Parašė _rB_
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Man, kaip Senamiesčio gyventojui, tai yra kraupi ši vieta, šalia ta promenada, Lazdynų Pelėdos skveras ir Gėlių pavilijono teritorija. Aš nesuprantu, kaip galima mest atliekas ar net daužyt po savęs. Ar sunku pasikelti ir nunešti tuos du metrus bei išmesti? Teko ne kartą aprėkti tuos "veikėjus" tai nueidavo ir pasiėmę išmesdavo. Kelis kartus gavo per savo išpampusias mordas tai tokių daugiau nematydavau. Nežinau, kaip kitaip su jais bendraut, nes jie be rėkimo ir fizinės jėgos daugiau nieko nesupranta. Iš viso juos reikia vaikyti ir net neleisti ten būti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Prieš karą ten lyg ir buvo perimetrinis užstatymas. Bet tą vietą tvarkyti būtina, nes ten yra halės asocialų "myžukla".
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Ten tikrai labai reikia užstatymo. Bet šansų mažai, ypač po to skandalo su Medžiu.
Komentuoti:
-
Iš straipsnio apie Izraelio skvero vietos paieškos.
Anksčiau šiuo vardu planuota pavadinti senamiesčio skverą, esantį Bazilijonų ir Arklių gatvių sankirtoje, tačiau dėl planuojamo užstatymo tokia idėja atmesta. Šiam siūlymui taip pat nepritarė ir vietos bendruomenė.
Komentuoti:
-
Dar galim atstatyti kokią medinę pirkią kur vilniečiai galės pririšti savo arklius atjoję į vilniaus centrą.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąBūtų idealu ir kleboniją atstatyti, ta, kur kairėje nuo bažnyčios. Gana įdomus pastatas, turinti klasicizmo ar net vėlyvojo baroko elementų.
Komentuoti:
-
Būtų idealu ir kleboniją atstatyti, ta, kur kairėje nuo bažnyčios. Gana įdomus pastatas, turinti klasicizmo ar net vėlyvojo baroko elementų.
Komentuoti:
-
Koplytėlės atkūrimas visai netrukdytų laiptams, o koplytėlė yra labai istoriškai svarbus objektas. Joje buvo garsusis Šnipiškių Jėzus, kuris savu laiku buvo vienas iš miesto simbolių. Tokie objektai ir yra miestas, ne tik namų ir gatvių rinkinys
- 1 patinka
Komentuoti:
-
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Tas užstojimas, man yra toks primityvus - jei ne karas, ta visa linija būtų buvus užstatyta išlaikant perimetrą ir vienodo aukščio.
Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Azejam Rodyti pranešimąAtrodo, kad tas, kuris užstojo
Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Žygimantų 13 ar 12 - labai geros naujienos. O čia tas, kur užstojo Katedros bokštą, ar kitas šalia.
Komentuoti:
-
Pradėjo judėti Žygimantų 13 ar 12 ar kaip jis ten vadinasi
Veiksmas jau gerą savaitę vyksta.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Laukiau ilgai šio pastato rekonstrukcijos tikėdamasis, kad jie bent tą karpą nugriaus taip sumažindami šito sovietinio brutalizmo invaziją į šią vietą. Ta karpa dar ir taip atgrasiai įsirėžusi prie naujojo namo...
Administracinio pastato, J. Basanavičiaus g. 7, Vilniuje, rekonstravimo projekto projektinių pasiūlymų pristatymas
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...pristatymas-2/
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gali apžiūrinėt merginų kojas iš apačios. Darbo vieta su privalumais
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
Komentuoti:
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
Komentuoti:
Komentuoti: