-
Pasirodo kad yra keli stiklai kurie eina per visą pastato aukštį, o ir vieno aukšto aukštis tikrai didesnis nei 3,5 metrai. Tiesą pasakius aš kažkaip jau neabejoju kad taip nebus, tai dabar man įdomu koks realiai bus fasadas, lauksiu naujų vizualizacijų...Parašė VNS Rodyti pranešimą
Nestandartinis stiklas nėra juokas. Nuotraukoje Apple CEO apžiūri stiklo gamyba Aplle kampui. Kažkokie kosminiais stiklai buvo naudojami statybose.
Komentuoti:
-
Šiek tiek primena "Forum Palace" Konstitucijos prospekte.Parašė STD Rodyti pranešimą
Kroatai irgi pinigų neturi.Zlín Congress Centre Velký sál 2010 881 Bohuslav Martinů Philharmonic Orchestra
Komentuoti:
-
Nebūkime labai prastos nuomonės apie rusų kultūrą. Turi jie pasaulio lygio baletą, teatrų, muzikų. Kas domisi labiau klasikiniu žanru, vertina rusų meną. Matomai, yra poreikis orkestrui įsikurti naujoje salėje Permėje, o taip vadinamas keksas visai neblogas.Paskutinis taisė Silber418; 2021.02.19, 23:48.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Vilniaus opera? Neteko girdėt net vietinių taip vadinant. Sako " prie operos ir baleto"
Komentuoti:
-
Pritariu. Dar keistas fetišas viską vadinti anglų kalba. Be anglakalbių šalių nelabai kur teko matyti tokius objektus (opera, koncertų salė, kt.) su pavadinimais ir nuorodomis pastatų viduje išskirtinai anglų kalba. Tikiuosi, realybėje pavadinimai bus lietuvių kalba.Parašė John Rodyti pranešimą
Šiaip tai gal būtų taip geriau. Kiek pastebėjau, operos/koncertų salės/teatrai paprastai vadinami miesto, kuriame yra, pavadinimu, o ne valstybės ar dar kokiais "nacionaliniais" vardais. Nacionalinis skamba kaip bereikalingai pompastiškas ir truputį autoritariškas visa šalį apimantis objektas. Tai nėra nei logiška, nei reikalinga. Čia tiesiog bus Vilniaus koncertų salė. Kaip yra Vilniaus opera ar Vilniaus (Avia Solutions Group) arena ar Vilniaus geležinkelio stotis. Galima apskritai viską vadinti nacionaliniais, bet kam to reikia?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Tai jie gert turi uz ka. Bet gert reik uz kazka? Tai uz geriausia keksa salyje. Arba geriausia krepsinio komanda salyjeParašė VNS Rodyti pranešimąNu matai net rusai negaili rublių. Gi galėtų pargert
Juk ties cia ir baigiasi ju norai ir fantazija.
Komentuoti:
-
Rusai i tokiems vadinamiems VAU projektus negaili lesu. Nei stadionams, nei krantinems, nei salems. Perme milijoninis miestas, tai reikia pradziugint bent keksais, kad zmonems lengviau butu alki kest ir geriau makaronai gerklen listuParašė VNS Rodyti pranešimą
Nu nieko aš nesiūliau tau statyt. Tiesiog buvo kaip pavyzdys, kad miestas esantis Urale? Sibire? whatever, nori kažką pasigimdyt rimčiau.
https://www.archdaily.com/932960/why...in-perm-russia
Komentuoti:
-
Nestandartinis stiklas nėra juokas. Nuotraukoje Apple CEO apžiūri stiklo gamyba Aplle kampui. Kažkokie kosminiais stiklai buvo naudojami statybose.Parašė Edd Rodyti pranešimą
Tarkim pagamintų. Aš jau net gabenimu pasidomėjau, jūrinių konteinerių dydžiais, sunkvežimių dydžiais.
Atrodo kad nebūtų labai paprasta.
Stiklas per 4 aukštus, tokio pastato vienas aukštas manau tikrai didesnis nei 3 metrai, tarkim kuklūs 3,5 metrai, stiklo ilgis 14 metrų, hm... Kolkas aš linkęs abejoti. 
Komentuoti:
-
Spira neblogai, siek tiek i Citadele panasu, su Porsche autocentro islenkimais
Jei ispanu projektas yra LIDL, tai cia grynas bankelis. Vienintelis projektas, kuris isties paliko tikrai geresni ispudi uz ispanu, tai Oslo. Visi kiti meh
Daugiau maziau.

- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nu nieko aš nesiūliau tau statyt. Tiesiog buvo kaip pavyzdys, kad miestas esantis Urale? Sibire? whatever, nori kažką pasigimdyt rimčiau.Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Sita keksa sau Kaune pasistatykite, bukite malonus, aciu
. O idomiausia projekta, named Megapussy Hill jau rodziau
https://www.archdaily.com/932960/why...in-perm-russia
Komentuoti:
-
Tarkim pagamintų. Aš jau net gabenimu pasidomėjau, jūrinių konteinerių dydžiais, sunkvežimių dydžiais.Parašė VNS Rodyti pranešimąPilkingtonas koks nors pagamins stiklus. Kam tie lietuviai. Tiesa ir tie ribas turi.
Atrodo kad nebūtų labai paprasta.
Stiklas per 4 aukštus, tokio pastato vienas aukštas manau tikrai didesnis nei 3 metrai, tarkim kuklūs 3,5 metrai, stiklo ilgis 14 metrų, hm... Kolkas aš linkęs abejoti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Sita keksa sau Kaune pasistatykite, bukite malonus, aciuParašė VNS Rodyti pranešimą
. O idomiausia projekta, named Megapussy Hill jau rodziau
Komentuoti:
-
Pilkingtonas koks nors pagamins stiklus. Kam tie lietuviai. Tiesa ir tie ribas turi.
Komentuoti:
-
Forume kiek suprantu yra "fasadininkų", gal galėtų pakomentuoti kas nusimano, ar Lietuvoj gamina pvz. kas nors tokio dydžio stiklus/langus. Jei viskas bus realizuota kaip vizualizacijose tai galbūt atsiimsiu žodžius dėl išorės, nebus labai landmarkiškas, bet gal ir visai neblogai, dėl savo vietos tokiu iš dalies aišku bus. "Vakare":Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Na pažiūrėsim. Jeigu bus toks fasadas ir tokie kabantys aukštai, tai atrodys tikrai įspūdingai. Ypač vakare, kai bus apšviesta. Padaryt ko gero galima. O projektas kol kas nesikeičia, kaip matom.
Apple prieš kažkiek metų NYC atnaujino savo garsią kubo parduotuvę. Anksčiau kubas buvo iš daug detalių sudarytas, dabar tai yra vientiso stiklo elementai
- 2 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: