Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
O šiaip ta tarpaukštinė pilka plėvė sugadina didelių langų kontrastą su mažais. Galėjo ja padaryt labiau nematoma, kažkaip subtiliau...
- 2 patinka
-
Klasikine Vilniaus NMC zvyro parkofke?Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąLvivo 95B sklypas valomas. Idomu kas bus, nes sklypas pats gan nedidelis (10aru).
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Nexto
Kernavės Aveniu pilnai išvalytas sklypas
Šnipiškių terasos
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Ne architektų, o developerių galvose. Ir ten tik viena mintis “kuo pigiau”. Parketas ant fasado iš toli atrodo kaip klinkeris. O tai jau beveik “premium” klasė, už kurią iš pirkėjų galima papildomų babkių nuraut.Parašė feex12 Rodyti pranešimąTas parketas taip prastai atrodo...nesuprantu kas architektų galvose...Cozy life netoliese su tokiu pačiu parketu ant sienų - atrodo kaip 10 metų senesnis namas nei iš tiesų yra.
Komentuoti:
-
Tas parketas taip prastai atrodo...nesuprantu kas architektų galvose...Cozy life netoliese su tokiu pačiu parketu ant sienų - atrodo kaip 10 metų senesnis namas nei iš tiesų yra.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Na čia ne esmė, aš labiau apie tai, kaip jis atrodo (o atrodo kaip medžio imitacija), o ne iš ko tiksliai padarytas. Kažkaip ta imitacijos/laminato idėja kažkam kažkur pasirodė gera, nors, imho, tai tiesiog neatrodo gerai.Parašė _JJ_ Rodyti pranešimą
Man pasirodė, kad ten ne laminatas, o tokios ale vonios plytelės. Bet gal klystu.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
ir zinoma sugeba pagadint su laiptais , ten galima butu gana nebloga reljefa isspaust .Parašė _JJ_ Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Man pasirodė, kad ten ne laminatas, o tokios ale vonios plytelės. Bet gal klystu.Parašė John Rodyti pranešimąTie laminato intarpai man nusižiūri (kaip ir ant netoli esančio Cozy Life pirmo etapo), biški trūksta aukųčio ir aišku integracija su gatve ne tokia, kokios norėtųsi, bet visumoj atrodo gerai.
Komentuoti:
-
Tankūs metaliniai geriau nei stiklas, per kurį matosi visas balkono "turinys"
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Yra jau kitoje pusėje dalis sudėta. Metaliniai, juodi tankūs stulpeliai...
Komentuoti:
-
Dar vaizdas pasikeis kai balkonų turėklai atsistos, labai priklauso galutinis vaizdas nuo to ar bus stiklas, ar "sietkos" ar plokštės kokios
- 1 patinka
Komentuoti:
-
-
- 21 patinka
Komentuoti:
-
Šiandien pravažiavau pro čia, tai panašu, kad parkingas bus.Parašė silkiokas69 Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Komentuoti:

Komentuoti: