Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
O tas ženkliukas, dėl pakeistos trasos, būdavo anksčiau naudojamas švieslentėse? Nes pirmą kartą pamačiau. Tai nustebino teigiama prasme.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
-
Bet yra ir nebloga žiniai pravažiavus šį troliką, iš paskos atlekė SOR su nuleistais ūsais, aplenkė šita stotelej stovintį Soliarį ir atsistojo lygegrečiai prie šviesaforo, tai galiu pasakyt, kad pagreitėtėjimas nuo 0km/h gan įspūdingas, davė malkų man
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Jop, SOR atrodo lyg būtų antras seniausias iš dizaino. Prašovė. Tęsiant Solarių pirkimą nebūtų tokio "zooparko".Parašė Kaid Rodyti pranešimąVisa chebrytė
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pastebėjot, paskutiniuose dvejuose Vilniaus foto pranešimuose visų rūšių mašinos, bet visur skiriasi raudona? Įskaitant ir autobusą.
Komentuoti:
-
Pavyzdys iš Slovakijos: dažymas+ brangesnė švieslentė=pusė velnio
https://transphoto.org/photo/1931605/
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Taip dizainas toks neiśbaigtas, kaip minėtuose baltarusiškuose Vitovt, ar mūsiškiame Dancer. Dabar gaunasi, kad 2018 gale gauti Solaris atrodo naujau, moderniau ir etc. Dabar belieka laikyt čiūras, kas SOR nelaimėtų ilgų troleibusų pirkimo konkurso.
P.S. Dar dizainą galima bandyt gelbėt su juodų intarpų panaudojimu, pritempinėjant Solarių dizainą, reikalai kiek pagerėtų.Paskutinis taisė Garbanius; 2024.08.22, 11:23.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
nes senas kebulas su "upgreidintu" priekiu. Solaris Trollino man elegantiskesni. Ir itariu, priekinis stiklas ten pigesnis. Aisku, nezinau kiek daznai jie duzta, bet 32Tr atrodo turetu kainuoti trecdali trulo.Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Jie dar nespėjo išvažiuoti į gatves o jau atrodo kaip pagaminti kokias 2000-taisiais Baltarusijoje. Liūdna.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Jie dar nespėjo išvažiuoti į gatves o jau atrodo kaip pagaminti kokias 2000-taisiais Baltarusijoje. Liūdna.Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
man is priekio labiau baisus. Tie multi taskeliai daro juos labiau panasus i kazkokius vabzdzius. Siaip morda panasi i laumzirgi
- 10 patinka
Komentuoti:
-
man is priekio labiau baisus. Tie multi taskeliai daro juos labiau panasus i kazkokius vabzdzius. Siaip morda panasi i laumzirgi ar museParašė Palpatine Rodyti pranešimąo jau kokie baisūs iš galo
Paskutinis taisė SoulMulticast; 2024.08.22, 10:32.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Komentuoti: