Parašė kasparas.v
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
TEO administracinis pastatas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nes nenorim kad nmc butu gryno stiklo dziungles. Laikas ikalt pora masyviu projektu su fasadu is ko nors "kieto". Juk nesijauti pavalges be mesosParašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Vienareikšmiškai, aš tik už šitą. Nelabai suprantu, kuo visus sužavėjo tas "niujorkietiškas". Gana nuobodus tas projektas ir negrakščių formų, labai stipriai pasenusio stiliaus, imho.
Va ką reiškia savaitę neapsilankyti forume (nebuvo kada), kiek naujienų
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Vienareikšmiškai, aš tik už šitą. Nelabai suprantu, kuo visus sužavėjo tas "niujorkietiškas". Gana nuobodus tas projektas ir negrakščių formų, labai stipriai pasenusio stiliaus, imho.Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąO man tas visų mėgstamas ale NY nelimpa, aš įsivaizduoju NMC judant link futuristic krypties, kas daroma iš dalies su K29, Green hall,tad vien dėl šito aspekto rinkčiausi:

Va ką reiškia savaitę neapsilankyti forume (nebuvo kada), kiek naujienų
Komentuoti:
-

Man asmeniškai šitas projektas absoliutus lyderis. Puikiai įsipaišo į NMC, prideda išskirtinių formų prie dabartinių daugiausiai statiškų.
- 9 patinka
Komentuoti:
-
-
Nu ne. Pasak Creatium Realco Ibrahim projekta projekta padare Cloud'ai
Komentuoti:
-
Taigi Stasiulis Ibrahimą projektavo, o įdėtas jis iš Vilniaus plano duomenų.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Bet is cia ikaltas IBRAHIMAS. Sitas projektas man labiau 'cloudiskas', o buvo info kad cloudai darys IBRAHIMA?Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąman sitas (su dar keliais) visai nieko BET rodau ji cia, nes ar tik ne Ibrahim'as salia? daug sansu, kad cia Cloud'u darbas ir tuo paciu ikale Ibrahim desinej pusej:
Sito(111213) projekto aukstis 66m., to NY net 97m. Jei kalvos fanatai nulinciavo kelis metrus nuo k18b, tai cia reiktu kariaut del cielu 30 ir dar cackintis su jais metus-du. Projektas klups nuo pat pirmuju dienu, abejoju ar EIKA tures noro ir laiko zaisti ta zaidima, kuri visi atidziai seke. Ne veltui ir busimas IBRAHIMAS isipute per turi ir iskart samoningai nelipo i auksti.

Ir aiskinamajame raste issamiai akcentuojamas prisirisimas prie kalvos.
Jis semantiškai simbolizuoja urbanistinės kalvos pradžią
Paskutinis taisė Milwaukee; 2019.07.27, 18:51.
Komentuoti:
-
Faniera lygiai tiek pat akmuo, kiek skalbimo masina.Parašė Insane Rodyti pranešimą
Kalkakmenis lygiai tiek pat akmuo, kiek Moskvič - automobilis.
Komentuoti:
-
Kalkakmenis lygiai tiek pat akmuo, kiek Moskvič - automobilis.Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Ai tiesa, juk ten MPP sudejo, atleiskite
Komentuoti:
-
O kai pradės vadovauti Dargio anūkas, tapsim geros architektūros sostine. Be ironijos. Baigsis pirminio kapitalo kaupimo stadija, kuri visur ir visada būna žiauri, bjauri ir skausminga.Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Atejus Domui islindo 3 kokybiski projektai - Vytauto35, Baltas Lapas ir Live Square. Net ir baisiausia, mano manymu, pokrizini Pilaites projekta jis praretino, nuimdamas viena daugiabuti, kas siaip jau yra pakankamai retas atvejis vystytoju biznyje, kuri pradejo jo tevas, kaip ir namu pynes, copy/paste dezutes. Reziumuojant noriu pasakyt, kad sunui architektura rupi kur kas labiau nei tevui ir EIKA turi visus sansus igyvendint si projekta, nezinau kaip ji uzvadint.. BERLIN tebunie. Koja pakist gali nebent "kalvos" fanatai, kovotojai del aukstingumo. Na pagyvensim pamatysim.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Atejus Domui islindo 3 kokybiski projektai - Vytauto35, Baltas Lapas ir Live Square. Net ir baisiausia, mano manymu, pokrizini Pilaites projekta jis praretino, nuimdamas viena daugiabuti, kas siaip jau yra pakankamai retas atvejis vystytoju biznyje, kuri pradejo jo tevas, kaip ir namu pynes, copy/paste dezutes. Reziumuojant noriu pasakyt, kad sunui architektura rupi kur kas labiau nei tevui ir EIKA turi visus sansus igyvendint si projekta, nezinau kaip ji uzvadint.. BERLIN tebunie. Koja pakist gali nebent "kalvos" fanatai, kovotojai del aukstingumo. Na pagyvensim pamatysim.Parašė Hub Rodyti pranešimą
Už akmenį EIKA tiek karmos taškų užsidirbtų, kad net pilaitės "nesąmones" būtų galima pamiršt.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Už akmenį EIKA tiek karmos taškų užsidirbtų, kad net pilaitės "nesąmones" būtų galima pamiršt.Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąStiklainiu rojus. Tikiuos Dargis pasirinks favorita. LIVE SQUARE konkurse net PLH siule stiklaini, taciau EIKA pasirinko akmeni, brangesni varianta.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nezinau ar gerai kelti didelias pakartotinas foto. Bent jau citatose gal ju nereikia. Labai uzsikkimso telia siulas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Ai tiesa, juk ten MPP sudejo, atleiskiteParašė Lettered Rodyti pranešimą
Ne akmenį, o fanierą.

fasadų medžiagiškumas – stiklo-aliuminio konstrukcijų fasadinė sistema su natūralaus akmens plokštėmis ir aliuminio kompozito lankstiniais.
Komentuoti:
-
Ne akmenį, o fanierą.Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąStiklainiu rojus. Tikiuos Dargis pasirinks favorita. LIVE SQUARE konkurse net PLH siule stiklaini, taciau EIKA pasirinko akmeni, brangesni varianta.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Stiklainiu rojus. Tikiuos Dargis pasirinks favorita. LIVE SQUARE konkurse net PLH siule stiklaini, taciau EIKA pasirinko akmeni, brangesni varianta.
Komentuoti:
-
Netyčia radau panašų statomą pastatą Varšuvoj. Nesakau, kad copy-paste, tiesiog galime įsivaizduoti kaip maždaug atrodytų realybėje.

- 3 patinka
Komentuoti:
-
Tas NY stiliaus idomiausias, bet jam kazko truksta. Arba jame kazko per daug. Nuo Subaciaus ir nuo Gedimino kalno atrodo puikiai, bet nuo Tauro kalno ir nuo Baltojo tilto nelabai. Neaisku kokios medziagos(akmuo/betonas/skarda) ir spalva(rudas/baltas/sidabrinis). Laikrodzio nereikia arba jis turi buti didesnis.
Jei ne sis, nesupykciau jei butu pasirinktas banguojantis 111213 arba pasvires 100001.
Visi kiti nelabai verti demesio, nes nekontrastuoja su savivaldybe(auksciu arba fasadu), susilieja, ir kartu su Bure formuoja nebe kalva, o tiesu horizonta.
- 3 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: