čia daugiau ne spalviškumą, o kad skardinis "čerpinis" atrodo labai pigiai. Skardinis vientisas juodas, daug geriau atrodo, nei tas ale "čerpinis"
Žiūrint į senamiestį ir tą dalį naujamiesčio iš aukščiau - nesimato to „pigumo“. O vientisas raudonų stogų vaizdas daug geriau atrodo nei juoda-raudona šachmatų lenta.
raudonas skardinis stogas?
why?
gali but zalias nes imituos vario patina, gali but pilkas nes -cinka
raudonas tai gal rusted metal roofing?
cia tai ko tamsta trokstat?
Raudonas kaip įsipaišantis į rajono kontekstą. Ne joks surūdijęs, o toks kaip įprasta Vilniaus senamiesčiui ir daliai naujamiesčio.
raudonas skardinis stogas?
why?
gali but zalias nes imituos vario patina, gali but pilkas nes -cinka
raudonas tai gal rusted metal roofing?
cia tai ko tamsta trokstat?
Vieta: oficialiai - Senamiestis, realiau - Naujamiestis
Mokslo paskirties pastato (7.11) paskirties keitimo į gyvenamąją paskirtį (daugiabutis (6.3)), Naugarduko g. 5, Vilniuje, rekonstravimo projekto projektinių pasiūlymų pristatymas
Mane labiau liūdina ne ta anomališka vieta, o sutvarkytas T. Ševčenkos skveras, kuris ten šalia, nes iš esmės tai girtų ir apsišlapinusių bomžų spot'as.
Taip, aš ją promenada pavadinau, nežinojau pavadinimo. Ten gi visi suoliukai nuolat jais nusėsti.
Man, kaip Senamiesčio gyventojui, tai yra kraupi ši vieta, šalia ta promenada, Lazdynų Pelėdos skveras ir Gėlių pavilijono teritorija. Aš nesuprantu, kaip galima mest atliekas ar net daužyt po savęs. Ar sunku pasikelti ir nunešti tuos du metrus bei išmesti? Teko ne kartą aprėkti tuos "veikėjus" tai nueidavo ir pasiėmę išmesdavo. Kelis kartus gavo per savo išpampusias mordas tai tokių daugiau nematydavau. Nežinau, kaip kitaip su jais bendraut, nes jie be rėkimo ir fizinės jėgos daugiau nieko nesupranta. Iš viso juos reikia vaikyti ir net neleisti ten būti.
Mane labiau liūdina ne ta anomališka vieta, o sutvarkytas T. Ševčenkos skveras, kuris ten šalia, nes iš esmės tai girtų ir apsišlapinusių bomžų spot'as.
Man, kaip Senamiesčio gyventojui, tai yra kraupi ši vieta, šalia ta promenada, Lazdynų Pelėdos skveras ir Gėlių pavilijono teritorija. Aš nesuprantu, kaip galima mest atliekas ar net daužyt po savęs. Ar sunku pasikelti ir nunešti tuos du metrus bei išmesti? Teko ne kartą aprėkti tuos "veikėjus" tai nueidavo ir pasiėmę išmesdavo. Kelis kartus gavo per savo išpampusias mordas tai tokių daugiau nematydavau. Nežinau, kaip kitaip su jais bendraut, nes jie be rėkimo ir fizinės jėgos daugiau nieko nesupranta. Iš viso juos reikia vaikyti ir net neleisti ten būti.
Iš straipsnio apie Izraelio skvero vietos paieškos.
Anksčiau šiuo vardu planuota pavadinti senamiesčio skverą, esantį Bazilijonų ir Arklių gatvių sankirtoje, tačiau dėl planuojamo užstatymo tokia idėja atmesta. Šiam siūlymui taip pat nepritarė ir vietos bendruomenė.
Įdomiai. Neteko girdėt, kad ten kažką planuoja, nors sklypas yra. Bet tuo pačiu įsivaizdavau, kad savivaldybei priklauso.
Komentuoti: