Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Būtų idealu ir kleboniją atstatyti, ta, kur kairėje nuo bažnyčios. Gana įdomus pastatas, turinti klasicizmo ar net vėlyvojo baroko elementų.
-
Koplytėlės atkūrimas visai netrukdytų laiptams, o koplytėlė yra labai istoriškai svarbus objektas. Joje buvo garsusis Šnipiškių Jėzus, kuris savu laiku buvo vienas iš miesto simbolių. Tokie objektai ir yra miestas, ne tik namų ir gatvių rinkinys
- 1 patinka
Komentuoti:
-
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Tas užstojimas, man yra toks primityvus - jei ne karas, ta visa linija būtų buvus užstatyta išlaikant perimetrą ir vienodo aukščio.
Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Azejam Rodyti pranešimąAtrodo, kad tas, kuris užstojo
Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Žygimantų 13 ar 12 - labai geros naujienos. O čia tas, kur užstojo Katedros bokštą, ar kitas šalia.
Komentuoti:
-
Pradėjo judėti Žygimantų 13 ar 12 ar kaip jis ten vadinasi
Veiksmas jau gerą savaitę vyksta.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Laukiau ilgai šio pastato rekonstrukcijos tikėdamasis, kad jie bent tą karpą nugriaus taip sumažindami šito sovietinio brutalizmo invaziją į šią vietą. Ta karpa dar ir taip atgrasiai įsirėžusi prie naujojo namo...
Administracinio pastato, J. Basanavičiaus g. 7, Vilniuje, rekonstravimo projekto projektinių pasiūlymų pristatymas
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...pristatymas-2/
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gali apžiūrinėt merginų kojas iš apačios. Darbo vieta su privalumais
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
Komentuoti:
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
Komentuoti:
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąŠitas man yra THE baisiausias visame Senamiestyje, ypač ta absoliuti nesąmonė su -0.5 aukštu vietoje to, kad padaryti normalų europinį komercinį aukštą gatvės lygyje.
Komentuoti:
-
Kiek suprantu, ten paveldo saugomos rūsių liekanos. Sugalvojo "eksponuoti", o ne rekonstruoti, nes gal duomenų nėra, arba rekonstruoti ir pritaikyti komercijai per brangu pasirodė mūsų developeriams.
Komentuoti:
-
Šitas man yra THE baisiausias visame Senamiestyje, ypač ta absoliuti nesąmonė su -0.5 aukštu vietoje to, kad padaryti normalų europinį komercinį aukštą gatvės lygyje.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
-
Aš irgi atkreipiau, kad ne balti ir kokybiški tie langai..
Projekto įgyveninimo rezultatas aišku labai diskutuotinas, bet ganėtinam užkampy jis, mažai kam matomas ir įdomus.
Komentuoti:
-
Vieną, gal du kartus ėjau pro ten. Stengiuosi vengti tos vietos, nes tiesiog negaliu žiūrėt ramiai į tą sugadintą kvartalą.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąGali būti tie rėmai ir iš baltojo aukso, bet atrodo kaip balti plastmasiniai.
- 3 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: