Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Senamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Būtų idealu ir kleboniją atstatyti, ta, kur kairėje nuo bažnyčios. Gana įdomus pastatas, turinti klasicizmo ar net vėlyvojo baroko elementų.

Komentuoti:

• Alfas Vingys
    replied
    Koplytėlės atkūrimas visai netrukdytų laiptams, o koplytėlė yra labai istoriškai svarbus objektas. Joje buvo garsusis Šnipiškių Jėzus, kuris savu laiku buvo vienas iš miesto simbolių. Tokie objektai ir yra miestas, ne tik namų ir gatvių rinkinys

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Jau ta koplyčia tai tikrai neturėtų būti atstatymo objektų sąrašo viršuje.
    Sutvarkius laiptus ir aikštę apačioje galėtume turėti mini Ispanijos aikštę.

Click image for larger version

Name:	836FE502-6EAF-4F59-BCB7-2080599D70C0.jpeg
Views:	1174
Size:	50,1 kB
ID:	2054603

Komentuoti:

• DeSadas
    replied
    Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą

Tas užstojimas, man yra toks primityvus - jei ne karas, ta visa linija būtų buvus užstatyta išlaikant perimetrą ir vienodo aukščio.

Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.

tai ir bus supiltas atgal

Komentuoti:

• Ciurlionis
    replied
    Parašė Azejam Rodyti pranešimą
    Atrodo, kad tas, kuris užstojo
    Tas užstojimas, man yra toks primityvus - jei ne karas, ta visa linija būtų buvus užstatyta išlaikant perimetrą ir vienodo aukščio.

Gal reikia atgal supilti Kalvarijų bokštelį, kad visi matutų tą bokštą nuo kitos upės pusės, o ne stogo "rampas" daryti.

Komentuoti:

• Azejam
    replied
    Atrodo, kad tas, kuris užstojo

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Žygimantų 13 ar 12 - labai geros naujienos. O čia tas, kur užstojo Katedros bokštą, ar kitas šalia.

Komentuoti:

• Azejam
    replied
    Pradėjo judėti Žygimantų 13 ar 12 ar kaip jis ten vadinasi

Veiksmas jau gerą savaitę vyksta.

Komentuoti:

• spekas
    replied
    .Click image for larger version

Name:	Capture4.JPG
Views:	1673
Size:	278,5 kB
ID:	2047299

Komentuoti:

• spekas
    replied
    Laukiau ilgai šio pastato rekonstrukcijos tikėdamasis, kad jie bent tą karpą nugriaus taip sumažindami šito sovietinio brutalizmo invaziją į šią vietą. Ta karpa dar ir taip atgrasiai įsirėžusi prie naujojo namo...

Administracinio pastato, J. Basanavičiaus g. 7, Vilniuje, rekonstravimo projekto projektinių pasiūlymų pristatymas

https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...pristatymas-2/

Click image for larger version  Name:	Capture.JPG Views:	1 Size:	188,1 kB ID:	2047292
    Click image for larger version  Name:	Capture3.JPG Views:	1 Size:	26,7 kB ID:	2047293
    Click image for larger version  Name:	Capture2.JPG Views:	1 Size:	28,1 kB ID:	2047294

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Gali apžiūrinėt merginų kojas iš apačios. Darbo vieta su privalumais

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Parašė spekas Rodyti pranešimą

Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
    Kiek aš mačiau tai ten yra labai nekokios darbo vietos, kur tu sėdi žemiau gatvės lygio ir barely gauni šviesos.

Komentuoti:

• rmss
    replied
    Parašė spekas Rodyti pranešimą

Taip tas pusinis aukštas yra žiauru. Ten kartais ne parkingas? Jei ne parkingas - man jis automatiškai su juo asocijuojasi.
    Dalyje parkingas, bet dabar lyg ir aptraukė stiklus matine plėvele, nes nebesimatė nieko kai paskutinį kart ėjau pro ten.

Komentuoti:

• spekas
    replied
    Parašė ttttt Rodyti pranešimą
    Šitas man yra THE baisiausias visame Senamiestyje, ypač ta absoliuti nesąmonė su -0.5 aukštu vietoje to, kad padaryti normalų europinį komercinį aukštą gatvės lygyje.

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Kiek suprantu, ten paveldo saugomos rūsių liekanos. Sugalvojo "eksponuoti", o ne rekonstruoti, nes gal duomenų nėra, arba rekonstruoti ir pritaikyti komercijai per brangu pasirodė mūsų developeriams.

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Šitas man yra THE baisiausias visame Senamiestyje, ypač ta absoliuti nesąmonė su -0.5 aukštu vietoje to, kad padaryti normalų europinį komercinį aukštą gatvės lygyje.

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Dar vienas užkampis, dar vienas panašus kvazi-brutalizmo egzempliorius. Nors šitas man žymiai labiau vykęs, tiek langų ritmika, tiek proporcijos, fasado faktūra. Proj. autoriai ir nuotr šaltinis Archihalė

Click image for larger version

Name:	Lydos 7.jpg
Views:	3087
Size:	76,4 kB
ID:	2044065

Komentuoti:

• Garbanius
    replied
    Aš irgi atkreipiau, kad ne balti ir kokybiški tie langai..
    Projekto įgyveninimo rezultatas aišku labai diskutuotinas, bet ganėtinam užkampy jis, mažai kam matomas ir įdomus.

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Vieną, gal du kartus ėjau pro ten. Stengiuosi vengti tos vietos, nes tiesiog negaliu žiūrėt ramiai į tą sugadintą kvartalą.

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
    Gali būti tie rėmai ir iš baltojo aukso, bet atrodo kaip balti plastmasiniai.
    Nežinau, nebent nematėt gyvai, man jie yra aiškiausiai pilki/sidabriniai ir atrodo tikrai nepigiai ir kokybiškai.

Komentuoti:

Working...
X