Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

TEO administracinis pastatas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• evvt
    replied
    Interesna, ant kiek tatai prikerpa jiem kiaušus?

O dėl projektų mano supratimas toks:
    jeigu NY -100%
    tai kiti, nors yra įdomių bet tik iki 60% ir žemiau.

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Parašė Edis Rodyti pranešimą
    Man be to NY dar patinka sitas projektas, toks irgi kazka amerikietisko primena galbut net ir buvusi WTC.
    Sitas neblogas ir is tokiu realesniu, t.y. “ikandamu” atrodo, priesingai nei gal kai kurie kiti.

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Gal ir ok, bet labai primena Sakyčiau tegul Saltoniškės lieka Saltoniškėse.

Komentuoti:

• Eidvis
    replied
    Mano favoritai sutampa su daugumos ir 15min.lt balsavimu.

Jie patinka dėl skirtingų priežasčių ir jeigu būtų nuspręstą statyti vieną iš šitų, šaučiau šampaną ir galvočiau kuriam dabar turėsiu duoti pirmą vietą - šitam, K18B ar Swedbankui, nes visa kita NMC yra gili depresija, gal tik Quadrumas kažkur per vidurį dar. Deja, bet tikriausiai šampano šauti neteks, nes vienas nebus pasirinktas dėl aukščio, o kitas dėl per daug sudėtingų techninių sprendimų ir didelės kainos. Kai yra šitie du, tai net nesinori kažkam skirti trečią vietą, nes ta trečia vieta nuo šitų dviejų labai atsilieka. 15min apklausoje trečią vietą šitas užima:

Bet man visų pirma jis nepatinka dėl to, kad man atrodo vizualizacijos jo yra labai apgaulingos. Tas medžių ar žalumos įpaišytų į pastatą triukas buvo daug kur naudotas ir anksčiau, bet realybėje kažkaip nelabai kur gavos, arba gavos ne taip, kaip vaizdavo. Antras triukas - baltas stiklas, irgi jau ne kartą naudotas ir nelabai mačiau, kad kažkur taip ir gautųsi, paskutinieji Green Hall 3 naudojo, tačiau už rezultatą nepykstama, nes ten ne stikle visas gražumas, o formose. Jeigu iš šito pastato atimti tuos du triukus - manau nelabai kas ir beliks, nors nėra ir iš prasčiausių.

Komentuoti:

• kutas
    replied
    Keista, kad iš 17 projektų, nė vienas nėra stiprus. 10 projektų apskritai generiniai, neužkabinantys nei tūriu, nei bent kiek įdomesne fasado raiška. Kiekvienas aukštuminis pastatas nebūtinai privalo būti landmarku, bet dauguma projektų net iki vidutinio netempia. Daugeliui patinkantis 170101 aka New York atrodo įdomiausiai ir kuria visai nebloga įspūdį - bet panašu, kad tik toje naktinėje vizualizacijoje tam tikru kampu. Kitose vizualizacijose kažkaip nublanksta ir iškrenta iš konteksto.

Visai ok atrodo ir kontekste dera 212121 ir 294181 - bet abiems stinga išskirtinumo.

Komentuoti:

• Evier
    replied
    Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
    Nemanau, kad taip tragiškai gali baigtis kaip tu sakai, tikrai nedės ant fasado plasmasinių blizgančių plokštelių.
    Kadangi aš sakiau, kad rudai rusva/raudona spalva būtu geriau (nebūtinai tokie patys atspalviai, bet panašios medžiagos), tad dėl bendro vaizdo įdedu savo fantazijos pvz. nuo brangiausio iki pigiausio variantų.
    1.) https://upload.wikimedia.org/wikiped...07-13-3381.jpg
    2.) https://farm6.staticflickr.com/5533/...9f02f7e7_b.jpg
    3.) http://www.kendall-heaton.com/wp-con...a-center-4.jpg
    4.) https://www.emporis.com/images/show/...ssaustraat.jpg
    Pabandykit prisiartinti kiek įmanoma, geriau įsižiūrėjus, tai kaip tik į kažkokias plokšteles ir yra panašu. Dėl spalvos irgi neaišku, bet daugumoj vizualizacijų pavaizduota balta. Pradedu abejoti šiuo projektu.

