Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

TEO administracinis pastatas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• ttttt
    replied
    Parašė Ignacijus Rodyti pranešimą

Tai kad rugsėjo 2 d. bus pirmadienis
    Ups, nepastebėjau, kad 09, o ne 08

Komentuoti:

• Ignacijus
    replied
    Parašė ttttt Rodyti pranešimą
    Atidarom:

O iki penktadienio gaus bapkes :

Iki 2019-09-02 Išmokami piniginiai prizai laimėtojams
    Tai kad rugsėjo 2 d. bus pirmadienis

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Atidarom:

http://www.architektusajunga.lt/wp-c...compressed.pdf

Ir pamatom:

2019-07-29 Konkurso Vertinimo komisijos posėdis

Nuo 2019-07-29 iki 2019-07-31 Konkurso rezultatų ir nugalėtojo paskelbimas

O iki penktadienio gaus bapkes :

Iki 2019-09-02 Išmokami piniginiai prizai laimėtojams

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Rase, kad bus isrinkta iki 02 dienos, tai gali but ir anksciau.

Komentuoti:

• Milwaukee
    replied
    08 02, penktadieni, bent jau taip buvo rasyta.

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Vakar vyko komisijos posėdis ir turėjo išrinkti nugalėtoją. Tai turėtų greitu metu paskelbti.

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Parašė architip Rodyti pranešimą

Visai sutinki su tttt landsaftine-vizualine analize. Man asmeniskai irgi labiausia patinka is dveju bokstu pastatas su apvaliais kampais.
    NY irgi neblogai uždaro tuštumą Lvovo g. pabaigoj :

Komentuoti:

• architip
    replied
    Nors Qvadrum susuktas irgi savotiskai atrodo.

Komentuoti:

• architip
    replied

Šiaip nelabai suprantu kuo kai kuriems patinka šitas unitazas ir kam NMC reikia dar vieno, tik persukto Quadrumo (nieko prieš jį neturiu, vienas geriausių pastatų, bet kam kartotis kaip su "balta mada" kaip M.M.M. ir t.t.?) , o dėl visų rakursų ir universalumo tai išvis man kažkoks kosmosas, kaip ir visi tas pačias vizualizacijas matom... Na gerai, palyginkim iš kelių rakursų jūsų unitazą su, mano požiūriu, kompoziciškai vienu geriausių projektu:

Nuo Gedimino kalno:

Nuo Subačiaus apžvalgos aikštelės:

Iš Lvovo gatvės:

Visai sutinki su tttt landsaftine-vizualine analize. Man asmeniskai irgi labiausia patinka is dveju bokstu pastatas su apvaliais kampais.

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Bus juokingiausia, jei ne vienas cia minetu favoritu nebus pasirinktas, o nueis pigiausiu keliu su zemaauksciu - juk ir paprasciau statyt, su Lvovo 37 praktiskai nekilo jokiu problemu tvirtinant Na reik tiketis, kad taip nebus.

Komentuoti:

• B.S.
    replied
    Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą

Taip, sitoj vietoj pritariu, kad flagmanas subyrejo pamacius dieninius vaizdus ir pradejau ieskot jam alternatyvos.
    Siaip gana akivaizdu kad pateiktos bent dvi to pacio projekto versijos. Labiau isdirbtas rusvas(brangesnis) ir paprastesnis baltas/pilkas(pigesnis). Tai cia jau matomai priklausomai nuo uzsakovo biudzeto... Penktadieni suzinosim.

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Parašė justinas adam Rodyti pranešimą

Kas nors paaiškinkit žmogui, kad vizualizacijos būna tik orientacinės ir dažnai neatitinka nei lašo realybės. Pasisako prieš unitazą, bet rootina už dar dvi bures vos ne toje pačioje vietoje. Panašu, kad projekto autoriai stovėjo prie burių ir nusprendė "va, šaunam dar dvi tokias pat". Turbūt dėl neutralumo, kaip gi mes čia išsišoksim Lietuvoje.
    Arch. konkurso dalyviai pateikia tik orientacines vizualizacijas, be lašo realybės ir pastatai gali būti bet kur... lol, kokioj realybėje jūs gyvenat?

Komentuoti:

• Edd
    replied

Na jeigu projektuotojai konkursiniam darbui negali savo projektą įklijuot tinkamu masteliu į tinkamą vietą, tai sorry, tai kažką apie juos pasako... O unitazo kūrėjai, panašu, kad tikrai nelabai orientuojasi aplinkoje, nes K18 įkišo maždaug į Europos aikštę ir Lvovo gatvę
    Taip, cia neblogai prigrybauta Bet praktiskai pas visus “is akies” buvo ipaisyta panoramose, daug kur ir pats projektas gerokai uz sklypo ribu arba aukstis visai neatitinka. VMS gyresi Vilniaus 3D zemelapiu i kuri galima ikelti statiniu 3D modelius ir tiksliai ivertinti kaip atrodys panoramose, nezinau ar ta jie daro ir ar komisija ta daro, turbut ne?

Komentuoti:

• justinas adam
    replied

Kas nors paaiškinkit žmogui, kad vizualizacijos būna tik orientacinės ir dažnai neatitinka nei lašo realybės. Pasisako prieš unitazą, bet rootina už dar dvi bures vos ne toje pačioje vietoje. Panašu, kad projekto autoriai stovėjo prie burių ir nusprendė "va, šaunam dar dvi tokias pat". Turbūt dėl neutralumo, kaip gi mes čia išsišoksim Lietuvoje.

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Tai kad tos panoramu vizualizacijos netikslios, atrodo kad su photoshopu “mazdaug” iklijavo ir tiek, nesiskirs taip ju vietos kaip siuose palyginimuose. O unitazas yra tikrai neblogas variantas, gal net geriausias.
    Na jeigu projektuotojai konkursiniam darbui negali savo projektą įklijuot tinkamu masteliu į tinkamą vietą, tai sorry, tai kažką apie juos pasako... O unitazo kūrėjai, panašu, kad tikrai nelabai orientuojasi aplinkoje, nes K18 įkišo maždaug į Europos aikštę ir Lvovo gatvę

Paskutinis taisė ttttt; 2019.07.29, 13:16.

Komentuoti:

• Milwaukee
    replied

viena naktinė vizualizacija, jis man atrodė absoliutus lyderis, bet likusios vizualizacijos parodė, kad fasadas dieną atrodo žymiai prasčiau ir pastatas visiškai netinka tai vietai, nes iš daugumos rakursų atrodo blogai, nors šiaip projektas yra gan įdomus.
    Taip, sitoj vietoj pritariu, kad flagmanas subyrejo pamacius dieninius vaizdus ir pradejau ieskot jam alternatyvos. O kuom man patinka unitazas? Na man patinka ir Jenifer Lopez, nezinau kuom. Gal kuno linijom, gal odos spalva, nosies tiesumu/kreivumu sunku nusakyt, tiesiog matau vaizda ir ji samone arba priima arba atmeta, cia labai ilga diskusija gautusi. Tavasis variantas man siek tiek primena dar vienas bures, nelabai ju noretusi, o rakurso tasku gyvai yra daugiau nei vienas milijonas, o mes matom tik kreivus fotoshopus, pritemptus prie kiekvieno atskiro projekto.

Komentuoti:

• Hub
    replied
    Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Tai kad tos panoramu vizualizacijos netikslios, atrodo kad su photoshopu “mazdaug” iklijavo ir tiek, nesiskirs taip ju vietos kaip siuose palyginimuose. O unitazas yra tikrai neblogas variantas, gal net geriausias.
    Vizualai spėju iš čia paimti http://www.architektusajunga.lt/konk...nkurso-darbai/

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą

Jei nelabai supranti, kuom jis man patinka, tai gal ir nelabai suprasi...
    Tai norėčiau sužinot, gal tai pakeis mano nuomonę.

...kaip ir tavasis persamas, kuris mano favoritams tiesiog nepriklauso ir tiek ir tikiuos jis nebus winner. O del universalumo jis buvo lygintas su NY projektu, kuris yra gerokai "slidesnis".
    Jis nėra peršamas, aš sakau, kad kompoziciškai jis yra vienas geriausių, jeigu ne geriausias, bet pavyzdžiui dėl fasado yra klausimų, nelabai aišku koks jis bus ir kaip tai atrodytų gyvai... O dėl NY projekto, kol buvo tik viena naktinė vizualizacija, jis man atrodė absoliutus lyderis, bet likusios vizualizacijos parodė, kad fasadas dieną atrodo žymiai prasčiau ir pastatas visiškai netinka tai vietai, nes iš daugumos rakursų atrodo blogai, nors šiaip projektas yra gan įdomus.

Komentuoti:

• Milwaukee
    replied
    Pagal tas "panoramas" ir NY telpa i kalva ir unitazas, nesvarbu, kad skirtumas 30m. Prie ju aklai prisirisineti nederetu.

Komentuoti:

• Edd
    replied

Komentuoti:

Working...
X