Komentuoti:

• justinas adam
    replied
    Visai patiko tas NY monstras, kol nepamačiau kitų vizualizacijų. Balta spalva nesižiūri, prikišta visokių nereikalingų mišraininių elementų, įspūdingiau atrodo iš vieno kampo, o kur buvo vaizdas nuo Gedimino kalno, tai kažkoks nykus kalnas, uždengiantis bures ir vizualiai dar labiau sumažinantis NMC. Primena projektus Rygoje, ir tai ne komplimentas. Aš už 2 arba 5 projektus (realiausias laimėtojas). NMC reikia įdomesnių formų, bet ne drastiškų nukrypimų su Gizos piramidės ir Babilono sodų kūdikiu.

Komentuoti:

• Edis
    replied
    Man be to NY dar patinka sitas projektas, toks irgi kazka amerikietisko primena galbut net ir buvusi WTC.

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

pritariu .. tas kuris viesiem patinka man tai ziauru.. nors ir primeny NY ar SN
    Man tai buvo užtikrintas favoritas, išskyrus stogo stiklinę dalį, iki to laiko, kol nepamačiau, kad jo fasadas turės būti baltas. Tai dabar daug abejonių man kyla, ar tarp visų variantų jis deramas būti favoritu.

Komentuoti:

• DeSadas
    replied
    Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
    O man tas visų mėgstamas ale NY nelimpa, aš įsivaizduoju NMC judant link futuristic krypties, kas daroma iš dalies su K29, Green hall,tad vien dėl šito aspekto rinkčiausi:

pritariu .. tas kuris viesiem patinka man tai ziauru.. nors ir primeny NY ar SN

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Parašė Evier Rodyti pranešimą
    Kitas dalykas, jei to projekto išpildymas nebus tobulas (panaudotos pigesnės ar netinkamos medžiagos, arba kažkas kažkur supaprastinta), tai gali baigtis blogiau nei bet kuris kitas projektas konkurse. Na ir šiaip aišku tų medžių ir augalų visokių tai nesitikėkit.
    Nemanau, kad taip tragiškai gali baigtis kaip tu sakai, tikrai nedės ant fasado plasmasinių blizgančių plokštelių.
    Kadangi aš sakiau, kad rudai rusva/raudona spalva būtu geriau (nebūtinai tokie patys atspalviai, bet panašios medžiagos), tad dėl bendro vaizdo įdedu savo fantazijos pvz. nuo brangiausio iki pigiausio variantų.
    1.) https://upload.wikimedia.org/wikiped...07-13-3381.jpg
    2.) https://farm6.staticflickr.com/5533/...9f02f7e7_b.jpg
    3.) http://www.kendall-heaton.com/wp-con...a-center-4.jpg
    4.) https://www.emporis.com/images/show/...ssaustraat.jpg

Komentuoti:

• spekas
    replied
    Žinote, aš dabar pažiūrėjau į tą ,,dvasingumo širdį'' (20 namas) iš kito kampo (dėkui vienai iš vizualizacijų) ir man kilo mintis - puikiai sutvarkius tą namelį su apželdinimu ir jo sklypą apstačius iš visų ar bent 3/4 pusių ir jame įrengus restoraną/kavinę, būtų labai šaunu jame pavalgyti per pietų pertrauką išėjus iš vieno iš daugiaaukščių. Būtų kaip tokia senovės ir gamtos oazė.

Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	75
Size:	79,2 kB
ID:	1737672

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    O man tas visų mėgstamas ale NY nelimpa, aš įsivaizduoju NMC judant link futuristic krypties, kas daroma iš dalies su K29, Green hall,tad vien dėl šito aspekto rinkčiausi:
    Šitas tarp mano top 2, antras tik todėl, kad Quadrumas jau turi panašų fasadą ir iš perspektyvos jis atrodo storokas. Norisi kažko skirtingesnio už kitus jau egzistuojančius pastatus.

Komentuoti:

• Evier
    replied
    Sutikčiau. Tas NY tikrai neblogas, bet manyčiau mūsų NMC per daug iškristų iš konteksto, be to aš irgi norėčiau kad ten būtų plėtojama futuristinė architektūra.
    Kitas dalykas, jei to projekto išpildymas nebus tobulas (panaudotos pigesnės ar netinkamos medžiagos, arba kažkas kažkur supaprastinta), tai gali baigtis blogiau nei bet kuris kitas projektas konkurse. Na ir šiaip aišku tų medžių ir augalų visokių tai nesitikėkit.

Komentuoti:

• Efka_01
    replied
    Parašė ArtisLT Rodyti pranešimą

? Kokie tie patys?
    kadangi kalba ejo apie kalva kazkodel rasydamas posta komisija sutapatinau su tais kurie leido lvovo37 statyt. Kaip koki bendra neigiama reiskini "komisija" my bad

Komentuoti:

• Ciurlionis
    replied

Komentuoti:

• ArtisLT
    replied
    Parašė Efka_01 Rodyti pranešimą
    Kitąvertus čia tie patys "čiuveliai", kurie leido potencialiai išmušti skylę kalvoje:
    ? Kokie tie patys?

Komentuoti:

• Efka_01
    replied
    Parašė ttttt Rodyti pranešimą
    Niujorkietiškas nelaimės vien dėl jo aukščio, visokie komisijų naciai jo nepraleis, nes "kalva" and all that... Tiesiog ne ta vieta, pvz vietoje Lvovo 37 ar Hanner sklype būtų tobula. Jeigu statyt ant to, kas laimės, tai statyčiau ant to su Ibrahimu (kuris beje, jeigu Ibrahimą tokį ir statys, labai nuvilė, tikėjaus kažko įdomesnio). Na o šiaip tai yra neblogų variantų, ne super, bet tokių kurie pagerins NMC vaizdą, pavyzdžiui man visai patinka 06. LV21A – 222111, vienas projektas - du kokybiški dangoraižiai į NMC, būtų nuostabu...
    Praleis ar nepraleis, bet kažin ar kalva būtų argumentas. Man rodos į kalvą neblogai įsipaišo:

Kitąvertus čia tie patys "čiuveliai", kurie leido potencialiai išmušti skylę kalvoje:

Komentuoti:

• Efka_01
    replied
    Man, asmeniškai, absoliutus favoritas ir I vieta:

II vieta:

III vieta:

IV vieta:

Komentuoti:

• kasparas.v
    replied
    Parašė ttttt Rodyti pranešimą
    Niujorkietiškas nelaimės vien dėl jo aukščio, visokie komisijų naciai jo nepraleis, nes "kalva" and all that... Tiesiog ne ta vieta, pvz vietoje Lvovo 37 ar Hanner sklype būtų tobula. Jeigu statyt ant to, kas laimės, tai statyčiau ant to su Ibrahimu (kuris beje, jeigu Ibrahimą tokį ir statys, labai nuvilė, tikėjaus kažko įdomesnio). Na o šiaip tai yra neblogų variantų, ne super, bet tokių kurie pagerins NMC vaizdą, pavyzdžiui man visai patinka 06. LV21A – 222111, vienas projektas - du kokybiški dangoraižiai į NMC, būtų nuostabu...
    hanner sklype reikia aukstesnio, o jei gerai pasiziuresit, jis net nera pats auksciausias is pasiulymu, be to, vizualizacijose netiksliai reprezentuoti beveik visu dalyviu auksciai.

Komentuoti:

Working...
X